20. lis 2012.

Batiste suhi šampon za smeđu kosu

 P1230346   
Danas vam predstavljam jednu stvarčicu koju sam jako zavoljela – Batiste suhi šampon. Naime, sreli smo se slučajno. U 9 mj su nam se dragi prijatelji ženili i ja sam naravno bila zadužena za makeup. No, taj vikend sam bila bez auta što je značilo ići sa jednog kraja grada na drugi busom. Sve u svemu, na kraju smo bili u frci sa vremenom i pranje kose više nije dolazilo u obzir. Na povratku sam svratila u dm i uzela ovaj šampon i to je bilo to. Ljubav na najjače<3 Doslovno!

P1230352
Ta mala stvarčica me spasila milijun puta u zadnjih 1,5 mj. Naravno, on ne zamjenjuje šampon, ali spašava stvar u zadnji tren. Očisti tjeme kose, dovoljno da makne masnoću. Osvježi kosu i vi se zaista osjećate kao da ste oprali kosu.
P1230350
Ne preporučam vam da vam doslovno mijenja šampon, jer ipak voda i pjena čine svoje. Ali da ga recimo ponesete na vikend putovanje- svakako.
Kupila sam ga u dm-u. Vjerojatno postoji i u drugim drogerijama, ali iskreno, nisam tražila. Kod nas je dostupan u plavoj bočici za plavuše (29,90 kn) i u smeđoj bočici za brinete (39,90 kn). Vani je dostupan još i za riđokose. Pakiranje je 200 ml.
P1230356
Šampon, nakon što se pospreja iz boce je vlažan. Nakon cca 1 min se osušio na ruci i tada je mali dodirom postaje prah. Taj prah će vam na kosi pokupiti svu masnoću i neće se istrusiti,a ko vas to brine. Naneste ga na nekoliko mjesta na tjeme i utrljate. I to je to. Cijeli postupak je jako jednostavan.
P1230365
U videu o mjesečnim favoritima sam dobila prijedlog da slobodno kupim za plavuše jer mi neće ostat bijeli tragovi, ali i da uzmem Balein koji je veći i jeftiniji. Idući će svakako biti Balein pa ću h usporedit.
Mene je ova stvarčica oduševila. Super SOS proizvod koje morate imati.
Love,
Maybe












24 komentara:

  1. Ja imam Balein ,meni je odličan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, još jedan plus ide za kupovinju njega!

      Izbriši
  2. Zašto je za smeđokose toliko skuplji?! :( Ovo mi je jako potrebno jer mi se kosa užasno brzo masti. Nestrpljivo čekam recenziju Baleinog suhog šampona!
    Ja trenutno koristim baby puder i uspijem ga isčešljati tako da nemam bijele tragove. Ali obično ga stavim navečer. Preko noći kosa upije puder i ujutro mi je kosa ok i bez pranja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi vjerujemš da sam se i ja to svaki put pitala kada sam ga koristila. Nije mi jasno, ali evo, prema iskustvima i drugih i tvojeg nema potrebe za njime.

      Izbriši
  3. mene zanima za koliko "pranja" je dovoljan? isto me muči masna kosa i pranje svaka 2-3 dana... :(
    i da, čekamo recenzije baleinog :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već sam ga 10 x koristila i čini mi se da nije ni blizu kraja!

      Izbriši
  4. meni je balein očajan, miris me toliko gušio da sam ga na kraju zafitiljila u smeće

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hm, ovo nije ohrabljujuće, jer sam njega mislila kupit idućeg

      Izbriši
  5. koristim bas ovaj i super mi je. da nema njega nebi uspjela istrenirati se da kosu perem svaka 2 dana (inace sam prala svaki dan) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  6. ma balein je zakon,probl batistov za plavuse jer tad jos nije bilo ovog drugog i apsolutno isti efekt ima balein za manje novaca i vise ml :P

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam koristila obicni Batiste sa mirisom kokosa i Balein,a inace imam crnu kosu, i mogu ti reci da Balein vise ostavlja bijelo,a iako je veci za cas se potrosi,kao da ga puno vise i izlazi.Jeste da je duplo,pa i vise skuplji,ali radije uzimam Batiste.Ali sta znam, mozes probati,mozda ti bude ok,imas svjetliju kosu od mene, mozda ti i ne bude toliko bijel. Ali ne bih se slozila sa pricom o obicnom bebi puderu na kosi, sprejevi su neuporedivo bolji,ja to ne bih ni poredila.Sa bebi puderom sam bila kao rascupana vjestica upala u dzak sa brasnom :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dakle, sam me ostavljate u nedoumicama- jer je doslovno za belu 1 za, 1 protiv.
      slažems e sa baby puderom, nije me oduševio, sprej je neusporedivo bolji.

      Izbriši
  8. I ja ga obožavam! <3 Stvarno spas! Iako meni ne funkcionira ako mi je kosa stvarno masna, dobar je za prijelaz, kad se tek počinje mastit. :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam tamno smeđu kosu i kada zbilja ne stignem oprati kosu posegnem za baby puderom i to mi je skroz ok :) Pospem malo po kosi i ne čekam niti minutu i istresem iz kose koliko mogu i onda ručnikom protrljam kosu da se riješim onog što je još u kosi ostalo, malo se počešljam i to je to :) I tako mogu izdržati još pola dana... taman dok se vratim kući i napokon operem kosu :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja ovo nisam vidjala u vasem dm-u, kod nas naravno nema,ni balein,moram ga uzeti cim budem dolazila u hr,kosa mi se toliko masti,mogla bih prati svaki dan,ali ne zelim,baby puder mi uvek ostavi trag, super post:))

    taanjicabb.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Po meni bi bila bolja recenzija da si pokazala kako to izgleda na kosi! Ovo je više rekla-kazala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imalo bi da sam kupila za plavuše, ovako se ovaj za brinete uopće ne vidi na mojoj kosi. Stopi se sa bojom kose.

      Izbriši
    2. Ma nisam mislila zbog boje, nego to se, pretpostavljam, koristi kad ti se kosa zamasti.... Pa bi to bilo zanimljivo vidjeti. Barem meni.

      Izbriši
    3. Iskreno, uopće mi nije palo na pamet. Budem uploadala post sa tim fotkama: prije i poslije! Hvala na ideji!

      Izbriši
  12. Imam ga na WL, moram da ga kupim! Hvala za review ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. nisam ni jednom probala ta suha pranja ali vrijedi pokušati

    OdgovoriIzbriši