9. ruj 2012.

Lingmei Eyeliner

 P1210569Nedavno sam dobila na recenziju najslađi eyeliner/olovku ikada! Svi koji me pratite na fejsu ste odmah bili upoznati sa njime. A danas, nakon nekoliko dana isprobavanja donosim vam recenziju.

P1210573
P1210585Jednostavno moram početi od dizajna. Mala preslatka curica sa šeširem koji skriva eyeliner i olovku za oči. Eyeliner je u obliku flomastra, no nije pretvrd. Uglavnom je problem kod flomastera tvrdoća zbog čega preskače po kapku, sa ovim nije bilo tog problema. Oduševio me posebno jer je jako precizan i lako je sa njim baratati. Tuš je polurijedak i u prvom nanosu će ostati praznine, koje morate popuniti sa drugim nanosom. Vjerujem da vidite razliku između slova „S“ i crte. Slovo „S“ je ispisano jednom nanosom, crta je poduplana. Druga crta ne briše prvu crtu. Nakon što se tuš osuši ne mrda sa kapka do skidanja šminke.
P1210587
P1210579Olovka za oči je polumekana, polusuha i polumasna. Kao što na slici vidite, nakon što ga nanesete nije ga lagano ravnomjerno razmazat na većem prostoru. S druge strane u liniju se odlično razmazuje, što sam isprobala ispod donjih trepavica. Dakle, smao je stvar prostora na kojem ju želite razmazati. Na manjih prostorima funkcionira. Olovka se jako lijepo i u jednom potezu nanosi na waterline i vrlo je postojana.
P1210595Ovaj eyeliner se može kupiti u kkcenterhk po cijeni od 6,39$. Možete naći ambalažu u 6 različitih oblika no svi eyelineri/olovke su samo crne boje. Odlučite li se na kupovinu svakako iskoristite kod:maybesnewstart za 10% popusta
P1210617Što mislim o ovom eyelineru/olovci? Prvo, presladak je. Zaljubit ćete se u ambalažu na prvi pogled. Drugo praktičan je za putovanja jer ćete u jednom dobiti i tuš i olovku. Cijena- realno, nije pretjerana, posebno ako patite na ambalažu. Meni je svakako drago što sam od nekoliko ponuđenih stvari odabrala baš ovu jer me uopće nije razočarala!

Slika preuzeta da kkcenterhr.com
Koji je vaš favorit? Patite li na ambalažu proizvoda?

*PR uzorak
Želim vam ugodnu nedelju!
Love,
Maybe







Broj komentara: 5:

  1. slažem se za ambalažu, ludnica je <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da je ovo najbolja ambalaža koju sam vidjela :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako slatka ambalaža, ko babuške su! xD

    OdgovoriIzbriši
  4. Ambalaža je preslatka stvarno.. tko bi rekao o čemu se radi :)
    I ti si jako lijepa na ovoj velikoj slici!

    OdgovoriIzbriši