11. sij 2012.

e.l.f. day to night beauty-on the-go (preview)

Nedavno je e.l.f. izbacio simpatične palete, veličinom idealne za torbu. Dolaze u 2 kombinacije 3 u 1 i 6 u 1. I u obliku 6 u 1 dobije se zaista 6 paleta i kutijica za držat ih, a u 3 u 1 se dobiju 2 palete i kutijica za držat ih.

   CAM_0436  

Ovo je moj prvi dojam o paletama i moram reći da je podijeljen. Već dugo nisam ništa kupila od njih i već sam pomalo zaboravila na kvalitetu ambalaže. Krenimo o tog dijela. Naime, prvo kutija, jer je paleta bila u kutiji. Tako loš karton već dugo nisam vidjela. Mekan i lako poderiv (što se i dogodilo na jednom dijelu), ali on nije ni bitan u cijeloj priči.

CAM_0437

Nakon što sam ga otvorila, vadim plastiku u kojoj su smještene te 2 palete i kutijica, već ranije spomenute.

CAM_0491

Plastika tvrda, jedva vadim i bojim da sve ne potrgam prije nego uopće počnem koristiti. Uspjevam, nakon poduže borbe i onda novi problem. Dio gdje bi trebala otvoriti kutijicu je tvrd ko’ kamen i da ne slomim nokat koristim škare. Najveći problem je gdje ću držati paletu koja mi neće biti u kutiji? To su trebali malo bolje smisliti!

CAM_0490

A sada ljepši dio cijele priče. Obje palete su složene od mat, sedefastih i shimmer nijansi sjenila (10 komada), 2 sjajila i rumenila. Sve nijanse su usklađne za dnevne i večernje kombinacije, ali naravno nije zabranjeno miksati. :-)

CAM_0494

Veliki plus ovih paleta je što su toliko tanke da zaista stanu u svaku torbu. A sama zamjena paleta je izrazito jednostavna. Kroz rupu na stražnjoj strani se samo gurne paleta van i to je cijela priča.

CAM_0492

Paleta je trenutno na akciji i košta 3,5 GBP (oko 31 kn). Tako da, ako ćemo pravo, za takvu smješno nisku cijenu ću pregrmiti sve mane ove kombinacije. Nakon što isprobam sjenila dolazi recenzija i swatchevi!

Planirate li uzeti ovu paletu?

Hvala vam što ste svratili!

Love,

Maybe

Broj komentara: 9:

  1. ja imam jako tanke ladice za spise pa sam ih iskoristila u druge svrhe, i unutra pospremila drugu paletu... pitanje je samo hoće li se sjajila isušiti...
    ali sa otvaranjem fakat nemam problema :/

    OdgovoriIzbriši
  2. super izgledaju palete...al imam jednu paleticu sa 6 sjenila čini mi se ili 4...hm...u svakom slučaju super su zlatno smeđe bež nijanse al toliko se truse da ih nikad ne koristim, jer to je jedino što fakat mrzim kod svih sjenila...ak skužim da se truse skoro ih više nikad ne koristim :P

    OdgovoriIzbriši
  3. nisu loše bojice, dapače :-D

    OdgovoriIzbriši
  4. baš šteta za te kutije,ja san bila uvjerena da ta paleta ima svoju plastičnu kutiju ...kineski dućani će rješit problem s kutijama sigurno,ima toga kod njih!

    OdgovoriIzbriši
  5. palete su odlične i stvarno se isplate za tu cijenu. jesi li naručivala sa njihove sluzbene stranice i koliko te sve skupa došlo sa poštarinom?

    OdgovoriIzbriši
  6. @tina - sa nihove UK stranice i došlo je za 10-ak dana. A poštarina je 4 funte!

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako samm ja osvojila paletu 6u1,naravno da je nastao problem kad je došla,di ću je držat...e pa se sjetih DM-a i njihovih kesica sa zatvaračem,i bome svih 5 stane u jednu kesicu,a šesta stane u kutiju sa ogledalom...eto ideja!

    OdgovoriIzbriši