21. kol 2012.

Kate 4 Rimmel ruž + FOTD

   P1200554 
Dugo tražim crveni ruž sa jakim rozim podtonom. Jučer sam ga konačno ugledala u Mulleru. Rimmel ima sniženje pa je ovaj ruž sada samo 29 kn.

P1200548
Ruž se predivno maže, doslovno klizi i samo jednim dodirom ostavlja divnu, punu boju. Mana mu je što se pomalo razlijeva, pa je olovka obavezna. Dakle, sada sam opet u mukama, gdje ju naći? Imate prijedlog?
P1200543
Nijansa je #11. I dio je Kate Moss kolekcije za Rimmel. Znam da kasnim već nekoliko mjeseci, ali tek sam sada otkrila ovu ljepotu.
P1200488
U stanu se vidi taj rozi podton dok na Suncu izgleda tamnije. U ambalaži je tamno crveni ali na svijetlu ćete vidjeti rozi odsjaj.
P1200501
O trajnosti još ne mogu pisati jer ga nisam još nosila dolje od nekoliko min po kući. Očekujem prosjek od 3-4 sata. Briše se vrlo lagano, vlažnom maramicom sam uklonila bez problema sve tragove.
Makeup je podređen ružu. Crni liner i crno sjenilo na zadnje 2/3 ispod donjih trepavica, puno maskare. Mat smeđe rumenilo i malo shimmer sjenila u svijetlo smeđoj nijansi.
Koji je vaš omiljeni crveni ruž?
Love,
Maybe












Broj komentara: 10:

  1. Tako si lijepa na zadnjoj slici *_*

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna si! Super ti stoji, sviđa mi se što je lagan.

    Moj najdraži je Revlon matte Really red, ali voljela bih probati i Russian Red od Mac-a. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijep je ruž, baš djeluje onak' za svaki dan. Ja ti jedino mogu preporučiti olovke za usta iz Avona ako ih još slučajno nisi probala. Ful se lako stavljaju, imaju mat finiš, čine ruž trajnijim, sad samo ne znam da li bi ti ovdje više pasala crvena ili možda magnificent mouve koja je više boja mesa (vuče na rozo).Imala sam na svom blogu swatcheve olovki za usta, ako ih nađem u kompjutoru mogu ti poslati na mail ako te zanimaju.
    A moj trenutni No.1 crveni ruž je "Box" od Illamasque.... totalna ljubav :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Baš sam razmišljala o njima pa ako još imaš na mailu, molim te pošalji!

      Izbriši
  4. omiljeni crveni ruzevi su mi maybelline 550 cherry candy, essence le 01 back to the 50s i misslyn in the navy kolekcija -87 :D
    moja preporuka za olovku ti je od BasicBeauty. meni je super. i cula sam da od flormara nisu lose olovke. cijenom su tu negdje, BB je oko 30kn a flormar 24, 25kn.

    Niki

    OdgovoriIzbriši
  5. Kolika je inače cijena ovim ruževima kad nije sniženje? Oni su u redovnom asortimanu ili..? I sama si želim neke ruževe iz Kate Moss kolekcije za Rimmel. Super ti stoji ova nijansa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da je 10 kn više, ali nisam sigurna!

      Izbriši
  6. Hvala vam na komplimentima!

    OdgovoriIzbriši