16. tra 2012.

Max Factor False Lash Effect 24 hours

Max Factor nam je ovaj mjesec pun noviteta! Nakon predivnih lakova za nokte na red je došla maskara. False Lash Effect 24 hours! Vodootporna i otporna na ulje. Da li traje 24 sata n mogu potvrditi, jer nisam nikad u prilicu da sam toliko budna (a sa maskorom neću spavati). No traje 12 sati i nakon 12 sati je kao nova! Ova maskara će itdržati sve vaše suze, vožnju na motoru bez kacige (garantiram:D), znoj, ples i ostale nepogodnosti za klasične maskare.
IMG_2068
Da li je vodootporna? Da! Otporna na ulje? Da! Zanima vas kako ju onda skinuti? Ulje ste mogli zaljučiti neće pomoći, jeftinije varijante micelarne otopine, isto ne. Mlijeko za skidanje šminke – ne. Dvofazni skidač? DA!!!! Vjerujte mi, kad se ona zaljepi, ne silazi samo tako!
IMG_2071Maskara ima ogormonu gumenu četkicu koja nije pogodna za donje trepavice ukoliko su vam tanke kao moje! Dokaz, slika dolje! Ostat će trag! Koliko god da pažljivi i bili! A s obzirom na način skidanja, to stvarno komplicia stvar!
CAM_0003Na prošloj recenziji maskare Ivana je predložila da stavim sliku trepavica prije i u prilog tome, slika dolje!IMG_2081 Prve 2 slike je nanos maskare u 1 jednom slojuCAM_0002CAM_0004Druge 2 slike su nanos maskare 2 sloja.
CAM_0007CAM_0009  
Zaključak!
Pozitivno: Maskara je ZAISTA vodootporna, ima meni (omiljeni) gumeni četkicu (samo su mi 2 negumene četkice prirasle srcu, o njima drugi put), zacrni trepavice, traje satima.
Mane: teško se skida (znam to je i vrlina, ali nekad je stvarno naporno), nije pogodna za tanke donje trepavice, treba ju brzo nanositi jer se brzo suši.
Cijena: 94,90 kn
Količina: 13,1 ml
Da li preporučam? Svakako! Najbolja vodootporna maskara koju sam ikada probala!
Koja je vaša omiljena vodootpona maskara? Hoćete li kupiti ovu?


*PR uzorak
Love,
Maybe

Broj komentara: 6:

  1. Nikad nisam probaal max factor maskare, nekako me ne privlace xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj sa ovom, nećeš požaliti! Meni su odlične!

      Izbriši
  2. Meni je super bila FLE ali je postala nekako suha.. Možda zato jer su sve pootvarane u drogerijama.. -.- Čini mi se da Nama ima plastične folije pa ću ubuduće tamo kupovati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo me i na tvom blogu!
    Jutros sam vidjela da si se "pretplatila" na moj kanal! :) Puno hvala!
    Super ti je blog, jako informativan, bas mi se svidja sto radis!
    Pusa
    xoxo Sonja

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme predivnooo *_________* uvijek tražim neku vodootpornu ali evo sad ću te poslušati pa ću kupiti ovu *_____*

    OdgovoriIzbriši