6. ožu 2012.

Sam McKnight za DSquared2, Milano FW

Zadnja frizura iz Samovih ruku za ovu sezonu fashion weekova. Moram primjetiti da na jesen/zimu čekaju zločeste cure iz 60-ih :-) Meni se sve ovo jako sviđa, jer je unatoč svojoj predimenzionalnosti ženstveno i divno!

clip_image002[8]

Frizura: Zločesta srednjoškolka iz ‘60-ih

Frizure za reviju DSquared2 AW/12 na Milanskom tjednu mode u potpunosti su bile nadahnute 60-ima, u svakom mogućem pogledu, izražavajući tipični odvažni duh 60-ih naglašen voluminoznom kosom.

“Uvijek je zabavno raditi na revijama za Dsquared2, a ovogodišnja tema je bio maturalni ples iz 60-ih pa smo kreirali različite varijante voluminoznih frizura. Neke smo ostavili puštene, dok smo druge podigli i učvrstili posebnim dijamantnim kopčiama Dsquared2," rekao je Sam McKnight “Voluminozne frizure inspirirane 60-ima su apsolutni hit sezone, i odlično je što nam Pantene omogućuje da ih kreiramo bez oštećenja kose," dodao je Sam.

clip_image002[6]

Kako napraviti frizuru:

1. Na mokru kosu nanesite pjenu za kosu i dobro raščeljajte.

2. Sušite kosu okruglom četkom prema natrag, tako da dobije volumen.

3. Dok sušite kosu, učvrstite svaki osušeni dio ukosnicom i po njemu raspršite lak za kosu .

4. Kada završite sa sušenjem, otpustite učvršćene pramenove i natapirajte kosu, počevši od čela prema natrag. Kada natapirate pojedini pramen odmah na njega nanesite lak lak za kosu i nastavite tapirati drugi dio kose.

5. Kada natapirate svu kosu, izvucite pramen sa strane i očetkajte ga četkom s mekanim vlaknim kako biste dobili pramen koji će mekano padati sa strane i tako omekšati ukupan dojam.

6. Pročetkajte svu kosu četkom s mekanim vlaknima i oblikujte je u željeni voluminozni oblik – za konačno učvršćivanje nanesite još laka za kosu.

7. Želite li pomaknutiju varijantu, odvojite gornji pramen kose i omotajte ga oko njega samoga, i onda učvrstite ukosnicom pa preko svega stavite otkačenu špangicu.

Za više vijesti o događanjima iza pozornica na tjednima mode, pratite nas na Twitteru na @PanteneFashWeek

clip_image004

 

Love,

Maybe

2 komentara:

  1. super mi je ovo..mogla bi probati! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. E ovo mi je ono pravo,super,probacu definitivno:) E sad kako cu se poslije sveg tog laka i tapiranaja rascesljat vidjecemo :)

    OdgovoriIzbriši