22. ruj 2012.

New in/ accessories

Zadnjih dana sam se počastila sa nekoliko sitnica. Prvo vam moram pokazati ovaj veeeliki klač kupljen u, vjerovali ili ne, Avonu. Iako sam godinama bježala od kataloške prodaje koja se ticala odjeće/obuće/dodataka ljetos me nedostatak vremena prisilio da se odlučim na kupnju Avonovih japanki. Kako su one ispale odlične, ohrabrila sam se i naručila ovaj klač. Cijena mu je odličnih 119 kn i uopće me nije razočarao.
 P1210981  

Obožavam stvari za kosu. Iako ih moja kosa ne voli. Pa sve vrlo brzo spadne sa nje. Ugl, ovaj obruč sa zlatnim lišćem me oduševio. Mana, petlja se ko lud koliko god da ga precizno stavljam. Kupljen je u C&S za cca 40 kn.
P1210983
P1210986
I zadnje je mini H&M haul. Narukvica za 29,90 i gumica sa zlatnim polukrugom koja je hit ove jeseni za 19,90. Da, ove jeseni obožavam zlatnu boju. Stalno nešto zlatno navlačim na sebe.
P1210988
Što ste vi zanimljivo kupovale u zadnje vrijeme?
Love,
Maybe




Broj komentara: 10:

  1. Sve si jako cool stvarcice kupila!Najvise mi svidja ulov iz H&M-a .Moram priznati da sam i ja u zadnje vrijeme kupila dosta ukrasa za kosu,te neke snale,trakice,masnice...ne znam sta me uhvatilo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova traka za kosu ti odlično stoji (mislim da si ju imala u zadnjem videu).Da sam ju vidjela negdje u trgovini vjerojatno mi se ne bi ni malo svidjela ali kad sam ju vidjela na tebi, jako lijepo izgleda na kosi.A ova gumica za kosu iz H&M mi se jako sviđa.I odlučila sam ju kupiti ali sam se ošišala!I zaključila da mi ne treba! :) Ali čim mi kosa poraste ako je još bude za kupiti, bit će moja!

    OdgovoriIzbriši
  3. ova gumica s polukrugom mi je super. ja bi si mogla srebrnu uzeti :D (Niki)

    OdgovoriIzbriši
  4. H&M haul rulz, gumica sa zlatnim polukrugom - moram ju hitno nabaviti! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. torbii :) također 2 clutcha i to s ebaya i torbu malo veću i sve je ispalo odlično na kraju i baš sam happy :) ovaj žuti mi je baš lijep i ovo za kosu ja bi sebi to ali moja se petlja bez ičega a kamoli s nečim na njoj :))

    OdgovoriIzbriši
  6. krasno,znači apsolutno sve što si kupila bi i ja nosila!!a klač je pravi jesenski,divota! i ja sam čekirala tu gumicu sa zlatnim obručem,baš mi je kul! :P

    OdgovoriIzbriši
  7. Hahaha ista stvar mi se dešava s dodacima za kosu.. :D Ali kupujem i dalje.. Iako, ovaj tvoj je krasan. :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlične stavri! Imam ovu gumicu od Hm-a u srebrnoj i zlatnoj i cijelo vrijeme nosim :) podigne sve kombinacije! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja sam u Avona često uzimala nakit jer mi se jako sviđa što imaju u ponudi, ali sada ga je zamijenio ebay :) I dvije torbe sam kupila i bila zadovoljna s njima!

    OdgovoriIzbriši