27. sij 2012.

Eveline krema od masline za lice – recenzija

Zadnjih nekoliko mjeseci redovito koristim ovu kremu u dnevnoj varijanti, na obrazima lica redovito, a rijetko na t-zoni. Na t-zoni uglavnom koristim Eveline kremu Pure control, jer mi je masna. Obožavam sve što je vezano uz kožu a da je na bazi masline (ili aloe vere) i kad sam tražila novu kremu, nisam se pretjerano dvoumila. Razlozi: na bazi masline, Eveline me do sada nije razočarao i cijena. Naime, 50 ml je 30 kn. no sada je u dm-u, u sklopu knjižice za 50 bodova ju možete dobiti ispod 23 kn. Ova krema postoji i u noćnoj varijnati. Ove bodove možete iskoristiti do 29.2.2012. tako da imate još vremena.

CAM_0248

Krema je lagana, brzo se uspija, hrani kožu, hidratizira ju i čini elastičnom. Baš kao što piše na kutiji.CAM_0247

Krema također u sebi ima koenzim Q10 i SPF 15, koji doduše nije od velike pomoći, ali bolje išta nego ništa. Namijenjena je normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži. Iako na kutiji PIŠE da pruža hidrataciju 24 sata, u to bi se kladila samo na obrazima, na t-zoni, nikako. Koža na obrazima mi je stvarno živnula od kada ju mažem sa ovom kremom. S druge strane ne mogu to uzeti i kao manu jer mi je na t-zoni sasvim drugi tip kože

CAM_0252

Kutijica je plastična, zeleno bijela a krema je bijela.

Prije nego prijeđeno na sastojke, evo jedne zanimljivosti. Na kutiji piše da je krema namijenjena normanoj, suhoj i osjetljivjo koži, dok na deklaraciji piše da je namijenjena svim tipovima kože. Osim što je apsurdno, i nemoguće je da je jedna krema za sve tipove kože.

SASTOJCI: AQUA, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL OIL, CETEARETH-20, OCTYLDODECANOL, DIMETHICONE, OLEA EUROPAEA FRUITOIL, PROPYLENE GLYCOL, WATER, OLIVE LEAF EXTRACT, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, UREA, GLYCERYL STEARATE SE, CYCLOPENTASILOXANE/DIMETHICONE CROSSPOLYMER/CYCLOHEXASILOXANE, ALGEA EXTRACT, WATER/PROPYLENE GLYCOL/ ACACIA SEYAL GUM, SILICA, POLYSORBATE 20/ PEG-20 GYCERYL LAURATE/ WATHER/ TOCOPHEROL/ LINOLEIC ACID/ RETINYL PALMITATE, ALLANTOIN, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, GLUCOSE, PHENOXYETHANOL/ METHYLPARABEN/ BUTYLPAABEN/ ETHYLPARABEN/ ISOBUTLYPARABEN/ PROPYLPARABEN, DMDM HYDANTOIN, FRAGRANCE, DISORDIUM EDTA, BUTYLPARABEN METHYLPROPIONAL (LILIAL),LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERENIOL, HYDROXYISOHEXYL3-CYCLOHEXENE CARABOXALDEHYDE (LYRAL), CITRONELLOL.

Da li preporučam? Svakako, ali ako imate normalnu, suhu ili osjetljivu kožu. Za masnu kožu nikako a za mješovitu samo na dijelove gdje nije masna.

Jestle isprobali ovu kremu? Koja je vaša miljena krema i za koji tip kože?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

4 komentara:

  1. u potrazi sam za novom kremom, pa bi ovu bas mogla probati. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. probala, savršena je... za Božić sam ju dobila u paketu s kremom za područje oko očiju i mlijekom za tijelo iz iste linije, a sestra je dobila komplet od vanilije i kozjeg mlijeka. obje kreme su savršene, zapravo sve te kreme su me oduševile

    OdgovoriIzbriši
  3. Mala napomena,kremica nema UV zaštitu niti Q10.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A vidiš, oni pišu da ima! Ne kužim čemu laž? Nije da to treba nužno ali ako su napisali onda bi to trebali i staviti unutra!

      Izbriši