20. pro 2011.

NOTD : Blings for fun

Prije nego počnemo sa sliskicama, moram vam ispričati cijelu priču.
Prije nekoiko tjedana je Lalica sa bloga Nails for fun pokazala manikuru  i predivan prsten iz svoje kolekcije Blings for fun. Moja reakcija: uzbuđenje ko u malog djeteta, brzo na fejs, šaljem joj poruku, koje je bila od prilike ovog sadržaja “Zlatni prsten iz današnjeg posta, želim ga! Na koji račun i koliko da uplatim” Doslovno ljubavn na prvi pogled. Par dana poslije mi je stigao savršeno i sigurno i lijepo upakiran paketić i moji novi ljubimac je bio na mojoj ruci. Sad je još samo trebalo napraviti manikuru koja će mu pasati i bio je spreman za pokazivanje svijetu.:-)
 CAM_0077
Cijena ovih ljepotana je 40 kn a u 12 mj vas Lalica časti sa besplatnom poštarinom! Trebate li savršen poklon za prijateljicu ili sestru, znate na koja vrate trebate pokucati! Ako još niste, lajk za Blink for fun i prošvrljajte albumom.
CAM_0073
Manikura je Božićna, ali me ove godine za razliku od prošlih ne hvata šljokičasta euforija, pa tako se ne blinka previše. No dovoljno da se uhvatim kako svako malo pogledam u svoje nokte,jer Golden rose nadlak (glitter zlatni) se presijava u milijun boja!
CAM_0079
Na prstenjaku je štambilj zvona, malo ukrašen sa crvenim tip painterom!CAM_0075No kako tu ljepotu naravno nisam uspjela uhvatiti, slikala sam mutan lak za nokte da vidite barem dio te presijavajuće ljepote.
CAM_0055
Jeste li već nabavili svoj Blink for fun? Ako niste, hoćete li?
Hvala vam što ste svratili!
Nadam se da vam se svidjelo!
Love,
Maybe

Broj komentara: 8:

  1. prekrasan je! napravila sam i ja svoj mali šminkerski blog večeras,još ga malo dotjerujem a kako imam još 2 na nadzornoj ploći to će malo potrajati...

    OdgovoriIzbriši
  2. I prsten i noktići su super slatki =))

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepa manikura i sviđa mi se prstenčić..
    Kad će tvoj drugi blogić koji si spomenula? Baš me zanima o čemu se radi..

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepa manikura i sviđa mi se prstenčić..
    Kad će tvoj drugi blogić koji si spomenula? Baš me zanima o čemu se radi..

    OdgovoriIzbriši
  5. Super jednostavna a efektna manikura ;)))

    OdgovoriIzbriši
  6. wAW ELEGANTNO I DISKRETNO...I DOPUNJUJE SAVRŠEN DETALJ! SVAKA ČAST NA UKUSU! I MANIKURI

    OdgovoriIzbriši