31. svi 2012.

AVON Solutions complete balanace day

Kad su me kontaktirali da li želim isprobati Avon stvarčice, mislim da je najsretnija bila dečkova mama. Ona je Avon Lady preko 10 g i gotovo isključivo koristi njihovu preparativu i dekorativu. U biti, ona me i navukla na Antistres podloge. No, iako je ona Solution linijama vjerna već godinama mene nikako nije mogla navući na njih. Sada mi je pomalo krivo, jer sam dosta eksperimentirala, a nepotrebno.
IMG_2579 Kako je u paketu bilo 5 dnevnih krema, zamolila sam kolegice blogerice da mi pomognu u recenziji. Tako ste već jučer mogli recenziju Beauty Blogette Solutions Youth Minerals Dnevna krema SPF 20. A ja vam danas donosim svoju recenziju najavljene kreme.
IMG_2581.CR2
Krema je iz linije namijenjene mješovitoj koži, što moja koža i jest. Ima zaštitni faktor 15. Iz Avona kažu da lišće ekstrakta čajevaca iz Japana je bogato cinkom te reducira lučenje masnoće i uravnotežuje mješovitu kožu. Što kaže moje iskustvo: da, stvarno matira i reducira masnoću! Ali, koristite ju isključivo na masnim dijelovima, jer na dijelu lica gdje je koža suha ili normalna ju strašno isušuje.
a
Mislim da je savršena za ljeto, jer mi je matirala kožu u danima kad sam po visokim temperaturama vozila se biciklom, spasila me u danima kad bi cijeli dan provela u prirodi, i najbitnije, nije mi izazvala nikakve reakcije niti alergijske niti prištiće!
Preporuka za ovu kremu bi po meni prije išla masnoj koži, nego mješovitoj, mješovitoj samo za masniji dio kože.
Cijena u aktualnom katalogu je 45 kn!
Jeste li isprobali svoju Solutions liniju?
*PR uzorak

Love,
Maybe

Broj komentara: 6:

  1. Nisam još ništa od ovoga isprobala jer mi nisu dostupni Avon proizvodi. Ali kako pratim tvoj blog, sve mi je više žao što mi nisu dostupni jer se čini da ima puno dobrih stvarčica :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hmm..pitanje-mogu li ovu kremu korisiti i muškarci? Mislim nije striktno određena za žensku populaciju?

    OdgovoriIzbriši
  3. Avonovi proizvodi su mi odlicni,koristim ih godinama i jako prijaju mojoj super osjetljivoj kozi.Upravo pripremam recenziju njihovog Ideal Flawless tekuceg pudera u kojeg sam prosto zaljubljena :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Dali ima funkciju hidratacije, dnevna ili nocna???
    Dali je odredena za dob??
    Hvala
    Slobodno skicni na moj blog, odvija se GIVEAWAY!!!
    http://makeupmaja.blogspot.com/2012/05/giveaway.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Taman mi je došla ista poštom! Sretna sretna! Prije je bila u onom manjem obliku slična krema, koja matira, prije par godina. Ali mislim da je u principu ista stvar. Volila sam tu, ali sad znam da ću voliti ovu!

    OdgovoriIzbriši
  6. nisam još taj isprobala inače kupujem iz avona uglavnom nakit i šampone jako su im dobri pozzzz

    OdgovoriIzbriši