31. svi 2012.

Shopping time with DaLjepoti.hr

2  mjeseca nakon najave, nakon mjeseci i mjeseci pripreme, nakon stotina sati telefonskih razgovora a tisuća sati sastanaka, s ponosom mogu reći: web shop DaLjepoti.hr je otvorio svoja vrata!
 CAM_0252   
Otvoreno je mjesto gdje ćemo moći kupovati makeup, parfeme ili preparativnu kozmetiku po pristupačnim cijenama, ali (meni najbitnije) čistu, neotvorenu i ne isprobanu! Nema straha više da ćemo kupiti poluosušenu maskaru ili korektor u koje je netko već umočio svoje prste! Iskreno, tom dijelu sam se najviše veselila :-) I došao nam je MAC!!! WuuHuuu!!!
CAM_0258
Već sam na Facebooku pokazala svoj prvi shopping. MAC rumenilo u nijansi Style (149 kn) i Malu Wilz Camuflage stick u nijansama 02,08 i 11. Malu Wilz je novitet na našem tržištu, no švrljajući po njihovoj stranici, čitajući skriptu o njihovim proizvodima zaljubila sam se u brend i prije nego sam ga vidjela u živo. Toliko sam mu vjerovala da sam u prvoj narudžbi uzela 3 od 4 nijanse stika. A svi mi znamo da je postojala mogućnost da stik bude suh, tvrd i jednostavno da nije za upotrebu. Očekivala sam od njega puno a dobila sam jaaako puno. Želite li dobro prekrivanje, a da nije teško ovo je stvar za vas! Cijena jednog stika je 67,80 kn
CAM_0263
CAM_0265
Ono što me jako veseli je jednostavnost kupnje. Bilo li vam ovo prva ili 100 web kupovina snaći ćete se bez problema. No, ono što me najviše veseli je mogućnost plaćanja i karticama (čak i na rate), brza dostava (došlo mi je za 15 sati od slanja), besplatan uzorak kojeg mogu sama izabrati uz kupnju i jeftinije cijene. MAC osim što je jeftinije nego u Europi, nemam više opterećenosti da moram iskoristit priliku da ga kupim kad budem na nekom putovanju vani.
CAM_0254
Nakon uspješne prve kupnje, već imam WL za novi shopping. Malu Wilz rafil sjenila , Malu Wilz refil rumenila  i Malu Wilz Shimmering skin optimizer (koji ima božanstveni sjaj).
Mogla bi vas još satima zamarat sa pričom, jer puno je emocija uloženo u ovaj projekt…ali mislim da je bolje pustiti vas da provjerite sve čari web shopa DaLjepoti.hr !
P.S. Jesam vam spomenula da se ujutro igramo? Ups, to je trebala biti tajna ali ne mogu dugo šutiti :-)

Obzirom da mnoge brine radi li se o originalu ili ne, uslikala sam proizvod. Također, sam i sama istraživala i ono što se pokazalo kao najveći hint za fake je upravo naljepnica na stražnjoj strani samog proizvoda, koja je u ovom slučaju prave sivkaste (ne znam kako drugačije objasniti) boje a ne bijele.
Proizvod sam uspordila sa MAC korektorom i MSF koje imam od ranije doma i naljepnica je identična po bitnim oznakama, kao i ambalaža sa utisnutim tekstovima.
Valjda vam je jasno da niti ja ne želim kupovati fake jer nije da sam baš toliko željna MACa da ga moram imati pod bilo koju cijenu!
U slučaju da ste NEZADOVOLJNI sa proizvodom MOŽETE GA NEOŠTEĆENOG I NEKORIŠTENOG vratiti i refundirat će vam se cijeli iznos!
Klik na sliku za veću sliku!

Nadam se da sam pomogla:-)



Uživajte u shoppingu!
Love,
Maybe

Broj komentara: 14:

  1. Odgovori
    1. Nema na čemu, ako imaš kakvih nedoumica slobodno pitaj!

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Na ovom linku imaš kontat pa pitaj:-) http://daljepoti.hr/kontakt/

      Izbriši
  3. Bez uvrede, ali meni taj MAC smrdi na fejk.Ovo ne bi bio prvi hrvatski online shop koji prodaje fejk MAC.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obzirom da se roba naručuje sa istog mjesta od kuda ide i u sve ostale web shopove i da se radi o projektu na duge staze,ne bi se složila sa tobom. Posebno ne bi, jer sam baš danas gledala cijeli MAC asortiman a rumenilo mi na licu već satima!

      Izbriši
    2. Mnogi fejkovi izdrže satima na licu.
      Ako jedan fragancedirekt prodaje fejkove, malo je nevjerojatno da web shop u zemlji koja nema ni miris mac storea, prodaje originale po nižoj cijeni od prodajne europske. Moraš priznati da zvuči presavršeno da bi bilo istinito=
      No, bilo bi super kad bi usporedila jedno rumenilo kupljeno u MAC storeu s ovim (ne nužno samo rumenilo, već pakovanje font, šifre - stvari po čemu se otkrivaju fake MAC proizvodi) i uvjerila nas da na tom web shopu prodaju originale. Nitko sretniji od mene :)

      Izbriši
    3. 5rich, već se na prvi pogled skuži da je fejk :) Ne trebaju čak ni standardne provjere

      Izbriši
    4. A hjtedoh samo biti fina. Normalno da je fake :D Nadam se da će i neupućeniji zapaziti.

      Izbriši
  4. Jel moze slika poledine MAC-a i ostalih detalja?

    OdgovoriIzbriši
  5. mislim da je danas teško skužiti original od fejka :(( ja imam pet rumenila...tri iz dučana...dva sa sajtova...jedan sa fragrancedirect-a...ako ćemo baš detalno...slova na originalima nisu tako bijela...malo su kao sivkasta...a na ova dva kupljena preko neta su malo drugačija...mogu vam slikat pa uspoređujte :)) što se tiče postojanosti na licu...svih pet drže jednako koliko se meni čini...dva su mineralize blush oni možda malo duže :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fragancedirect prodaje fake MAC. Kao i strawberry.net.

      Izbriši
  6. Slika nije 100 najbolja, jer nemam baš toliko dobar fotić, ali nijansa slova je potpuno jednaka kao kod proizvoda koje imam od ranije!
    Uostalom, ako netko nije zadovoljan može dobiti povrat.

    OdgovoriIzbriši
  7. ajme skoro sam pala u nesvijest čitajući ovo!!!jedva čekam nešto naručiti! :))))
    p.s. na mojem zadnjem postu imaš nagradicu/tag pusa :****

    OdgovoriIzbriši