18. ožu 2012.

Illamasqua ruž za usne “Corrupt” – recenzija i swatch

Illamasqu morate voljeti. Cijela ta filozofija oko makeupa koja je kod njih dignuta na neku višu, pomalo za svakog od nas osobnu priču, potičući nas da budemo svoji je divna. Divna je i njihova vjernost tome, ne odustajanje,… osobno volim sve gdje se provodi neka dosljednost. Ne volim promjene, osim ako nisu na bolje, naravno. U principu, uživam u stalnosti, koliko god bila dosadna. Možda vam ne sjedaju svi njhovi proivodi, ali ima nešto u njoj što privlači.CAM_0179Malo sam skrenula sa teme, ali nekako uvijek osjećam da Illamasqua mora imati svoj poseban početak. Valjda taj njen jednostavan,savršen crni dizajn ulijeva strah u kosti pa traži dodatnu pažnju. Makar, možda kvalitetom i ne opravdava cijeli uvod.

CAM_0344U prvom mjesecu sa se počastila sa nekoliko Illamsqua stvari. Sada ih polako isprobavam, slikam i recenziram. Ovaj ruž je jedan od onih uz koji vam ne treba niti trunka makeupa. Puna, gusta nijansa intenzivne roze je dovoljna sama za sebe. Obožavam na njemu što mu je dovoljan jedan premaz do punog efekta. Ali mrzim što nakon jela ostaje tako ružno na ustima. Ako pojedete nešto suho, rezultat još nije toliko grozan, no ako pojedete nešto masnije ili jušnato, onda ostane na vanjskom rubu usana. Grozno! To je najveći minus ruža. Ne to što nestane nakon jela, već to što tako grozno izgleda i što ga ne mogu koristiti za prilike koje uključuju bilo kakvo jelo.

CAM_0350Gornja slika je slikana na suncu, donja u hladu..

Trajnost je 3,4 sata. Doduše, ja sam jedna od onih koji se stalno oblizuju, pa kod mene svaki ruž kraće traje. Tako da ovo ne smatram manom.

CAM_0357 Također, ovaj ruž pomalo isušuje usne. Ništa strašno niti išta pretjerano. Nešto s čime sasvim mogu živjeti. Ništa neobično s obzirom na mat završetak.

CAM_0782 Što se tiče otisaka od ruža, poput na šalici, oni su zaista minimani.

CAM_0203

Cijena ruža je 140 kn. Količina je 4 g.

Da li bi preporučila. Ne, mislim da će moj sljedeći odabir, kad su u pitanju mazalice u Illamasqui biti ipak neko od njihovih sjajila. Bez obzira na sve vrline koje ima, ubilo me kad sam se pogledala u ogledalo nakon ručka.

Jeste li kupile koji Illamasqua proizvod? Što mi preporučate iz njihovog asortimana?

Hvala što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Boja je stvarno Wow,i vidi se da je bas extra pigmentiran,ali zq te novce mozda se moze nac neki koji moze izdrzat rucak:))Mada ova boja me skroz mami

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boj je divna, zato me i privuko! mislim da NYX ima nešto slično

      Izbriši
  2. Moja omiljena boja šminke <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja imam Kontrol i to čudo izdrži sve živo, pričanje, oblizavanje, kave, jelo, sve. I makar je mat ne isušuje usne nimalo. Njihovi ruževi ovise od formule do formule, neki su super, neki isušuju usne, neki ne... Ja ih u svakom slučaju preporučam. I Intense sjajila obavezno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene čudi jer se radi o mat, pigmentiranom ruži koji je na glasu kao onaj koji meže sve preživjeti. No ponavljam, nije problem što nestane nakon ručka već što tako ružno izgleda

      Izbriši
  4. Imam nekoliko boja Illamasquinih šminka na WL, dobro je znati, da izdržu nekoliko sata.
    Ovaj problem oko ostatka ruža nakom ručka poznam i od drugih mat šminka, koje so nekoliko suhe (Eyeko, na primer) ... možda jim je to nekakva karakteristika, ili nešto ... Još nešto me zanima, ako te mogu pitati. Koliko je 140 kuna u eurima? Tako, generalno, jel se isplati putovati u Zagreb po Illamasqu ili je isto ako narućujem preko interneta?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oko 18.6 eura ti je to. Možeš naručit s Illamasqua.hr stranice, za dva proizvoda ti je besplatna poštarina, ako ti Zagreb nije usput. Ali ja bih ti svakako preporučila ako možeš da odeš u dućan, jer je predobro tamo, cure su super, ljubazne, isprobat će sve kaj hoćeš na tebi, ja sam ko doma tamo. :D

      Izbriši
    2. Ulmiel je iz Sloveije, pa zbog toga joj Zg nije usput.

      Izbriši
    3. FaithFry, hvala ti! :) Predpostavljam, da poštarina nije besplatna i u Slovenijo, jel? :) Pa, razmišljam da jednom napravimo sa curama roadtrip do Zagreba, možda bi bilo to i najpametnije. :)

      Izbriši
  5. Rumenilo Ambition ne skidam vec dobih 10 dana otkad sam ga kupila, savrsena pink boja za proljece sa malo zlatnog shimmera. Must have! :)
    Korektor za ispod ociju mi je ok, ali nista posebno.

    OdgovoriIzbriši