28. sij 2012.

Random week #1

Jučer posijepodne na TV-u sam gledala jednu zanimljivu, i za promjenu pozitivnu reportažu, pod nazivom “Jeste li sretni?” u kojoj su Riječane ispitivali što ih čini sretnima. U tom trenutku sam i ja shvatila da sam izuzetno sretna i da je iza mene jedan super tjedan.

U ponedeljak sam saznala da sam prošla ispit iz računovodva, svi koji su ga imali znaju da je to stvarno zeznut predmet, i to još sa 3! Trebam li reći da sam vrištala od sreće? Kao šećer na kraju ponedeljka, popila sam kavu sa Persom. Bilo  je ljepo nakon toliko dugo dopisivanja i upoznati ju uživo! Od srca joj želim da što prije dobije posao u Zagrebu :-) jer je ona osoba sa kojom ću sa guštom popiti još koju kavicu.

Nakon, nadajmo se odlično napisanog ispita u utorak, sljedila je srijeda koju je obilježio jedan intervju, koji ćete ubrzo moći pogledati na blogu. Nije stalo samo na tome, ubzo su dogovorene i daljne suradnje što vezano za blog, što privatno. Volim kad se ljudi nađu, sjednu si i sve dođe samo od sebe.

Tako bi nekako opisala sljedeća 2 dana, 2 kave i dvije divne osobe. Svi znate Maju sa bloga AddToLove, a ako me redovito pratite, znate da ju jako volim. U biti, ne možete ju ne voljeti jer je zaista divna. Volim ići sa njom na kavu, jer vjerovale ili ne, mi gotovo uopće ne pričamo o šminci. Nakon što smo prokomentirale njeno novo W7 sjajilo, božanstvene crvene nijanse, svjetlost u videima i kako ga poboljšati te što bi htjele a što možemo popraviti u videima, krenule smo na aktualne političke teme! Šalim se:-) ali put nas je odveo jako daleko od make upa.

I korak po korak, eto nas na petku. Po vremenu u kojem sam objavila post, možete zaključiti da nisam ranije stigla do kompa. I iako skroz naporan dan, koji je počeo buđenjem u 5 radi ponavljanja, ispitom, sastankom sa šefom (sretnica sam koja ima šefa koji podržava sve moje ideje i kad se ja želim uljeniti, prisiljava me da ih realiziram, a o tome koliko me potiče na kreativnost bolje da ni ne pričam. Kod njega doslovno vrijedi “Samo je nebo granica” :-) ) sljedila je kavica sa Nikolinom. Naime, u video haulu sam spomenula da prodajem paletu od 15 korektora koju sam kupila viška. Iskreno, nalazim se sa curama iz Zagreba samo da ne plaćaju pošarinu, inače, meni je bed uzeti novce i najrađe bi im poklonila.

A vjerujem da sve znate da prodajem stvarčice za humanitarnu udrugu, ne mogu im ne naplatiti. Kad smo već kod toga, da vas informiram. Prije nove godine je uplaćeno 1000 kn na račun peseka vodiča iz Udruge “Silver”, a ostatak novca se skuplja i od sada sve što prodam ide na adresu Udruge “Ana Rukavina”. Dakle, blog sale je i dalje aktualan i kliknite ovdje i vidjet ćete to je još ostalo u ponudi. Kad ovo prodam, morat ću smisliti nešto novo.

No vratimo se mi na priču. Našla sam sa Nikolinom na kavi, za koju sa očekivala da će trajati oko 30’- 45’. Pogledom na sat sam ustanovila da smo kavu produžile na 2,5 sata! Znate kad sa nekim kliknete, nakon par minuta si kažete stvari koje možda ne bi rekli ni bližim prijateljima, kad teme samo lete? I kad kažete “vidimo se ponovo” znate da se i vidite ponovo? Divno je tako nešto osjetiti. Nadam se da ćete Nikolinu i vi ubrzo upoznati, jer njeno kozmetičko znanje je zaista veliko i već sam počela nagovarati ju da nam se pridruži u blogo svijetu!

Ostalo….. Konačno sam sredila do kraja ladičar sa make upom i ladičar sa nekozmetičkim stvarima. Tako da će i taj video ubrzo. Dragi mi je rekao da me u 3 mj. vodi na 4 dana u Nassfeld, jer je prošli tjedan diplomirao pa da nas počasti. Sad još samo treba odguliti ispite i konačno dočekati taj 3 mj. Odbrojavam dane do rođendana. Znam, stara sam za to, ali kad rođendan slavite jednomu 4 g, fakat mu se veselite! Ugl, dobit ću bicikl :-) I sad molim Boga da ne padne snijeg točno na taj dan, kao što je pao prije 8 g! I još sam od mame naručila da mi tortu ukrasi sa klaunima a od dragog balone! Imam ću 7 g! Ne smijte se :-)

Večeras me čeka prvo večera sa dragim i njegovima a onda film u zagrljaju mog najdražeg…može li savršenije?

Šaljem vam pusu, uživajte uvikend!

Kako ste vi provele tjedan?

Love,

Maybe

3 komentara:

  1. <3 čestitam na ispitu! :) vikend je radni, malo užitka i puno igrica i pisanje, možda neki video usput :D idem pričati sama sa sobom kada drugi neće LOL :P

    OdgovoriIzbriši
  2. haha, a meni je drago kao da je moj rođendan... nije ti lako dočekat feštu svake 4 godine ;-D

    OdgovoriIzbriši
  3. wooow...hvala na pohvalama...ne trebam ni napisati da je mišljenje obostrano zar ne?! :) užival asma u kavici s tobom...curke koje ovo čitate...Ana je suuupeeer cura...i još jednom hvala na paletici...još uvijek ju isprobavam...upoznajemo se nas "dvije" polako..ali budem ju pripitomila

    pusa
    Nikolina (s kavice)

    OdgovoriIzbriši