27. pro 2011.

Rezime 2011.g #2

Što sam voljela (čitati) u 2011.g.?

Kad kažem čitati, prvenstveno mislim na blogove, jer knjige uglavnom pročitam samo jednom. U ovoj godini se nekoliko blogerica iskristaliziralo kao moje najdraže. I tu ću prvenstveno se zadržati na našem dijelu kontinenta, jer bi inače zaista krenula u širinu.

Beauty blogeri:

Cura koja me oduševljava svakim postom, kratka je i konkretna, vrlo ugodna je Beauty Blogette. Na nju sam naletjela na samom početku njenog bloganja i kako sam došla tako sam i ostala. Ona je blogerica sa kojom najviše komuniciram sa Twitterom:-) Ako je još kojim čudom ne pratite, počnite!

Maja aka Ad to love – tu nisam objektivna jer sam si nju posvojila koliko mi je draga! Unosi pravu sebe u svaki post i video i to se osjeća!

Persa aka Beauty&Sweets – naša draga otočanka:-) Volim njene recenzije jer im vjerujem! Žao mi što je blog morala zbog nedostatka vremena ponekad zapustiti ali nadam se da da ćemo je u 2012. g čitati više!

Nails for fun uvijek ima dobre prijedloge za nail art a SmashinBeauty je jedna od ažurnijih blogerica koje nas redovito obavještavaju o akcijama, ali nije da ćete samo to naći kod nje, već i fantastične make up tutoriale i recenzije.

A svakako jedna od mojim omiljenih blogerica je i Zlatana sa Make up & more čije recenzije su uvijek zlata vrijedne.

Fashion blogeri:

La passion pour la Fashion iz kojeg se krije La Kat ili vama možda poznatija iz mojih postova Katarina Štimac. Ima više razloga zašto je volim, no sam ću navesti dva. Prvi je što uz nju učim o modi a drugi što nam se uglavnom PMS potrefi pa kad se ona ispričava zbog svog ponašanja čita moje misli tako da njen post samo proslijedim dalje:-)

The basic iza koje se nalazi Ana. Imamo sličan ukus, super su joj fotke a DIY projekti jako interesantni.

Food blogeri:

U ovom dijelu za mene postoje samo dvije blogerice: Tihana tj Just cake the Cupcake i Jovana odnosno Jojini isprobani recepti. Tihanin čokoladni kolač (Čudo od čokolade) je najbolji čokoladni kolač na svijetu,a to ne tvrdim samo ja već i dečkov tata. A kad to kaže čovjek koji jede samo ženine kolače,onda morate vjerovati da je dobar. Kod Jovane ćete osim recepata naći uvijek i predivno ukrašenih kolača,a ja svakako moram spomenuti Američke palačinke u kojima se davimo od 3 mj!

 

Tu bi se svakako trebalo naći još puno divnih cura, ali onda bi post otišao u nedogled!

No znam da sve vi znate da vas pratim!

Hvala vam što ste svratili,

Love,

Maybe

Broj komentara: 14:

  1. Da- sve što si nabrojala pratim i ja i po mom mišljenju uz tebe naravno jesu super cure sve za 5! Generalno mnogo sam naučila od vas i cijelu godinu mnogo mi je značio svaki trenutak proveden sa vama...zbog privatnih dešavanja to je dobilo na tečini i nesvjesno ste popravljale moje raspoloženje i volju za svim i svačim, ne samo za udešavanje...Pohvale za energije, ažurnost, profesionalnost- a sa druge strane za iskrenost i takvu pristupačnost...:*

    OdgovoriIzbriši
  2. Njih i ja pratim ... mislim da sam i počela da ih pratim kad bi neku spomenula

    OdgovoriIzbriši
  3. Beauty Blogette sam otkrila tek nedavno i moram reći da mi je ubrzo postala jedna od najdražih blogerica! Obožavam njezine recenzije!
    Ad to love - što reći nego cura je fantastična! Na njezin sam blog naletjela ljetos i od tada pratim redovito! Svakim videom mi je sve simpatičnija!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super da si napisala preporuke za blogove, sve ću ih pogledati, uvijek volim nalaziti nove i zanimljive blogove, kao i upoznavati super cure koje ih pišu. I ti si jedna od njhi! :* CMOK!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala ti, draga! Baš si me ugodno iznenadila ovim postom. :*

    Draga Bellen, hvala i tebi na divnom komentaru. <3

    OdgovoriIzbriši
  6. a što reć? osim hvala i još jednom hvala i još malo hvala :) i sad bi bilo dosta :)

    pogotovo hvala svim curama koje prate jer kada vam vidim nadimke/imena imam osjećaj kao da se već znamo. i svakim postom se sve više upoznajemo, i drago mi je radi toga! ljubim vas sve (ja to stvarno ne volim inače raditi, to će vam svaka ženska koja me zna reći) ali ovo jednostavno iziskuje hugs&kisses! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš su mi super ovakvi postovi, jer uvijek dođem do još nekoliko zanimljivih blogova :). Thanks na preporukama

    OdgovoriIzbriši
  8. imamo isti popis za citanje :)

    OdgovoriIzbriši
  9. hvala na popisu blogova i njihovom predstavljanju,neke sam već dodala na praćenje. a možda dodaš i još jedan mali tek otvoreni blog beauty by tina

    OdgovoriIzbriši
  10. ne znam kako da ti se zahvalim na ovome, divna si :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala na spomenu ;D Vrlo sam počašćena :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Drago mi je da sam nekima otkrila nove blogove a vi, drage moje blogerice, tu ste se našle samo svojim radom i trudom!

    OdgovoriIzbriši
  13. Tek sam sad ovo vidjela, hvala puno na spomenu Ana, sve najbolje u Novoj godini :*

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala ti :))) sve što si navela i ja pratim ;) Želim ti puno uspijeha u Novoj Godini :)) inadam se da se uskoro vidimo ;)

    OdgovoriIzbriši