16. kol 2012.

AVON Super Drama maskara

 IMG_4084 
Maskaru prodaje četkica. Točnije raspored čekinja na njoj. I iako se ponekad čini smiješno kad se kaže da svaka maskara može nešto napraviti, to je u biti točno. Avon Super Drama maskara je pravi primjer za to.

IMG_4085
Kada sam dobila PR objavu prošli tjedan vezano uz maskaru- prva pomisao u glavi mi je bila „moram ju kupiti“. Do sada nisam imala niti jednu maskaru sa čekinjama u obliku ventilatora i učinak me stvarno zanimao. Srećom po meni, par sati poslije došla je u moje ruke.
IMG_4087
Četkica je stvarno posebna. Toliko da su 3 slike minimum onoga što sam morala postati da se uvjerite u njenu posebnost. Avon kaže da ćete dobiti volumen i duljinu. No, ja ću reći da kod ove maskare to itekako ovisi o gustoći vaših trepavica.
 P1200354  Bez maskare
Moje jadne i rijetke, kako ih ja zovem prozračne trepavice, trebaju volumen više od ičega. Međutim, ova maskara mi daje samo duljinu. No, kada sam ju isprobala na frendici (žao mi je što nisam slikala) koja ima duge i guste trepavice (i mrzim ju zbog toga) na njoj je napravila wow efekt.
P1200360
Čekinje ventilatori po meni ipak zahtijevaju guste trepavice jer su i oni gusti, dok kod rijetkih samo spajaju trepavice.
P1200358
Iako ovo nije moja the maskara, ima veliku moć produljenja trepavica. I to sam svakako htjela iskoristiti. Zato sam ju isprobala u kombinaciji sa Avon Super Shock maskarom koja mi je dala volumen a Super Drama mi je dala duljinu. Meni je rezultat bio puno bolji.
P1200380
 P1200378
Ono što Super Drama još odlično radi je uvijanje. Također, maskara se ne trusi i traje satima. Čak i ako se slučajno potrljate po oku neće se ništa preslikati.
Maskara je u katalogu 12 na akciji i možete ju dobiti za svega 45 kn (regularna cijena je 75kn). Imate li guste trepavice ovo je prilika da isprobate dobru maskaru.
Na kraju da rezimiram: odlična za srednje guste i guste trepavice, dok će rijetke i tanke tek izdužiti!
*PR uzorak
Koja je vaša omiljena Avon maskara? Ja sam godinama vjerna Super shock maskarama!
Love,
Maybe

2 komentara:

  1. ja imam guste trepavice i prije sam kao al uvjek imala njihove proizvode ači ovu maskaru nisam imala prilike probati

    OdgovoriIzbriši
  2. Jupii cekala sam ovu recenziju:))Mislim da cu je naruciti koliko sjutra.Iako sam i mami narucila da mi pokupuje Kostovih vodootpornih u kojok god boji nadje:)Maskara nikad dosta:)

    OdgovoriIzbriši