14. ožu 2012.

Max Factor masterpiece high definition maskara

Već mjesecima želim napraviti recenzije nekoliko maskari (točnije 5) i nikako. Jedini razlog tome su fotke. Nije dobra recenzija ako maskara nije nanesena na trepavice. A dobru fotku maskare na trepavicama nije lagano uhvatiti. Prošli tjedan sam opet igrala se sa bratovim fotićem i dala si truda i poslikala, među ostalim (napravila sam preko 600 slika) sve maskare. No, kako je ovo jedina drogerijska, odlučila sam ju baš danas podijeliti sa vama jer danas na Kozmo srijedi imate 30% na maskare.

IMG_0732

Maskara je tester varijanta. Ne nisam je uzela u drogeriji :-) dobila sam ju na poklon od Vanese. Iako je u mini varijnati, divna je i obožavam ju. Volim gumene četkice. A ono što je najbitnije, nije suha. Već se puno puta spominjao problem suhih drogerijskih maskara. Ponovit ću samo Vanesin savjet. Ukoliko ste u mogućnosti kupujte na frekventnim drogerijama, jer ih na takvim mjestima nepristojne curice/žene nemaju kada otvarati. Problem je što im ne može ništa niti prodavačića  kada ih vidi da to rade.

IMG_0733Ono što volim na ovoj maskari je gumena četkica koja savršeno funkcionira na mojim trepavicama. Posebno na donjima, koje su jako tanke a opet dugačke.

IMG_0734   Drugi razlog zašto volim gumene četkice je što najmanje spajaju trepavice prilikom mazanja. Ipak ostaju koliko toliko raširene i dobiva se osjećaj volumena.

IMG_0742Također, ova četkica mi omogućuje podizanje trepavica bez uvijača, što mi je često problem sa gustim četkicama.

IMG_0737Maskara je zasta crna i puna boja, kako se volim slikovito izraziti. Što je veliki plus, no mana je što polako nestaje sa trepavica nakon 5,6 sati. Nije loše, ima i gorih (upoznat ću vas sa njom), ali treba ju nanijeti u više slojea za dugotrajniji efekt.

IMG_0741Da li ju preporučam? Svakako. Meni je jedna od najdražih drogerijskih maskari! A danas je dobar dan za iskoristiti popust i kupiti ju po jeftinijoj cijeni!

Hoćete li ju kupiti? Koja je vaša najdraža drogerijska maskara?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

22 komentara:

  1. MaxFactor stvarno ima najbolje maskare, sve njihove su mi bile skroz ok :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, nekako se od drogerijskih brendova uvijek vraćam njima

      Izbriši
  2. Max Factor mi je definitivno favorit u maskarama i to dobra, stara, pouzdana 2000 Calorie. Nikad mi se nije dogodilo da se prenijela na kapak, nikad se nije "otopila",formula je gusta (meni je to plus, nekima je minus) i crna boja je stvarno lijepa. Masterpiece želim probati već neko vrijeme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš gumene četskie probaj masterpierce! Nećeš požaliti

      Izbriši
  3. Maybelline One by One, jesi ju probala?
    I volim i Essence I <3 Extreme. Iako mi je one by one najdraza^^ Danas nisam bila u mogucnosti kupiti maskaru iz kozma, a trebala sam :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam, i dorba je, ali nikako da nabavim ponovo

      Izbriši
  4. Jako volim ovu maskaru. Do sad sam ju nekoliko puta kupovala uključujući i jednu u smeđoj nijansi. I inače su mi MF maskare najbolje zato jer se uopće ne truse ni nakon cijelog dana nošenja, a opet se jako lako skidaju sredstvom za skidanje šminke. I volim gumene četkice jer mrzim i najmanju naznaku grudica na trepavicama, a opet volim i da imaju puno volumena pa mi je s takvim četkicama to najlakše postići. Eto meni je ova maskara za čistu peticu :) Veselim se i recenzijama preostalih maskara :)

    OdgovoriIzbriši
  5. A meni npr. max factor uopće ne odgovara,niti jedna njihova maskara mi nije trajala duže od mjsec ipo dana,niti je zadovoljila minimalne kriterije,a najgora mi je 2000 calorie...al naravno da je problem u mojim trepavicama koje su teške i velike... Trenutno koristim od Bourjois novu maskaru Volume Glamour Max-ok je.. A next na listi od Bourjois je Volume Fast & Perfect-rotirajuća :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo bi čudno da nam svima sjedne sve, jesi probala sam gmenim četkicama. jer ove guste ne mogu lijepo obuhvatiti tako guste trepavice.
      Bourjois rotirajuću bi ja htjela isprobati.

      Izbriši
  6. Ja volim MF ali ne i gumene četke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mnogi ih ne vole, a ja im se pak uvijek vraćam!

      Izbriši
  7. Ja sam godinama vjerna MF ali dobroj staroj 2000 calorie; ovu sam i ja dobila u tester varijanti ali moram priznati da me ta nije baš oduševila... nije da je problem u gumenoj četkici jer ih volim nego mi ih ne izdužuje onako kako bi htjela...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oko izduživanja ljudi imaju krivo mišljenje, naime, niti jedna ne izdužuje trepavice već su nam one na kraju tanke i čim dođe malo boje na kraj one se čine dužima. Samo je stvavr u nanošenju

      Izbriši
  8. Bok!

    Taggala sam te na mom blogu pa škicni da vidiš o čemu je riječ.
    Pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Osim 2000calorie, najdraža njihova mi je bila masterpiece max - fenomenalna maskara, i četkica je bila baš poput ove na tvojoj..

    OdgovoriIzbriši
  10. probala sam gotovo sve i najdraže su mi diorshow i MF 2000calorie.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je 2000 ok ljubitelj sam gumenih četica.

      Izbriši
  11. Masterpiece maskare su mi fenomenalne, potrosila sam vec 3. :D Jedino sto ne volim kot masterpiece maskara je, da je kolicina maskare stvarno minimalna, oko 7 ml zato preferiram False Lash Effect u kojoj ima oko 13ml, a cijene su slicne. :D A inace volim gumene cetkice. ♥

    Bilo bi dobro videti i tvoje trepavice bez maskare, jer se lakse uporedi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za drugu recenziju ću stavit sliku bez maskare:-) hvala na prijedlogu

      Izbriši