10. sij 2012.

Bag tag

Da, i ja sam ušla u masu koja je svoju torbu i njenu unutrašnjost pokazala svijetu! I u ovom videu se borim sa daljenskim :-) do idućeg ću valjda skužiti!



Hope you like it!
Love,
Maybe

Broj komentara: 13:

  1. covjece koliko toga imas. svaka cast! :) ja sam prelijena toliko toga nositi, pogotovo kozmetike. sta stavim doma na sebe to je to, nista ne nosim hahha.. btw, moja mama je odusevljena onom kremom za ruke :D

    OdgovoriIzbriši
  2. hahaha, mora da samo meni ne paše:D
    nikad ne znam gdje ću završiti i koliko ću se zadržati pa ovako mogu biti spremna u minuti:-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Moja je trenutačno prazna ... prazna ... :/ Nikuda neidem iz kuće, pa ono ... :( Ali zato će mi uskoro trebati putna torba dok stavim sve svoje potrepštine te one za bebača ... Ajme ... gdje ću naći toliku torbu XD

    OdgovoriIzbriši
  4. uuuuuu! drago mi je što nisam jedina koja nosi tolko stvari! ;-)
    čisto sumnjam da će mi ikad sve to zatrebati, ali od viška glava ne boli! (jedino rame boli kad tolku torbetinu stavim na rame...:-p)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja jako malo nosim stvari u torbi, rokovnik kad ponesem za fax vec mi je torba preteska :) obicno od kozmetike imam samo sjajilo, kremicu i eventualno korektor..hrpu maramicu i novcanik :)

    OdgovoriIzbriši
  6. wow, koliko stvari! super! :)
    kod mene se takodjer uvijek nadje svega :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sjećam se te torbe iz nekog članka još na Šminkerici :)

    Ja u torbi nosim hrpu stvari mobitel, novčanik, dezić, ogledalo, labelo, sjajilia i ruževe koje koristim(svaki dan drugi ubacim a nijedan ne izvadim :D), hrpe nekih bezveznih papirića, kremu za ruke, maramice. Sad kad vidim čega sve ima, mogla bi neku generalku napravit po torbi. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Isuse, koliko stvari :D.
    Slažem se za Lacoste torbe, imam ruksak valjda od kraja srednje (jedno 10-tak god.) i što sve nije preživio a kao nov je :D.
    Pošto sam u fazi minijaturih torbi, unutra imam obavezno kišobran, hrpu papirnatih, par kemijskih (toga mi uvijek treba), hrpa žvakaćih, mali novčanik, eventualno malu bilježnicu ali stvarno malu(par cm):D i jedan minijaturni neseser (10cmx10cm) u kojem su mi flasteri, jedna aseptoleta, turpija i mini grickalica, puder u kamenu, kist za puder, špangice za kosu, jedan štapić za uši ako mi se šminka razmaže lol, sjajilo koje nikad ne koristim, i olovka za oči koju opet nikad ne koristim ali nek se nađe i uspjela sam ugurati i bočicu s parfemom.

    OdgovoriIzbriši
  9. joj ja ti iato volim te velike torbe.Imam stvarno raznih al vec dugo samo jednu nosim.Mislim da je jos od 4. mj. prosle godine :) volim je,sta cu.Dobila sam je za rodjendan od tetke,sive je boje,ogromna je i ima 2 velika pretinca,izmedju je zips i jos na prednjoj strani mali dzepic,puna je nekakvih zakovica i zipseva.Volim sto mogu strpat sve i svasta,mada me nervira sto kad nesto trebam nac onda doslovno prekopavam torbu...vecinom nosim obicne maramice,ponekad vlazne,novcanik,mobitel,sprej i kapi za nos,labello u tubici koje nikad ne vadim iz torbe,takodje i sjajilo jedno,uvijek je u torbi za slucaj da se zazelim mazalice...kod kuce se nasminkam tako da nista ne nosim u torbi da kasnije popravljam,samo to jedno ruzicasto sjajlo uvijek mora bit u torbi.jedno vrijeme sam nosila i mali dezic,potrosila ga i prestala.kao kupit cu drugi mali al zaboravim.Uglavnom sto se tice sminke sve obavim kod kuce tako da nema popravaka.U zadnje vrijeme nosim i veliki ljubicasti sal bez kojeg ne mogu i morsku bodu u spreju za nos bez koje takodjer ne mogu.Ponekad nosim pullmoll bombone u limenci za grlo.Vec duze vrijeme nosim i jedne nausnice od bizuterije,nemam pojma zasto lol,uglavnom,volim takve torbe zato sto kad nesto kupim sve stane :)Sto je najgluplje,prije sam nosila jednu rozu torbu,isto veliku ali puno manju nego ova siva i mrzila sam je jer se nisam mogla snac,cinila se preogromna,al ono ajde moderna je pa sam nosila...kasnije presla na jos vecu haha

    OdgovoriIzbriši
  10. I moja je slična, iako ne idem na faks, ali radim u školi pa su tu uvijek neki rokovnici, bilježnica, knjiga, pernica.. a od make up-a u pretincu mi je uvijek korektor i sjajilo.
    Nego, meni je za oko zapao tvoj divni prsten, gdje si ga nabavila? :)

    OdgovoriIzbriši
  11. ja se držim one - što veća torba, to bolja :-D
    nakon nošenja toliko tereta, savjetujem fizikalnu ;-D

    OdgovoriIzbriši
  12. Slažem se s tobom, i kod mene vrijedi što već to bolja, no ipak najčešće nosim one srednje veličine. Najdraže su mi Aldo torbe :)

    OdgovoriIzbriši
  13. i ja sam ista takva, odnosno moja torba :D nosim hrpu i potrebnih i nepotrebnih stvari, sto mislim i da je dobro, jer kao sto kazes nikad se ne zna kad ces se gdje koliko zadrzati i sta ce ti zatrebati :) i da organizirana sam, i tako sve cuvam po neseserima, jer volim torbe i volim da ih mijenjam, pa onda kada je to tako zacas sve prebacim iz jedne u drugu a da nista ne zaboravim, i prije mi je to bilo pomrsko raditi, bas zbog previse stvari, ali sada nije uopste :D i prvi put pisem, ali pratim tvoj blog, i super je :)

    OdgovoriIzbriši