30. kol 2012.

Global Nail Polish Remover

P1210345
Kada idem sa faksa često znam promijeniti smjer, što je ok malo za razonodu. No bus na toj strani ne ide često pa vrijeme do njega kratim u Kozmu (pusa divnim prodavačicama što imaju strpljenja dok ja temeljito sve pregledavam i ispitujem). I tako sam ljetos ugledala ovaj skidač laka sa noktiju. Mrzim skidanje laka jer se obično sva sama sa sobom zaprljam pa laka, doslovno, ima svugdje. Ali doslovno. Posebno mrzim tamnije lakove, jer em potrošim milijun blazinica, em tog laka ima svugdje.

P1210347
Ovo čudo je koštalo 13 kn i prva je stvar takve vrste koju sam isprobala. No, stvarno funkcionira. ugurate nokat i malo zavrtite lijevo-desno i lak je skinut. Ako imate 3,4 sloja morat ćete malo više vrtjeti prstom. Najbolje od svega, nigdje se ne zamažem dodatno.
Neka vas ne brine ako se aceton na dnu (kao meni) poboja bojom lakova koje ste koristili, jer neće ostaviti traga na prstima. Vjerojatno vas zanima kako skida velike šljokice. Iskreno, to još nisam probala jer nisam u tom modu. To ću isprobati oko Božića (kako li sam samo prozirna:P) Nadam se dobro. Male idu bez problema dolje.
P1210346
Koliko će trajati? Ne znam, ali koristim ga cijelo ljeto. Nosila sam ga i u Prag i na more i još nije ni blizu da presuši.
Savršena stvar. Mogli bi tako nešto napraviti i za nožne prste:-)
Love,
Maybe







Broj komentara: 16:

  1. i Bourjois ima tu stvarčicu :)
    Hahhaha ovo za nožne prste, možda mi s malo dužim prstićima možemo i unutra, jednu za noge, jednu za ruke :DD

    OdgovoriIzbriši
  2. ovo definitivno kupujem kad mi se nokti oporave :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam i ja, ali od Golden rose. Isto izgleda samo je etiketa mrvicu drugačija.
    I isto tako obožavam, kremaste lakove mi skine bez problema u dva tri poteza, ali šljokice baš i ne. One ipak idu dolje pomoću folije.

    OdgovoriIzbriši
  4. ja sam gledala u mom kozmu gdje stoje acetoni i nema :(

    OdgovoriIzbriši
  5. nekako mi uopce ovo ne izgleda primamljivo, ali ako djeluje kako kazes i za te novce - mogla bi mu dati priliku :) (Niki)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super stvar :) Kod nas još nisam vidjela ništa slično, inače bi sigurno to nabavila ;) Sviđa mi se blog u zadnje vrijeme, samo tako nastavi!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam još naišla na ovo kod nas, ali čini se super stvar. A i nije skupo. Sviđa mi se blog, bravo, samo tako nastavi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Imala sam nesto slicno prije par mjeseci i bas sam bila zadovoljna,suer je skidalo kremaste lakove i svijetle i tamne ipak one sa puno glittera (kojeg sam ja stavljala u dobrih par slojeva) ne bas,ali dobro ipak je jako dobar proizvod:)

    OdgovoriIzbriši
  9. I meni je to super,imala sam neki slican turski u zutom pakovanju.Super,samo ubodes prst unutra i gotovo.Nisam ni ja probavala sa sljokicastim jer bih upropastila spuzvicu i suigurno bi mi ostajao po prstima u sledecim upotrebama.
    Mana-uglavnom imaju aceton,pa nisu bas ok za nokte i zanoktice

    OdgovoriIzbriši
  10. Ajme sad sam se podsjetila! Kupila sam davno prije jedan takav odstranjivač u Golden Rose-u dok je još postojao tamo kod Importannea. Predobra stvar!:D Lexie

    OdgovoriIzbriši
  11. Ovo bi baš htjela isprobati, čini mi se jako dobro i korisno. Hvala na recenziji. Ne sjećam se da li sam to već vidjela kod nas ali budem potražila. Tako bi i meni skidanje laka postalo draže :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nikad nisam probala ovakav tip proizvoda jer znam grickat kožicu oko noktiju pa imam ranice. Bojim se da bi mi to dodatno nadražilo kožu.. Iako, za 13 kn se možda isplati riskirati jedan prstić za probu. :D

    Što možeš reći o tome? Jel jak, nagrizajuć?

    OdgovoriIzbriši
  13. kao ideja mi je super, ali se bojim da su u ovakvim pakovanjima sve jači acetoni koji nisu baš zdravi za moje ionako jadne noktiće :-(

    OdgovoriIzbriši
  14. puno vas pita što je sa zanokticama- meni se uopće ne suše od ovog, a koristim ga cijelo ljeto!

    OdgovoriIzbriši
  15. Prva vijest ... pa ovo je stvar za mene :) Obožavam u zadnje vrijeme lakirati noktiće i izvoditi gluposti na njima, ali mrzim čitaj MRZIM skidati lak ... ovo definitivno stavljam na spisak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda smo iste, muka mi je od skidanja. ovo je spas za takve kao što smo mi!

      Izbriši