4. tra 2012.

e.l.f. All Over Color Stick Golden Peach

Za e.l.f. vrijedi ono dobro staro pravilo „ili voliš ili mrziš“. U biti, to vrijedi za sve jeftinije brendove. Veliki im je plus cijena pa onda lakše prihvatiš neke stvari.

  IMG_0239

All Over Color Stick je stvar koju volim. Osim u ovoj nijansi, imam ga u još 2 nijanse korektora, ali o njima drugom prilikom.

Kremasto rumenilo u stiku, lagano za doziranje. Blenda se prstima (meni osobno najdraži način blendanja rumenila u tom obliku). Daje zlatno breskvasti sjaj licu, koji će do punog izražaja doći po ljeti. Sada, na još uvijek blijedom licu, je ugodan i nježan.

IMG_0242

Trajnost mu je za ugodno iznenađenje duža od očekivane, oko 4 sata.

Cijena: 1,5 GBP

Da li bi ponovo kupila, svakako!

Imate ili vi koji e.l.f. All Over Stick?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

4 komentara:

  1. Imala sam Lilac Petal, ali sam ga proslijedila malim nećakinjama... :( Na licu je bio presjajan, na usnama presedefast, na očima totalno neupotrebljiv. Nažalost, zbog toga sam odlučila ne isprobavati ih dalje. Ipak volim Elf jer, kao što kažeš, za tu cijenu nije ti teško nagovoriti se da isprobaš svašta, a neke su me stvarčice baš oduševile tako da sam počela i obnavljati zalihe!

    OdgovoriIzbriši
  2. Not bad, super za ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
  3. To si točno rekla – zbog niske cijene, razočaranje lošim proizvodom izostane. Upravo zbog pristupačnih cijena, moguće je naći puno recenzija posvećenih njihovim proizvodima pa je izbor lakši. :)

    Ovaj proizvod nisam probala, ali čini se super. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. izgleda onako :S dosta dobro^^

    OdgovoriIzbriši