4. kol 2012.

Klasičan, brzinski dnevni makeup

Što sam više u svijetu makeupa, primjećuje koliko djevojke i žene imaju volje šminkati se ali nemaju ideje. U moru tutoriala na YT (koje svi, pa i ja gledamo stalno), teško je izabrati što je nabolje za nas. Moj problem, s druge strane, je kad ih počnem gledati imam navalu ideja u glavi a ne stignem sve zapisati.

Iz istog razloga, Tamara je htjela da napravimo neke tutoriale za nju, koji će njoj biti prilagođeni, jednostavni, brzi i sa onim što prosječna žena ima u kozmetičkoj torbici.

Makeup je zaista brz, jednostavan i uz njega nema razloga da se na posao ide bez šminke. Sjenila su klasične nijanse, smeđe i nude, što ih većina ima u torbici.

makeup by Ana Mandekić

Uglavnom sam koristila e.l.f. paletu čiju recenziju i swatcheve možete pročitati ovdje.

Uz ovaj, Tamara i ja smo snimile još 2 videa. A ako se uspijemo pohvatati dok je ona u Zagrebu, nadam se još kojem videu sa njom kao modelomJ

Nadam se da vam se svidjelo!

Love,

Maybe

Broj komentara: 7:

  1. Definitivno jednostavan dnevni make up! Svako jutro se ovako šminkam za posao, jedino menjam karmine i sjajeve, da ne bude monotono :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je baš baza, jer ruku na srce, koliko se žena ima volju nešto više od ovog šminkati ujutro? Promjena ruža je uvijek najjednostavnija i nabolja promjena.

      Izbriši
  2. Malo je pre nude za moj ukus! Ni ja ne volim previše šminke ali da ste bar ruž stavile u malo jačoj boji ili jače rumenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj makeup je prvenstveno rađen za Tamaru, a rumenilo il ruž ide prema želji. I ja na sebe prije stavila nešto jači ruž, nego nešto toliko nježno. Dopuštene su sve varijante:-) prema ukusu

      Izbriši
  3. Jednostavno i prekrasno! Nema većeg fana nude šminke od mene :D Lexie

    OdgovoriIzbriši