15. sij 2012.

Kryolan ultra fluid fundation - recenzija

Preko 2 mjeseca, gotovo svakodnevno, koristim ove podloge. Kupila sam ih na blef. Nisam pročitala niti jednu recenziju o njima, već sam išla na povjerenje prema Kryolanu. Da li sam požalila, ne! U biti, sumnjam da će me Kryolan ikad kvalitetom razočarati.

CAM_0999

Osim u svakodnevnom korištenju ova podloga se može koristiti i za filmski  te općenito televizijski make up. Klinički je testirana.

CAM_0997

Već na prvi pogled naslova uočiti ćete riječ “fluid” što je u prijevodu “tekuć, tekućina”, a pogled na sliku vam potvrđuje taj naziv.

CAM_0268

CAM_0270

I mene je malo šokiralo to tekuće stanje podloge, no kad sam ju, testirajući na ruci, nanijela u 2 sloja shvatila sam da je ovo jedna od onih multifukcionalnih podloga. Može imati od laganog do jakog prekrivanja, samo je potrebno za jače prekrivanje nanijeti 2-3 tanka sloja. Savršeno se stapa sa kožom, brzo se suši, lagana i prije svega ugodna na licu. Pristaje svim tipovima kože, od suhe do masne. Te suhoj koži neće istaknuti njenu suhoću niti će na masnoj nestati za tren. No naravno, potrebno je masne dijelove lica matirati. Tako nanesena podloga ostaje na licu 8 sati minimalno.

CAM_0266

Glavna i jedina mana ove podloge je špatulica kojom se vadi iz bočice. Pumpica bi bilo puno bolje riješenje, posebno zato jer je tako tekuća, i jer će na kraju bočice biti jako teško za vaditi ju. Bočica je staklena, sa srebrnim plastičnim čepom.

Cijena podloge je oko 140 kn za 30 ml. Uzela sam ju u 2 nijanse, NB2 i Ivory, s time da je ivory kupljena isključio radi miješanja sa drugim podlogama kada trebam posvjetliti. Meni nije izazvala apslolutno nikakve probleme sa kožom.

CAM_0261

SASTOJCI: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, OCTYDODECANOL, CAPRLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TALC, AGNESIUM MYRISTATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, GLICERIN, RITHANOLAMINE, PHONEXYTHANOL, COCOGLYCERIDES, GLYCERYL STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, XANTHAN GUM, METHYLPARABEN, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, ALLANTOIN, DIMETHICONE, TRIMETHYSILOXYSILICATE, SODIUM LAURYL SULFATE, ETHYLPARABEN, SODIUM CHLORIDE, CETYL, PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLPARABEN, SODIUM BENOATE, FRUCTOSE, GLYCINE, INOSITOL, LACTIC ACID, NIACINAMIDE, UREA, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPA-ISOMETHYL INONOE, COUMARIN, EUGENOL, AMYL CINNAMAL, LIMONENE, GERANOIL, HYDROXYCITRONELLAL, PARFOM.

Da li preporučam? Svakako!

Koja je vaša omiljena podloga? Hoćete li kupiti ove podoge?

Hvala što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Mislim da ću ovo prvom prilikom isprobati... RevlonCS mi ionak zadaje iste ili veće muke po nedostatku pumpice a i u cijeni nije neka razlika...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obzorim da imaš osjetljivu kožu, ovo bi ti bila odlična podloga!

      Izbriši
  2. Trenutno su mi u rotaciji 5 podloga tako da i ne razmišljam o kupovini još jedne :) A Kryolan mi nije dostupan, ada jeste, pokupovala bih im sve Supracolor boje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to sam ja do prošle godine radila, kombinirala sve živo. Sad sam našla 2 odgovarajuće i to je to!

      Izbriši
  3. Nedavno sam kupila Bourjois Flower Perfection i osvojio me dizajnom i prekrivanjem, tako da mi je to najdraža podloga, bar zasad :) Dizajn mi svakako igra ulogu kod svega, zato mislim da ne ću isprobati Kryolan jer mi ta 'špatulica' nikako ne sjeda.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala ali sada svakako hoću s obzirom da odgovara i suhoj i masnoj koži što je zapravo idealno - "multipraktik" :D .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema do multipraktičnih stvari:-) posebno kad make up u pitanju:-)

      Izbriši
  5. Jos nisam presla na Kryolan podloge, ali zasigurno hocu zbog klijentica. Apsolutno su fantasticne i svida mi se paleta boja koja je dostupna. Jedino sto cu uzeti u paletama cisto zbog prakticnosti.
    Za posao trenutno koristim MAC, Chanel, Sephora, Illamasqua i Revlon CS podloge i njima sam zadovoljna, jedino sto je problem pronaci odgovarajuce podtonove, dok na sebi u zadnje vrijeme Bourjois HM. :)

    Za snimanja ipak nije dovoljna ova tekuca podloga (obzirom da imas najvise oko 20-25 minuta po makeupu, tako da nekoliko slojeva podloge ne dolazi u obzir) i koliko vidim mahom koriste pan stickove i HD ready. Ali Kryolan je u tom segmentu kod nas itekako zastupljen, sto samo svjedoci njegovoj kvaliteti! :)

    Super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato uglavnom koriste fundation stick koje je brz i praktičan i idealan za tv make up!

      Izbriši
  6. vjerovatno hoću u eko dogledno vrijeme

    OdgovoriIzbriši