29. velj 2012.

Bday giveaway

Prije nego počnem, moram vam se svima zahvaliti koji ste mi uljepšali ovaj dan. Hvala vam svima na komentarima i čestitkama, hvala mojoj dragoj Katarini Štimac iz P&G-ja koja mi danas iznenadila divnim poklonom, ali ne samo mene već i vas (skorlajte slikicu do kraja:-)). Zar nije najbolja? Mogla bi ovako u nedogled, ali kako sam dobila prefora poklone, morat ću vam ih pokazati:-) BTW, bicikl je kupljen, i iako sam pucala na “montić” pala je city verzija kojoj samo fali košara za subotnju kavicu na placu:-)
A sad, krenimo mi na ono bitnije!!!!! A to je darivanje! Ovime zaokružujem 2 mj i sva darivanja koja su do sada bila na blogu. Za kraj sam odlučila darivati 2 sretnice ili sretnika (ukoliko dragi zaigra za vas). Pravila su jednostavna. I ovaj put omogućujem još jedan dodatan ulaz svima, ako to naravno želite!

Pravila su sljedeća, morate me pratiti preko jednog od 4 načina: GFC (public), Facebook, Twitter ili YouTube kanal! Dovoljan je jedan!. Osim ovog morate ostaviti svoju valjanu mail adresu da vas mogu kontaktirai ukoliko pobijedite. Imat ćete vremena 48 da mi odgovorite na mail, u suprotnom biram novog pobjednika/cu. Darivanje je otvoreno internacionalno. Ne možete se odlučiti za nagradu, već se svi natječete zajedno. Pobjednika/cu ću izabrati preko random.org.

Darivanje traje od 29.2.2012 do 14.3.2012.g. do 23:59

Dodatan ulaz možete ostvariti ukoliko podijeliti obavijest o darivanju  preko jednog od 3 načina (dovoljan je samo jedan).
1. Napišite blog post koji uključuje slike i link na blog (u formi ostavite link da mogu podijeliti).
2.Tvitajte o darivanju tako da uključite u tvit @maybesnewstart (unesite svoj nick)
3. “Shareajte” ovaj post na Facebooku tako da uključite @MaybesNewstart  u objavu i naravno stavite “public”, da mogu provijeriti (unesite svoje FB ime i prezime ili nick)

page


Prva nagrada sadrži: e.l.f. shimmering facial whip (lilac petal), e.l.f. little black beauty book (cool collection, prefora paleta sjajila i sjenila koja još nije dostupna u UK), LOT umjetnih trepavica, Flormar supermatte ruž za usne (211) i Max Factor testeri Ageless Elixir podloge (natural 50)

CAM_0719

Druga nagrada sadrži: Pantene Color Therapy masku za kosu, kapsule i balzam koji se ne ispire.
Ispunite formu i sretno svima!
Love,
Maybe

Broj komentara: 11:

  1. ispunjeno,podjeljeno a sad se samo mogu nadat da cu osvojiti giveaway,još nijedan kozmetički nisam osvojila

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako si ti darežljiva ovaj mjesec, toga nigdje nema! Vrlo lijepo i plemenito od tebe.
    Drago mi je da si kupila bic koji ti se sviđa, sad samo u beskrajne vožnje i gdje će ti biti kraj. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. krasno, nisam ni sigurna koja mi se nagrada više sviđa, hvala ti :-D

    OdgovoriIzbriši
  4. tweetovala o darivanju kao Joka88

    OdgovoriIzbriši
  5. i sherovala na fb kao Dzej Pi
    :)))
    kisss
    everythingisaboutdetails.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan giveaway! Drago mi je da si pronašla bicikl!

    OdgovoriIzbriši
  7. jesi dobila ove testere ili si ih nasla u drogeriji? jer me ovaj puder stvarno privlaci, ali ga jednostavno moram prvo isprobati na kozi :/

    OdgovoriIzbriši
  8. Super darivanje,držim palčeve :)

    OdgovoriIzbriši
  9. yay,fakat super :))) nadam se da ću osvojiti :))) prvu nagradu jer u slučaju da osvojim drugu :))) molila bi vas da ju prosljedite nekom drugome ako nije problem ;)))

    OdgovoriIzbriši