7. velj 2012.

Illamasqua medium pencil “Sorceress” recenzija i swatch

Da li biste dali ikada 120 kn za olovku za oči? Na stranu šta piše da ju možete koristiti bilo gdje! Jer tko vam i inače brani da bilo koju olovku korstite bilo gdje? Moram priznati da ja do nedano ne bi. Onda sam ipak kupila ovu da vidim u čemu je stvar.  Traje satima (i na waterlineu, čak i meni kojoj oči suze ko blesave), klizi i jednostavno je savršena. Sada znam da zaista vrijedi tih novaca, koliko god vam se činilo suludo!

IMG_0219

Iako na prvi pogled izgleda crnom, olovka je u biti tamno smeđa. Možda ju najbolje opisala riječila – topla crna. Na swatchu ćete vidjetu njeno pravo lice.

Kao jedinu manu ove olovke bi navela što se slomio vrh pri šiljenju, što ipak smatram nedopustivim za nešto ovog cijenovnog ranga.

CAM_0191Sorceeress je tamno smeđe crna nijansa. Osim na kapcima nanosim ju i na obrvama. Na tržištu (barem što sam ja uspjela naći) nema za kupiti tako tamne olovke za obrve, jer između tamno smeđe i crne nema ništa! A kako ne želim crnu, do sad sam se zadovoljavala tamno smeđom.

CAM_0383

Gornja slika je slikana na suncu a donja u stanu. Kao što vidite, jedna crta je izblendana i to vrlo brzo nakon upotrebe. Jer, kad se ona jednom učvrsti na koži, ne mrda. I to satima.

IMG_0221  Sastojke pogledajte na donjoj slici.

CAM_0217

Illamasqua proizvode možete kupiti u njihovoj prodavaonici u Zagrebu ili naručiti preko njihovog web shopa. Ukoliko naručujete preko web shopa, poštarina vam je besplatna za 2 ili više proizvoda.

Da li preporučam? Svakako! Unatoč visokoj cijeni za olovku, ona to svojom kvalitetom opravdava!

Hoćete li ju kupiti?

Hvala što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 18:

  1. Illamasqua svoje cijene stvarno opravdava i kvalitetom, i time da su proizvodi zaista jedinstveni. Olovka je super, za obrve bi mi bila taman i ide na wishlistu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako kvaliteta opravdava cijelu, onda svakako nije puno dati tolike novce za nešto!

      Izbriši
  2. Pri sljedećoj Illamasqua kupovini, ova će se olovka sigurno naći u mojoj košarici. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mah, ja inače nisam ljubitej olovki za oči, stavljam ih samo na waterline i lashline (samo na waterlineu mi ne pristaju) i malčice razmažem. Za to mi najbolje služe gel lineri i gelaste olovke tipa Avon SuperShock, zbog toga ne bih dala novce za klasične olovke tipa tih Illamasquinih, iako ne sumnjam u njihovu kvalitetu. Također olovke koristim i kao bazu za jarka sjenila, ali tu i nemam nekakvih prohtjeva osim boje, tako da i NYX Slim olovke posluže.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bitno je naći nešt što ti paše i cijelom i kvalitetom! Ali meni sa waterlinea sve doslovno sklizne u trenu!

      Izbriši
  4. Sviđa mi se nijasna, ali trenutno ne bih dala toliko za olovku, možda jednog dana...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako kad bude prilike, razmisli o njoj!

      Izbriši
  5. Rimmel black/brown olovka za obrve je ono šta tražiš. I nekih 100 kuna je jeftinija :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne vjerujem da bih ja ikada mogla dati tolike novce za jednu olovku. Pogotovo zato što ja svoje brzo potrošim jer ih samo šiljim, šiljim i šiljim. Jednostavno ne podnosim tup i zaobljen vrh.

    http://misslilly-beauty-world.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je trebalo da se odvažim, ali sad znam da ću svakako ponovit kupnju!

      Izbriši
  7. ja imam problema sto se tiče takvih olovaka,jednostavno mi se teze nanose a sto je gore od svega,preslikaju mi se na kapak. jedinu olovku koju bez problema mogu nanosit je ona masnija bez mogučnosti oštrenja

    OdgovoriIzbriši
  8. Tesko da bi dala toliko novaca za olovku,iako trazim olovku koju kad nanesem na waterline da bude na istom mjestu duze od pola sata.Svaka cast pa si se odlucila dati 120kn za olovku. :)) http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Sasvim sam zadovoljna i sa svojom crnom olovkom iz oriflamea za 30 kn! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. U biti, ta olovka je dosta masna, no teško se zapravo razmazuje, kao i što se dosta teško skida, pa zapravo je sasvim odlična olovka, a recimo košta samo 30kn. to sam zapravo htjela reći. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Obožavam olovke za oči, to mi je jedna od slabosti, ali ne bi dala toliko, koliko god obožavam Illamasqua kozmetiku i same olovke. Za tu cijenu rađe kupim jedno njihovo intense sjajilo :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja maximum 20 kn dajem za olovku..ah mi siromašni :D

    OdgovoriIzbriši