26. ožu 2012.

Pantene Intensive Repair balzam

Svi koji me redovito prate znaju da nikad nisam imala riječi hvale za balzame, jer im stvarno, ali stvarno nisam shvaćala ulogu. Stavila ih ili ne, moja kosa je bila ista. One priče da oni omekšavaju kosu, da se lakše raščešljava, njeguju ju,itd. kod mene nisu palile. Njihova uloga u mojem svakodnevnom korištenju je bila zamjena za pjenu za brijanje (jeste li znali za taj trik, mrak stvar). Onda sam dobila dobila ovaj, naravno poslušno sam ga išla isprobati zbog recenzije. Već sam odavno prestala očekivati ikakav rezultat od balzama, kad šok i nevjerica. Ovaj stvarno radi nešto!

421987_405220812825551_132825693398399_1753327_1861367221_n

Drage moje, ovo je prvi balzama da nešto radi! Ne samo da mi je kosa mekša od njega, već ju raščešljavam bez Pantene Aqua light spreja, sjajnija i ono što je najbitnije, ovaj balzam neće biti zamjena za pjenu za brijanje!

Kada testiram balzam, uvijek imam nekoliko pranja u kojem provjeravam da li će kosa drugačije reagirati ako ga stavim bez maske (ja sam maska girl). Ne kažem da je zamjena za masku, jer maska ipak dubinski njeguje našu kosu, ali je dobro pomoćno sredstvo. Do sada mi je ove rezultate pružala samo maska, sada to mogu dobiti i balzamom. Kosa je sjajnija, mekanija i hidratiziranija te je zaista živnula u zadnjih 3 tjedna koliko ga koristim!

Cijena balzama je oko 21 kn u dm-u.

Svakako preporučam ukoliko vaša kosa treba dodatnu njegu. Pantene Repair linija je fantastična!

Slika jepreuzeta sa Patene Facebook stranice.

*PR uzorak

Jeste li isprobale novu Pantene Repair liniju? Ili neku drugu liniju? Umirem od tuge za žuto zalatnom linijom jer mi je predivna a nije namijenjena mojoj kosi!

Love,

Maybe

Broj komentara: 5:

  1. Mozda dam Pantenu jos jednu sansu,jer nazalost dosad se panten i moja kosa nisu bas dobro slagali.Sto se balzama tice,njegovo koriscenje je za mene obavezan korak,jer mi je kosa oduvijek bila suva a sad kad je plava jos i vise,tako da svako pranje ide sampon,balzam,maska,serum..

    OdgovoriIzbriši
  2. imam mnogo kose, ali je tanka, isto sam isprobala sve i svašta da dobijem na volumenu pa sam tako isprobala Pantene Pro-Volumen prvo samo sprej i ostala paf..moja kosa samo sa sprejom izgleda kao da je ima duplo više..bojim se uopće koristiti cijelu liniju..al fakat bez pretjerivanja i od kad koristim taj sprej, puuuuuuno manje mi se masti, sad bez problema drži sjajna po tri dana...hvala Bogu na ovome, naravno kupujem cijeli liniju Pro-Volumena:-))

    OdgovoriIzbriši
  3. imam jako tanku kosu, ali gustu..bez obzira na to nikad nisam mogla dobiti na volumenu, o tome koliko sam toga isprobala da ne pričam...Prvo što sam kupila bio je sprej Pantene Pro-Volume..od kad to koristim kosa mi izgleda kao da je imam duplo više, i što je najbitnije ne masti se, sjajna je i sada ju perem svaki treći dan (imam duuuugu kosu)..Uopće se bojim koristiti cijelu liniju Pro-Volumen ako tek samo sprej ima ovaka učinak...ali kupiti ću svakako...

    OdgovoriIzbriši
  4. Mogla bi ja probati ovaj balzam ali me Pantene od srednje izneverio. Nikad nisam imala peruti ko po njemu i od tada nisam vise kupila bas nista. Inace mi kosa nije puno zahtevna, ionako koristim samo sampon bez balzama vec godinu i kosa mi je zahvalna jer neki balzami su samo puni silikona kojih ja na svojoj kosi bas ne trebam. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ah,da Pantene. Prvi je na tržištu potaknuo neku specifičnu njegu za kosu i uveli svoj zaštitni znak Pantenol. Mene je malo zabezeknuo njihov potez 2010. kada su povukli gotovo 80 % proizvoda sa tržišta( prešutno priznajući da više škode nego koriste) i ponovo se vratio sa kolekcijama koje mi se čine lakše za izabrati i bolje koncipirane. Na ovo ću definitivno baciti oko.

    OdgovoriIzbriši