2. svi 2012.

Beauty blender

Već neko vrijeme među yutuberima i beauty blogerima kola beauty blender. Malo spužvasto jaje (kako ga AddToLove zove) pomoću kojeg na lice nanoste podlogu (ili korektor). Obzirom da original košta podosta, jer ne smijemo zaboravit na stvarčicu zvanu shipping, cijela priče postaje preskupa – za komad spužve!

IMG_2577

Jaje (sad je i meni već ušlo u uho:-)) me oduševilo na prvu. Toliko da je umirovilo moju F80 i F86!!!! A bome i bockalice! U čemu je fora? Na lice nanese podlogu toliko dobro da ju spoji sa kožom. Istina, uvlači dosta podloge u sebe (možda je to razlika u odnosu na original), ali ju savršeno spoji sa kožom. Također, ako se nađete u situaciji da imate podlogu koju sa ničim ne možete lijepo nanijeti (meni se to dogodilo sa 2 Avonove) beauty blender spašava stvar.

 

beautyblender® single

Srećom pa mali Kinezi sve vrijedno kopiraju (pusa im velika na tome) pa na najvećoj tržnici na svijetu (eBay) možemo naći sasvim pristojne zamjene! I tako sam ja u bespućima eBaya tražila svoju idealnu kombinaciju- najniža cijena. Beauty blender platila sam svega 2,98$ dok je original 19,95$.  Razlika je ogromna, ali postojala je i mogućnost da ću dobiti doma loš proizvod. Od jedne cure sam čula da je naručila 2 i jedna je bila super druga koma, nekako plastična i nije se sa njom moglo ništa. Srećom, moja je bila odlična.

Možete ga koristiti suhog ili vlažnog. Koristite li ga suhog tada će vam “zabetonirati” lice, dakle pokriti sve što želite pokriti, ali neće opet imati oblik maske. Mokra spužvica vam daje priodniji izgled.

Druge velika vrlina beauty blendera je što je vrlo praktičan za nanošenje makeupa na druge osobe, posebno ako imate nekoliko šminkanja za redom. Ono što sam ja do sada radila je bilo- nosila sam sve moguće kistove za nanošenje podloge sa sobom. Što je ok kada sam šminkala 4 osobe, ali za više od 4 nisam imala pa sam morala “prati ih” brzinski, tj malo počistiti. Sada imam beauty blender koji je čist u sekundi.

Na originalnoj stranici ćete vidjeti da postoji i sredstvo za čišćenje,ali moje životno uvjerenje je da nema toga što Opal ne bi mogao oprati (vjerna sam mu cijeli život) i stvarno, Opal ga opere u sekundi. Original sredstvo košta 17,95$ za 6oz-a , a za te novce dobijete nekoliko paketa Opala!

Naravno, original će doći u puno ljepšem pakiranju, ali zar vam je to toliko bitno da potrošite 6x više novaca?

Na kraju kao uvijek, moram rezumirati. Da li preporučam? Svakako! Probajte sa “mojim sellerom

Hoćete li kupiti svoj beauy Blender? Imate li ga već?

Love,

Maybe

Broj komentara: 20:

  1. Otkako se pojavio na buyincoins i ebayu, imam link baš ovog "tvog sellera" u favoritima i sigurno cu si ga naruciti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha nemožeš vjerovat! Lik je ok, brz je poslao i došlo je ok zapakiranao!

      Izbriši
  2. iskreno,ne znam kako se nanosi puder s tim ''jajetom''.morat ću naći neki tutorijal.zvuči dosta zabavno hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U sljedećem videu kod mene ćeš vidjeti, ful jednostavno!

      Izbriši
  3. prije 3 god sam saznala za "jaje" kad sam malo surfala po netu shvatila sam da je uzasno skup i od prve odustala od njega. Sto se tice ebay-a uvijek me bilo strah kupovati stvari koje su namjenjene za lice no vidim da jako puno cura hvale tako da cu definitivno kupiti i to od tvog sellera, ipak je provjereno... zanima me samo koje su razlike od orginala i tog tvog?? kiss
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mora te biti strah, jer se manje više sva kozmetika radi u Kini (žalosno ali istinito), tako da nema brige!
      Razlike i mene zanimaju, čekam da se netko javi!

      Izbriši
  4. Više puta sam to gledala da bi naručila, jer je već netko to spominjao-i uvijek bih odustala. Vjerovatno zato jer me podsjeca na obicne spužvice, a one mi ne odgovaraju....Makar 3 dolara-vrijedi probat...Pa poklonit ako ne vrijedi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno drugačij od svih spužvicaa koje sam probala,a cijena je stvarno ok pa nećeš puno požaliti!

      Izbriši
  5. maahh, cula sam vec odavno, ja sam vjerna svom F80 <3
    ( a i nemogu kupovati onlajn tako da xD )

    life is pink♥mfashionfreak

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je čak i bolje od F80! A ja ju obožavam!

      Izbriši
  6. Ja nikako ne mogu shvatiti u cemu je tajna ovog jajeta tj u cemu se (sem u obliku) razlikuje od obicnog sundjera. Valjda ga moram isprobati ipak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš probati:-) Savršeno prijanja puder za kožu!

      Izbriši
  7. Hvala na recenziji, već sam duže vrijeme razmišljala da ga kupim, a sad i hoću :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ova recenzija mi je došla kao naručena, već duže vrijeme razmišljam da kupim taj blender, a sada i hoću :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam ga i ja već dva mjeseca, baš super nanosi sve podloge, čak i onu u prahu ili kamenu (ja je nekad koristim i da setujem puder, samo je suhu potapkam preko lica i ona upije sav suvišni sjaj i masnoću od pudera), i kad sam ga tek kupila koristila sam ga svaki dan, i onda mi je malo dosadio, sad sam opet prešla na ELF powder brush, samo zato što baš žurim ujutro, a sa jajetom ipak treba malo više vremena da se fino utapka. Ali definitivno najbolji finish daje od svih alata za puder.
    I najveći probloem koji imam s njom je - gdje je držati. Kako je ti čuvaš? Ja sam je stavila u neku malu šoljicu od kafe (LOL), jer mi ništa pametnije nije palo na pamet, a baš bih voljela da znam neki praktičniji način. I ja preporučujem svima da je kupe ako nemaju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaka čast svi kistovima koje imam, ali baš što kažeš, ostavi najbolji finish!
      Imam jednu posudu za podloge pa se taman našlo još malo mjesta za njega! Ali nije ti ni šalica loša ideja!

      Izbriši
  10. Baš slatko izgleda i jeftino je pa bih mogla naručiti sljedeći put kada budem uzimala nešto s ebaya.. baš me zanima kako će djelovati.. a do tada ću već pogledati taj tvoj video jer ni meni nije baš jasno kako se koristi tj. djeluje mi malo nezgrapan.. ali vidim da ga svi hvalite pa sam sigurna da će biti dobra kupnja :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kasno si mi rekla za tu jeftinu verziju, ja sam svoj platila 13 dolara plus shipping (8). Nadam se da je moj barem original kad je već toliko došla mala spužvica.
    I nakon svega, netko mi javi da je došao i na buyincoins - za svega par dolara. ARGHHH!
    No, nema veze! Čula sam, čitala i gledala odlične recenzije za jaje i moram priznati da ga jedva čekam!
    Isto tako i video jedva čekam :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Onda posalji meni F80..:) Hihihi..JA nikako da se usudim da narucujem bilo sta preko neta.Ne umem, deluje bas bas komplikovano...:/
    P.S.Jedva cekam video..:)

    OdgovoriIzbriši