12. ožu 2012.

Novosti iz Pantenea

Na Pantene FB stranici ste mogli zamijetiti da se danima nešto novo sprema. U biti, već vam je Katarina pokazala slike. A ja sam pomalo najavljivala. I sad je konačno zeleno svjetlo zasjalo punim sjajem, i mogu sa vama podijeliti prve dojmove ali i najaviti novitete.


Kad mi je Katarina govorila da dolazi nešto novo i da je super, iskreno, nisam baš ovo očekivala. Ali da, ovo je nešto stvarno novo i revolucionarno, koliko god mrzila tu riječ u reklami. Sada to jednostavno moram reći.

Iako nisam fan čitanja  press release, jer ne volim da išta utječe na moju ocjenu proizvoda, ovaj put sam ih ipak pročitala. Stvarno me zanimalo zašto su 7 godina istraživali formulu i što je toliko revolucionarno.



Krenuli su od nas žena, što mi želimo i što nam nedostaje u dosadašnjih proizvodima.  Da vam ne prepričavam, objašnjenje samo cijelo kopirala iz teksta. 
„Prema istraživanju koje je proveo Pantene, 95% žena nije zadovoljno onim što im pruža njihova svakodnevna njega kose, a do toga dolazi jer su proizvodi klasificirani ili prema tipu kose ili prema krajnjem učinku koji se želi postići. Zato ne čudi što bi 85% žena htjelo koristiti proizvode koji povezuju te dvije opcije, donoseći bolje rezultate. Imajući sve to na umu, Pantene je odlučio promijeniti stvari.“

„Nakon više od 7 godina istraživanja Panteneovi su stručnjaci identificirali tri različita tipa kose koji se razlikuju po svojoj fizičkoj (tanka, normalna do gusta kosa) i kemijskoj strukturi (bojana kosa). Studije su pokazale da zbog svoje strukture svaki tip kose ima različit tip potreba i stoga zahtijeva prilagođene formule s različitim razinama sastojaka koji pomažu da se ključni sastojci bolje zadrže na površini kose“



Kao rezultat dobili smo 3 nove linije specijalizirane za različite tipove kose: normalnu do gustu kosu (Intensive Regeneration, Pantene Pro-V Full&Thick ) , za tanku kosu (Pantene Pro-V Volume, Pantene Pro-V Aqua Light ) I za obojenu kosu (Pantene Pro-V Coloured Hair). Još su dvije kolekcije dostupne: Pantene Pro-V Nature Fusion, Pantene Pro-V Classic Care
Jučer, u šali dok sam pričala sa Katarinom, rekla sam tko misli da pretjerujem šaljem pramen svoje kose na provjeru! :-) No, bez zezancije. Za sad, dok se svi dojmi ne slegnu, mogu reći 3 stvari. Ne treba mi više Aqua light sprej za raščešljavanje mokre kose, kosa mi ima sjaj i bez feniranja (ovo nisam doživjela već godinama) i pjeni se odprve, koliko god kosa bila zmazana! Još da dodam i 4 star, nevjerojatno je mekana:-)



Odušeljena sam sto sada jedna linija ima potpunu njegu i što svaka linija ima čak 5 proizvoda u sebi. Oduševljena sam, jer sam konačno shvatila čemu služi balzam i Intensive Regeneration balzam je savršen. Sviđa mi se što se poklopac na maski ne vrti već se samo digne. Znam, ništa specijalno, ali meni je draže.

Svi proizvodi ovi primjerci bi ovih dana trebali biti u drogerijama. Hoćete li nabaviti svoj? Za više slikica pogledajte album na Pantene Facebook stranici (klik). Polako ću vas upoznavati sa većinom asortimana, pa me pratitet za detaljnije recenzije!

Da vam pravo kažem, jako me zanima što nam sljedeće pripremaju. Ovime su si jako visoko digli ljestvicu, ne znam čime bi se mogli nadmašitit!


*PR objava

Love,
Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Stvarno ne mogu ni zamisliti što će biti sljedeće jer je mene još Color Therapy regenerator oduševio! Najbolji regenerator ikad (dok ne probam nešto iz nove kolekcije)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misliš onaj koji se ne ispire? Znaš zašto je meni mrak, jer mi je bio dobra zamjena kad mi je ponestalo silkona za vrhove:-)

      Izbriši
    2. Mislila sam na balzam, obični, samo ga po staroj navici zovem regenerator.

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. I ja :-) dugo mi je trebalo da se sprijateljim sa njime, ali sa se obožavamo!

      Izbriši
    2. Predobro :))))) stvarno obožavam ih :)))
      jedva čekam intervju s Liv TAYLOR ;))))

      Izbriši
  3. Nakon ovakve hvale naravno da ću nabaviti ... obožavam pantene

    OdgovoriIzbriši
  4. Trenutno koristim Aqua sprej i kad ga potrošim sigurno ću nabavit nešto iz nove kolekcije!

    OdgovoriIzbriši
  5. Trenutno koristim Aqua sprej i kada ga potrošim sigurno ću nabaviti nešto iz nove kolekcije!

    OdgovoriIzbriši
  6. trenutno uživam u maski iz linije za obojenu kosu, stara verzija, i oduševljena sam njome, kosa miriše k'o luda a ne moram niti pričati kako je svilenkasta, mekana i podatna *.*

    OdgovoriIzbriši
  7. ja nekako nisam ljubitelj Pantena...izbjegavam sve proizvode od šampona do laka za kosu. Jedanput sam imala loše iskustvo ali se ne sjećam sa kojim tačno proizvodom jer je stvarno davno bilo. Ako me tvoje recenzije ne natjeraju da probam ponovno onda stvarno ne znam šta hoće!

    OdgovoriIzbriši