21. svi 2012.

Random

 Zadnjih dana se ne mogu sastati sama sa sobom. No opet nekako, unatoč svoj toj ludnici i obavezama se osijećam živo! Zadovoljna sam. Rad stvarno usrećuje, što god mi mislili o tome. 

 
Od petka sam u Novom Sadu. Drugi put u životu sam ovdje. Sviđa mi se grad, kako bi mama rekla pitom je. Tamara (sa njom ćete se družiti u nekoliko sljedećih videa) me voda okolo, tako da mi se dan sastoji od posla i razgledavanja. Čak smo vam snimale vlogove. Nama je bilo super, nadamo se da će se i vama svidjeti.

Jučer smo otišle do Dunava. Smočile noge u njemu, ja, ne Tamara, ona ga bojkotira. :-) I uživale u zalasku Sunca uz čašu vina sa nogama u zraku. Čisti hedonizam:-)

U zadnje vrijeme mi se sve češće javljate sa pitanjima na FB-u. Hvala vam na tome! To mi je najbolji znak da radim dobro kada me želite pitati za savjet! 

Znam da se mnoge pitate kad će web shop DaLjepoti.hr krenut sa radom. Ubrzo! Čekaju da se ja vratim iz Novog Sada :-) Šalim se, finalizira se sve! Ali stvrano, ja već mjesecima maltretiram M. da račun 001 mora biti moj! Sam da vam kažem, vama je puno bolje nego meni, jer vi za razliku od mene ne znate što vas čeka a ja znam. Tjednima već švrljam po shopu i radim wish listu! Jeste se prijavile na newsletter? Prijavite se jer u prvih 30 dana ćete imati dodatne pogodnosti!

Upoznajte Tamaru! Tamara je jedna od najdivnijih osoba koje sam ja upoznala u svom životu. Osvoji vas toplinom na prvu. Vjerujte mi, to su reakcije svih koje ju upoznaju! 

Jeste li se prijavili na ItGirl? Klikom na ovaj link dobivate 10 Glow bodova dobrodošlice! A bodove možete zamijeniti za super stvarčice!

Love,
Maybe


 Tjednima već švrljam po web shopu i ne mogu ništa kupiti! A moja wish lista samo raste i raste! Bankrot me čeka samo takav! Ukoliko niste, prijavite se za newsletter, jer ćete tako ostvariti pogodnosti u prvih 30 dana!Nema komentara:

Objavi komentar