25. tra 2012.

BioBaza gel za lice osjetljive kože

Nedavno sam u šetnji dm-om kupila BioBaza mlijeko za lice za skidanje šminkanje. Točnije, ja ga koristim samo u tom smisli, iako njime možete i čistiti lice. Kako me oduševilo bez imalo razmišljanja išla potražiti i gel za lice te iste marke, koja je btw Hrvatska!

IMG_2536.CR2

Našla sam gel, pročitala sastojke, vidjela da je namijenjen osjetljivoj koži i da djeluje protupalno. I to je bilo to,cink koji isušuje prištiće i kamilica koja njeguje. Mrak kombinacija. Još je sve u gel obliku, koji obožavam IMG_2525I konačno dolazi trenutak isprobavanja. Svi znamo nanijeti gel i oprati lice. Umijemo lice i prstima razmažemo po cijelom licu te time radimo pjenu. I sve bi bilo ok da se pjena i napravi. Ovdje se napravi mizerija od pjene, jer gel nije gelast već je pomiješan sa nekim uljem! Na koži vam napravi filter zbog čega ona ne diše. I u tjedan dana koliko sam ga koristila u nadi da će se riješiti stvar mi se lice poplavilo bubuljicama, gore nego u najgorim pubertetskim trenucima! Doslovno jedan na drugom! IMG_2528 Ukoliko imate masnu ili mješovitu kožu izbjegavajte ga. Na suhoj je ok, dala sam ga šogorici na testiranje.IMG_2533Jesam li spomenula da bi trebao isušivati masne dijelove? Hm, ne radi to! Kako će kad napravi taj neki masni filter.

Količina: 200 ml

Cijena: oko 30 kn

Da li kupujem ponovo: niti u snu!

Koji je vaš najgori proizvod za njegu lica koji ste isprobali?

Love,

Maybe

Broj komentara: 7:

  1. ahaha, ipak se svaka škola plaća ;-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam isprobala ovaj gel za umivanje i slažem se da je grozan. No ja nisam primjetila da ostavlja ikakav sloj na licu nakon umivanja, baš naprotiv meni je jako, jako isušio lice. Moja koža lica je problematična i masna, ali poprilično osjetljiva tako da mi na gotovo nijedan gel nije dovoljno blag i svi mi isušuju lice. Baš zbog toga mi se ovaj učinio odličnim jer piše da je bio, ima cink za prištiće, kamilicu i namjenjen je osjetljivoj koži. Kad ono užas. Valjda je nemoguće da bude sve u jednom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. A sad što se tiče baš takvih nekakvih proizvoda ne znam, ali se sjećam kad sam fino očistila lice kao i uvijek i pošto nisam imala Niveu soft uzela sam od tate onu običnu Niveu ( plavu, classic ) namazala lice i za cca 3 minute samo toliko natekla, koža pocrvenila ... ajme :// Katastrofa. Od tada od krema koristim samo Niveu soft i baleu Ureu SOS Serum

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidiš tko bi rekao. Ovo djeluje divno. Blago i nježno. MOžda si reagirala na cocoglukozide. Derivati kokosovog ulja su super ali mogu biti komedogeni. Ali hvala za ovo ja ću ga potražiti. Gdje se može nabaviti?

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovaj gel ima toliko oprečnih djelovanja da mislim da ne bi smjeli ga hvalit kao nešto najbolje od svojih proizvoda!

    OdgovoriIzbriši