26. ruj 2012.

AVON Glimmerstick chromes/ mocha flash

Danas vas upoznajem sa mojim favoritom ovih dana- Avon gimmersstick olovkom za oči, koja je uz to sve i chromes. Nijansa je mocha flash. I veliki plus za Avon- nijansa je identična onoj u katalogu. U pitanju je smeđa nijansa sa zeleno-ljubičastim presijavanjem.

P1190871

Malo me razočaralo što to presijavanje ne dolazi baš do izražaja na kapcima, ali funcinira kao sasvim ok podloga za sjenilo, posebno duokromsko.
P1190880
Volim što se dobro razmazuje, ali tu ipak pripazite da ju nanosite na manjem mjestu, blendaje pa dodajte ponovo. Ova olovka ne podnosi da ju nanesete na cijeli kapak (posebno ako ste stavile bazu) pa da ju onda razmazujete. Neće se lijepo razmazati (što možete vidjeti na slici). No kada ju u svakodnevnom makeupu koristim, i nanosim u kratkim potezima onda savršeno funkcionira. jako se lijepo razmazuje. A nijansa je divna. Nije klasična smeđa, niti crna, malo drugačija i idealna za svaki dan. Volim ju još i koristiti sa brončano smeđim sjenilima.
Ovo je idealna jesenska nijansa i svakako ju preporučam. Ako ju kupite, nemojte čekao kao ja 2 mj da ju počnete aktivno koristitiJ
U katalogu 13 su po 27 kn.
Imate li koji Avon Glimmerstick olovku za oči? Volite li koristit olovke u svakodnevnom makeupu?
Love,
Maybe








Broj komentara: 5:

  1. Obožavam olovke za oči i imam ih oko 50, ako ne i više :D. Od Avonovih Glimerstick imam iz svake kolekcije nekoliko. Diamonds su mi najpostojanije.
    Super mi je Mocha flash i sama i kao podloga. Koristila sam ju kao podlogu za Catrice c'mon chameleon sjenilo, i baš dođe do izražaja.
    Od chrome kolekcije još imam i Ultra Violet (koja se stvarno ističe :D) i Vivid grey. Vivid grey iako je divna, presvijetla je za mene, više bi odgovarala blijedim curama.

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim ove Avonove olovke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. dugo nisam uzimala nista od njih,ali nakon ovoga budem :)

    OdgovoriIzbriši
  4. imam par Avonovih olovka za oči i mogu reći da sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši