25. lip 2012.

TAG: Get To Know Me & Random

Konačno je pala dugo očekivana kiša. Obožavam ljeto, ali kada mi kiša visi u zraku danima i ne mogu slobodno disati onda mi i nije tako drago ljeto u gradu.

Iza mene je ludi vikend. Produženi vikend sam počela u četvrtak sa šetnjom od 4 sata sa frendicom. I. i ja se znamo još iz prvog osnovne. I još uvijek si imamo nešto za reći. U petak sam kuhala dragom i sebi. Ne kuham često, ne zato što ne volim već zato što mami ide toliko dobro:P Subotu je obilježio spontani roštilj sa frendovima a nedjelju intervju sa presimpatičnom Vesnom.

Danas je Dan državnosti. Kako ga provodite? U mojoj obitelji to je poseban dan jer moji roditelji slave godišnjicu braka. Ovim danom počinje njihov tjedan. Sutra je mami rođendan a tati za par dana. Sada sam u premišljanju koji kolač sa višnjama napraviti sutra mami. Zaliveni kolač sa višnjama mi je nekako najviše zapao za oko. Mama, na moju žalost nije ljubiteljica čokoladnih kolača, kao tata i ja.

U subotu su me fotkali na špici. Zadnji put sam u subotu ujutro bila na špici prije 4 g. Najbolje od svega što sam htjela napraviti OFTD ali slika mi nikako nije ispada dobro. Haljina je Mango a japanke Avon. Navečer, na roštilju je bila odlična sprdnja na moj račun & objavljenu. Kaže frend, morat ćeš ponovit, produženi je vikend i sad to nitko nije vidio:P A čuj, da nije, bila bi gužva na špici i ne bi me ni primijetili:D

IMG_2860-horzFoto by Zadovoljna.hr ! Hvala svima što ste link podijelili sa mnom <3

Nego,vratimo se na tag i poantu posta. Klik na video ako me želite malo bolje upoznati:-) Svi koji imate volju, napravite svoj video i postavite mi ga kao videoodgovor! Upoznajmo se!

 

Uživajte ljepotice:-)

Love,

Maybe

Broj komentara: 8:

  1. "Loli, dođi se curama pokazat!" Hahah divno! Uživala sam u videu zaista. :)
    Kiss

    OdgovoriIzbriši
  2. Super je tag! Obožavam ih rješavati ali mislim da malo pretjerujem u zadnje vrijeme haha :) Isto tako bi voljela početi s videima već jednom :D btw Loli je preslatka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nikad previše tagova! i ako ti treba pomoć oko videa svakako se javi!

      Izbriši
  3. Hvala vam cure:-) Loli vam šalje pusu<3

    OdgovoriIzbriši
  4. baš si simpatična... i jedna od prvih blogerica koje sam počela pratit :) di si bila na moru? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, mila<3 imam kuću u primorju, malo mirno selo:-)

      Izbriši