18. tra 2012.

Piling tjemena kose: Dragocjena zemlja zlato (review)

IMG_1908

Nekoliko puta sam vam spominjala piling vlasišta (ovdje i ovdje). Nakon što sam ga i sama isprobala vrijeme je za recenziju i njegovo ponašanje u kućnoj upotrebi.

Kako sam podosta nepovjerljiva prema svojim manualnim sposobnostima vrlo često, nisam bila sigurna da li ću sama moći odraditi cijeli postupak. Triput sam pročitala postupak i krenula u akciju. Navlažila kosu vodom, podijelila je u pramenove, nanijela aplikacijom (tuba ima špičasti vrh kojim se jako lagano nanosi) i nježno umasirala. Nakon par minuta masiranja stavila sam malo pod mlaz vode ne bi li dobila pjenu, još malo trljala i temeljito isprala. IMG_1909

Ako ja mogu uspijet od prve i bez greške može svatko!:-) Zaista se radi o jednostavnoj aplikaciji. Prednost je što je sve spojeno i nema dodatnog miješnja niti kupovanja nekoliko supstanci da bi dobili rezultat kao u frizersko salonu. Veliki plus, jer iskreno, već sam luda od milijun bočica u kupaoni.

IMG_2172 Piling je žuto zlatne boje i ako očekujete granule – nema ih! Da, ovo nije klasičan piling, jer ruku na srce, kako bi ih isparli iz kose?

Cijena: 149 kn

Kupiti ga možete u Estetic Uvema Dessange

Da li ga preporučam: svakako!

IMG_1910

Volim piling jer imam osijećaj da mi je ne samo kosa već i glava “prodisala”, o volumenu koji mi stvara da ne pričam. Kosa mi doslovno probuja!

Radi se o potpuno prirodnom proizvodu koji ne izaziva nikakve reakcije kod nikog. A Dessange je jedini u svijetu koji radi sa dragocjenom zemljom.

Radi boljeg upoznavanja sa sastojcima i produktom napravila sam tablicu.

SASTOJCI

DJELOVANJE

Zlato Obnavlja i stimulira
Žuta glina Čisti od toksina
Koktel eteričnih ulja limuna, geranije, drva čajevca i naranče Obnavlja, daje vlažnost, čisti od toksina, potiče cirkulaciju, umiruje
Ulje jojobe Vlaži, čisti i hrani
Ulje muškata Obnavlja, restrukturira
Sastojci iz ulja suncokreta Čisti na blag način vlasište. Obnavlja, hrani i umiruje.

Šampon koji je pomiješan sa ovim tretmanom u gotovom pripravkom je “blagi šampon za često pranje kose s provitaminom B5 i vitaminom C”

*PR uzorak

Sutra donosim sastojke i djelovanje ostalih tretmana!

Sviđa li vam se ideja pilinga vlasišta?

Love,

Maybe

Broj komentara: 5:

  1. Definitivno mi se sviđa ideja, ali je usprkos nepobitnoj kvaliteti ipak prilično skupo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali obzirom da je količina 200ml i da koristiš oko 15x nije toliko strašno a može rješiti probleme tjemena poput seboreje.

      Izbriši
  2. Ovo bi bilo korisno isprobat. Imaju li neki za masnu kosu sklonu prhuti?

    OdgovoriIzbriši
  3. Primamljivo! Želim probati jer mi je kosa ravna, bez imalo volumena, pa možda i na meni ostavi dobre rezultate!
    jako dobar i temeljit post!
    Pusa Ano :*

    OdgovoriIzbriši