12. ruj 2012.

Vi predlažete!

Drage moje, danas sam se uhvatila detaljnijeg čitanja vašim komentara u darivanju. I prije nego krenem, za odgovor na pitanje gledajte ovaj video! Mislila sam da sam ja napravila grešku, jer vas mnogi povezuju sa drugim videom, ali ipak greška nije u meni.

I onda sam, čitajući, shvatila da bi mogla sa vama prokomentirati najčešće upite. Pa krenimo.

Jako puno vas traži vide video tutoriala, posebno inspiriranih slavnima. U planu imam jednu seriju tutoriala za jesen. Nadam se da ću sa njima moći početi idući tjedan. Nakon toga nabacujte ideje i šaljite fotke ili postajte na fejs. Zapravo, nemojte čekat to, krenite već sada.-)

I jaaaako volite TAGove! Ako naletite na koji zanimljiv, javite! Jedan pripremam! Makeup tajne- u svakom videu se trudim nešto novo reći, pa pratite detaljnoJ

Više recenzija. Slažem se. Vrlo često sam izrazito usporena jer ne stignem. Često doslovno odlučujem hoću li spavati pola sata duže ili pisati post. Još malo pa će se i to promijeniti. I onda se nadam primit punom parom bloga. I pisanja postova.

Dok smo kod recenzija da se nadovežem na zadnji video- recenziju. Bilo je pohvala na kombiniranu recenziju pa vjerujem da će ih biti još.

Kistovi i muka po njima su vrlo česta stavka. Uvijek nekako mislim da ima dosta videa o kistovima ali sam sad shvatila da nema. Smišljam koncepciju videa u glavi i pa ću snimiti. Neće biti klasičan video tipa trebate te i te kistove. I da, pisat ću više o njima.

Outfit postovi su vam se jako svidjeli. Trudit ću radit ih češće. Baš kao i FOTD i NOTD. A savjeta oko odijevanja za posebne prilike. Pa ja sam čista klasičarka. Sve mi je u ormaru spareno. Nosim stvari godinama. I da vam pravo kažem, bila bi vam vjerojatno nezanimljiva, no ako mi nešto pametno sine, javimJ A frizure- znam očajno nam treba jedna naša yutuberica po tom pitaju. Do tada ću napravit par videa u suradnji sa Estetic Uvema Dessange.

Njega lica je pitanje koje inače često dobivam. Mislim da je najbolje taj post proći preko svojeg iskustva. I na što trebate paziti. Kako sam se ja učila i kako sam upoznala svoju kožu.

Post o Pragu kao i video o Italiji vas je oduševio. I baš sam sretna radi toga jer putovanja su zanat koji sam pekla zajedno sa dečkom. Sve smo učili sami, klikali sami. Imate li neka konkretnija pitanja o tome, pišite mi!

DIY stvari su fora, ali za njih treba vremena. Pa će oni pričekat bolja vremena, tj dok ne sredim još ovih par ispita!

To je to za sada. Najviše postavljenih pitanja sam pokušala obuhvatiti. Ponovit ću ovo, ako bude potrebe nakon završetka darivanja! Hvala vam svima za kometare, kontrunktivne kritike i savjete. 50% blog pišem zbog sebe, a 50% zbog vas. Hvala vam što ste dio njega!

Klik za darivanje! Sretno svima!

Love,

Maybe

2 komentara:

  1. evo ja komentiram malo offtopic :) ali danas mi je napokon stigao ECOTOOLS kist za bronzer kojeg sam narucila zahvaljujući tvojoj recenziji i MRAK JE! HVALA PUNO! :D :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Prije nego se bacim na video samo da te obavijestim - na mom blogiću te očekuje nagradica :)

    OdgovoriIzbriši