9. sij 2012.

Rapid Lash

Prije 8 tjedana na recenziju sam dobila Rapid Lash, serum za povećanje volumena i duljine trepavica. Serum se treba staviti svaku večer prije spavanja, i to netom prije spavanja jer se najbolje upija kada se kapak umiri, što bliže liniji trepavica. 8 tjedana sam ga (priznajem ne baš uvijek) marljjivo stavljala i evo rezultata.

Trepavice su mi ojačale, pogustile se i produžile. No, kod obrva nije bilo nikakvog pomaka  smislu da su se pogustile. Nadala sam se da će “rupu”, gdje nikada nisam imala niti jednu trepavicu popuniti, ali nije se ništa promijenilo. No zato mi puno brže rastu.

No, kod trepavica se pokazao kao pun pogodak. Kako je seruma dostatno za 3 mj, nastavit ću se i dalje mazati. Nakon 8 tjedana dovoljno je mazati 3-4 x tjedno. Što je super, jer svaku večer nenamjerno zaboravim. U biti nisam ni bila svjesna rezultata dok nisam pogledala slike i shvatila da je promjena stvarno nastupila. Iako sam u međuvremenu pričala sa poznanicama koje su Rapid Lash isprobale već odavno i oduševljene su rezultatom! Moram priznati da mi je to dalo nadu, jer i nakon 4 tjedna nije bilo pomaka, Iako na samoj kutiji piše da nema rezultata prije 8 tjedna, ja sam jednostavno bila ljudski nestrpljiva.

pocetakpocetak1

U početku sam planirala slikati svaki tjedan (i krenula sa time) i shvatila sam da nema smisla. Naime, prvi rezutati su te tek počeli vidjeti prije 2 tjedna. Dakle, 6 tjedana bi gledali jedno te isto. Zato je tu samo slika prije i poslije. Ukoliko bude dodatnih rezutala, napisat ću novi post.  

 CAM_0220CAM_0221CAM_0229

Količina je 3 ml a cijena je 370 kn. Osim u ljekarnama možete ga kupiti i u Kozmu. Smatra se da je količina dostatna za 3 mj redovitog korištenja. Također, serum ne izaziva apsolutno nikakve reakcije! Niti svrab, niti peckanje niti osip.CAM_0222CAM_0223CAM_0236

I sada dolazimo do glavne nedoumice, da li vrijedi ili ne. Meni, sada, kada sam stavrno dobila rezultate vrijedi. Tek sada, mogu staviti maskaru bez puno truda a da moje trepavice budu vidljive. Do sada jednostavno, kao da nisu ni postojale. Nedostajalo im je gustoće. Znam, skupa je investicija, i mnoge će to odbiti. No opet, guste trepavice su po meni najljepši make up. Možda nisam objaktivna, jer moja prijateljica ima tako predivne guste trepavice (i gornje i donje) i njoj je dovoljno da stavi maskaru i izgeda savršeno! To je jedina osoba koju ne želim šminkati, jer joj nije potrebno, koliko joj trepavice dominiraju licem.

Da li ste razmišljali o Rapid Lashu?

Hoćete li ga kupiti?

*PR uzorak 

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Ne, ali drago mi je da si primjetila jer ot znači da su moji sati i sati koje provodim slikajući urodili plodom:-) hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  2. :O divno ! Stvrano se vidi veeelika razlika! Ja imam sreće pa mi rapid ne treba :)... Isplativa investicija definitivno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Najbolje se vidi ucinak na ovim slikama iz profila.Uvijek sam htjela probat nesto slicno kao onaj Thalica serum ali nekako mi je uvijek bio bas pre preskup,no sad kad vidim da te stvarcice daju rezultate mozda se i odvazim:)

    OdgovoriIzbriši
  4. gušće su a donje su vise vidljive. ja ne razmisljam o tome jer su moje prirodno velike i guste tako da mi ovo malo čudo ne treba

    OdgovoriIzbriši
  5. Probaj ricinusovo ulje. Ovo je preskupo a to je taj efekat, isto kao ricinusovo ulje... ;)))

    OdgovoriIzbriši
  6. slažem se s Jeckom, ovo je preskupo, a veću gustoću i dužinu se može postići i ricinusovim uljem...koje u biljnim ljekarnama košta 20ak kuna =P

    OdgovoriIzbriši
  7. Isti efekt postignes s ricinusovim uljem. Samo ga treba redovito mazati i bas se vidi razlika nakon mjesec dana :)

    OdgovoriIzbriši
  8. sad ste mi dale ideju da, nakon što potrošim ovaj serum pređen na ricinusovo ulje i napravim usporedbu.

    OdgovoriIzbriši
  9. wow, ovo su odlične ideje, svakako ću pokušati s ricinusovim uljem! serum mi je doista malo preskup! a slažem se sa šeficom: guste trepavice su najljepši ukras lica! ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. preskupo za mene, preskačem :-(
    i da, ricinusovog ulja se sjetim uvijek kad dođem doma iz ljekarne :-p

    OdgovoriIzbriši
  11. super su ti fotke !
    ma ja ga već duže vrijeme želim probati ali mi je malčice pre skup :/
    ja koristim ricinusovo ulje ili vazelin, da sam uporna rezultata bi možda i bilo..
    sjetim se namazat svake prestupne ali ima rez jer mi trepavice uopće ne padaju !

    OdgovoriIzbriši