23. ruj 2012.

Ove jeseni na blogu....

Jesen je službeno počela (zadnji je čas da napravim favorite ljeta, nadam se ovaj tjedan). Kod mene se sakupilo jako puno stvarčica i htjela bi vam predstavit djelić onoga što ćete moći čitati sljedećih mjeseci na blogu.
P1210962P1210951
   
Dio stvari je poslikan. Ima tu još preparative koju sa vama želim podijeliti. Kao što vidite toga zaista ima jaaako puuno! Slobodno ako vas nešto više zanima pišite u komentaru pa ću ubrzati sa nekom recenzijom.
P1210955P1210956P1210960
Drugi dio koji vam želim predstavit je svojevrsna novost u makeup tutorijalima. Prije nekoliko tjedana sam skinula makeupove sa fashion weekova za F/W 2012/13. Prvi makeup koji planiram kreirati je kreiran i samo moram video obraditi. A to je makeup sa revije Nine Ricci, model je bila svima već znana
Tamara!nina-ricc Ostali makupovi su na slikama niže. Nisam odabrala poseban red kojim ću kreirati,pa ako imate koju želju isto ostavite komentar.
 anna-sui2012-horz-vert
 gucci-2012-horz-vert
Željeli ste više TAG videa kao i hair tutoriajala,i imam već nekoliko ideja. Tako da ove jeseni očekujte da ću se više aktivirati i na tom polju. Druga strana aktivacije će svakako biti i Vlogovi koje imam želju počet radit. A imam i nekoliko DIY planova.
Nedavno sam snimila svoju makeup kolekciju,ali nisam bila zadovoljna sa videom pa ga moram ponovo snimiti. Jeste li možda zainteresirani za moju kolekciju nakita?
I da, kako imam želju počet aktivno trošiti svu svoju silnu šminku odlučila sam se potpuno aktivirat u tom smjeru i postavljat nedjeljom postove sa tjednim favoritima. Naravno da mjesečni favoriti ostaju, za sve koji volite taj video. Počinjem već ovu nedjelju pa popodne očekujte drugi post!
I mislim da je za sada to to!
Pišite mi čija vas recenzija/makeup najviše zanima!
Love,
Maybe







Broj komentara: 6:

  1. Ooo bice zanimljivih stvari. ^^ Radujem se ovim makeup-ovima. ^^

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu bice puno recenzija,ali ja se najvise radujem ovim make up tutorialima,jako su mi interesantni ovi Anna Sui,Cavalli i Dsquared:)

    OdgovoriIzbriši
  3. wooow kolko divnih stvariii <3 mene zanimaju olovcice za oci i ruzevi,to me najvise "puca" u zadnje vrijeme..i da,jedva cekam videe i tagove ;))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Biti će ovo zanimljiva jesen kod tebe, jedva čekam, pogotovo recenzije Flormarovih stvarčica. :))

    OdgovoriIzbriši
  5. nekad sam imala tonu kozmetike a sad je imam taman onoliko koliko mi treba za moje potrebe. super je ovo sa novim rubrikama i tutorialima,jedva čekam :)

    OdgovoriIzbriši