25. sij 2012.

Maybelline NY The Eraser Eye Concealer - recenzija

Prije 10-ak dana sam kupila ovaj korektor, jer mi su u dm-u učinio odličnim na prvi dojam. Za tekuće korektore, koji su uglavnom jako rijetki, ovaj je bio čista suprotnost. A kako sam opsjeduta korektorima, nije mi bio problem kupiti još jedan:-)

CAM_0429The eraser eye je korektor namijenjen području oko očiju, no sa njime možete sasvim lijepo i prekriti nedostatke na koži te ga koristiti kao highlighter u dnevnom make upu. CAM_0430

Njegova specifičnost je što na vrhu ima spužvasto/puflalsti aplikator koz koji izlazi korektor. Iako meni za aplikaciju nije sasvim savršen, zaista je ugodan. Također, na ambalaži piše da se ne smije prati jer je zaštićen sa anti-mikrobijskim sistemom, što god da to značilo. Iskreno, baš bi voljela da mi netko objasni kako to samo sebe čisti jer meni stvarno nije jasno.CAM_0432

Unatoč tom samočišćujućem sistemu i tome da je aplikator zaista ugodan, me ne oduševljava činjenica da ga ne mogu oprati jer mi je higijena prva na ljestvici kada je make up u pitanju. Što se mene i ovog korektora tiče, to je jedina mana.CAM_0433Ovaj korektor je fantastičan drogerijski tekući korektor. Nije pregust, niti prerijedak, točno je onakav kakav treba biti i ono što je najbitnije, prekriva.

CAM_0434Gornja slika je slikana bez da je izašlo korektora dok je na donjoj počeo probijati.

Vrlo često pitanje koje sam dobila za njega, da li se uvlači u pore. Da, ali najmanje od ostalih koje sam imala prilike isprobati. Njegova cijena je oko 60 kn, a količina je 6,8 ml. Kako je pakiranje prozirna plastika, možete nadzirati količinu korektora koja vam je ostala.

CAM_0435

Nijansa koju sam ja kupila je Light, uz nju pronaći ćete još jednu nijansu, Faire (naknadno ću ispaviti ukoliko je krivo, zaboravila sam zapisati u dm-u). Kako sam po zimi dosta svijetla, odlučila sam se za ovu nijansu. 

IMG_0178

Prije ovog korektora nisam koristila ljubičasti korektor (na slici) za prekrivanje hiperpigmentacije, ali sam na desnom oku, gdje je izraženija, nanijela u 2 sloja. Prvi sloj korektora sam razmazala sa prstima a zatim sa utapkala sa P80.

IMG_0185

Na gornjoj slici je korektor nanesen u jednom sloju, samo na bazu, a na donjoj je kapak iskonturiran. Ako uzmete u obzir da stvarno imam tamnu hiperpigmentaciju oko očiju (što možee vidjeti dvije slike prije), onda znate da vam ovaj korektor preporučam od srca. Jedna je od bolji investicija u zadnje vrijeme.

IMG_0188 Osim odličnog prekrivanja korektor mi je bez baze izdržao na kapku preko 5 sati! A sa bazom i transaprentnim puderom, koliko god je potrebno!

SASTOJCI: AQUA, CYCLOPENTASILOXAN, DIMENTHICONE, ISODODECANE, GLYCERIN, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHHYL, DIMETHICONE, UTYENE GLYCOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, DISTEARDIMONIUM HECTORITE. CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10, DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, POLYGLYCERLY-4 ISOSTEARATE, CAPRYL GLYCOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYHEXYLGLYECEIN, METHYLPARABEN, LYCIUM BARBARUM, FRUIT EXTRACT, CHLRPHENSIN, ETHYLPARABEN, ALUMINIUM HYRPXIDE, PEG-9, N-HYDROXYSUCCINIMIDE, PALMITOYL, OLIGOPEPTIDE, CHRYSIN, PALMITOY TETRAPEPTIDE-7 ()+/-MAY CNTAIN; CI77891/ TITANIUM DUXIDE CI 774892, CI 7749/ IRON, CI 77491.

Da li preporučam? Svakako!

Planirate li kupiti ovaj korektor?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 18:

  1. Baš sam gledala taj korektor, ali nekako mi se učinio pretežak. Više sam fan laganih korektora, nemam izražene podočnjake pa mi njih sam puder prekrije gotovo do kraja, a za prištiće koji mi se ponekad pojave imam camouflage od Artdecoa koji prekrije sve pred sobom.

    Svejedno, rezultati na tvom oku su WOW :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije, iako je gušći nego uobičajni rijetki korektori, ovaj zaista nije težak.

      Izbriši
  2. ja sam onda sretnica, skoro da mi korektor ni ne treba ;-D

    OdgovoriIzbriši
  3. hm..sve zvući dobro pa kada potrošim svoju trenutno zalihu svakako ću isprobati!

    OdgovoriIzbriši
  4. Isprobavala sam nijanse u dm i nijedna mi nije odgovarala. Baš mi je žao zbog toga jer stvarno mi se čini da dobro obavlja svoj posao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. malo jesu čudna, ali kako je u pitanju korektor koji je namijenjem području oko očiju, one i moraju biti svjetlije.

      Izbriši
  5. meni je naj max factorom pan stick :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je dugo bio! ali sam onda krenula u straživanje. ali to je podloga u stiku a zato tako jako dobro prekriva.

      Izbriši
  6. mene u ovom trenutku muči samo njegova cijena al pošto mi se sviđa kak fino prekriva nadam se da ću ga kroz koji mjesec kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Svakako ću probati,ovisnik o korektoru,ne mogu zamisliti jutro bez njega!

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro mi izgleda, i sviđa mi se taj aplikator. Upravo mi tako nešto i treba, već sam razmišljala uzeti onaj Garnier roll-on anti-dark circles, ali mi rijetka tekstura nekako nije baš ulila povjerenje pa sam odustala zasad..

    OdgovoriIzbriši
  9. Garnierov isto jako lijepo pokriva, ali nije za jače podočnjake.
    I meni se kod Maybelineovog ne sviđa spužvica, odnosno ideja da se ne može oprati. Ja malo istisnem korektora na stakalce pa nanesem kistom ili utapkam prstima. Ionako kad nanesem spužvicom moram opet utapkati.

    OdgovoriIzbriši
  10. A,konačno nekaj kaj i ja imam. Super je! Za nekog svijetlog poput mene Fair je krasna nijansa. Malo mi izoksidira na tamnije ali nema veze,teksura je supač!

    OdgovoriIzbriši