24. sij 2012.

Haul video

Nakon nekoliko dana izbivanja zbog nedostatka neta evo me nazad.

Ne znam za vas, ali kod mene su trenutno koloviji u velikim količinama. Prošli tjedan jedan, ovaj 3, pa onda rokovi. i tako u krug. Uglavnom, bavim se učenjem u zadnje vrijeme, što je super jer manje shoppingiram, pa i moj novčanik manje pati. Uz učenje, bavim se i idejama oko darivanja na blogu koja će početi sa 1.2.  i trajat cijeli mjesec. Pripremite kistiće i make up jer će biti i make up natjecanje:-)  Osim toga, u pripremi sam nekih projekata, pa dobar dio dana odlazi i na to. Kod mene nema noćnih radova jer em ko’ kvočka zaspem u 10 em mi je zima po noći. :-)

Jučer sam popila prvu kavu sa predragom Persom sa bloga Beauty & Sweets . Jedva čekam da dobije posao ovdje kod nas da ubrzo ponovimo kavicu:-) Nedostajala nam je još samo Tihana sa bloga Just cake the Cupcake  no vjerujem da će se i ta “greška” brzo ispraviti!

Šta je još kod mene novoga? Malo sam promijenila frizuru. Nisam sigurna da li ćete to vidjeti dobro na videu. Posvjetljena su tek 5,6 pramena za nijansu i pol, u hladnijem tonu. Uglavnom, zaljubila sam se u Estetic Uvema Dessange tim i cijeli filozofiju i kako mi njeguju kosu i kako su ugodni i kako se stvarno osjećam super sa njima i što stvarno imam povjerenja u njih! I naravno kad mi se nešto toliko svidi moram podijeliti sa svijetom, pa narednih tjedana očekujte i intervjue i videe i svašta nešto sa ekipom iz salona!

Što ste kupile u zadnje vrijeme? Čiju recenziju želite ubrzo?

Hvala vam što ste svratili!

Nadam se da vam se svidjelo!

Love,

Maybe

Broj komentara: 13:

  1. super stvarcice si nakupovala :)
    posebno me zanima ljepilo za trepavice pa kad isprobas javi dojmove :P
    obozavam elfov colour stick u nijansi golden peach,otkad ga imam ne zivim bez njega!

    i,da,ja sam ZA video o makeup kolekciji ;)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nikako da ga poslikam pa da aga počnem koristiti! budem ubrzo, obećajem!

      Izbriši
  2. E sad ces me natjerat da iem u shopping:)Puno lijepih stvari si kupila,zanima me posebno kakva je ta elf tekuccina za fiksiranje sminke.I moze video kolekcija sminke:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa prvi dojam, tak, niš posebno! stavila sam ju na kapak i nije me oduševila. moram i druge varijante isprobati!

      Izbriši
  3. E frizura je extra :)
    mene interesuje taj eyeliner iz Avona..i način kako ne pogriješiti i kako najlakše najeni i prirodno izblendat rumenilo u stiku..što se tiče piatnja na kraju ja sam za :) jer uz to uvjek bude neka ideja za sopstvenu organizaciju kao i koristan savjet tako da glasam za :)! Cijeli video je super i proizvodi u nj!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prsti! ili Bockalica su ti idealni za kremasta rumenila ili stiku jer sa njima najlakše kontroliraš!

      Izbriši
    2. Hvala mnogo. A interesuje me kako se održavaju pramenovi? Da li su mnogo vidljivi? Da ne znaš kako izgledaju i kako funkcioniše kada izrastaju nikada se nisam farbala i moja me frizerkal gnjavi da utadim slično a strah me posle da ne moram bojati cijelu kosu ili kako već funkcioniše jel kao i sa ostalim pramenovima?

      Izbriši
  4. Ja bi recenziju svega.. i palete sjenila i palete korektora i ljepila za trepavice i trepavica i ovoga za fiksiranje šminke, tirkiznog eyelinera, itd.. sigurno sam još nešto zaboravila.. tako da, najbolje da sve recenziraš hehe.. i naravno, i ja sam za onaj video tvoje make up kolekcije..

    Nego, poslala sam ti mail za paletu korektora koju si rekla da prodaješ.. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam te pitala za paleta u komentarima ispod videa, ali evo i ovdje da pitam, za koliko je prodajes? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ana, ajde napravi kao neko natjecanje, zadaj zadatak za look pa neka najbolja pobijedi. dugo tako nesto nisam vidjela na blogovima, a dobar je nacin da se dokazemo!

    OdgovoriIzbriši
  7. @Pacific girl- 50 kn + 10 kn postarine! Jos se jedna cura javila, pa koja prije;)

    @Dostojevska- bas sam se odlucila na to zbog trazenja! Bit ce 2 ili 3 teme, pa neka svatko odabere sto mu se svidja! Predselekciju cu odabrat ja a pobjednika vi, jer za to ne bi imala srca;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sad si me podsjetila da imam jednu e.l.f.-ovu paletu koju još nisam ni otvorila. ;D Ne žurim se jer me njihova sjenila baš i ne obaraju s nogu.

    Lijepa frizura! :)

    OdgovoriIzbriši