23. pro 2011.

Mini haul (Essence, Catrice & Flormar)

Bok drage moje,

spremne za Božić? Pokloni kupljeni? Ne znam za vas ali ja sam ove godine u totalno ne Božićnom raspoloženju. Vjerojatno su obveze i nezimsko vrijeme utjecale na mene, ali i prehlada. Tako da sam još jutros kupovala zadnje poklone. Kako za sebe tako i za druge. Evo što sam kupila sebi (pokazala bi vam ja što sam i drugima za poklon odabrala ali ne želim im pokvarit iznenađenje:-))

PC230007PC230026

Jučer sam prvi puta zavirila u novi Accessories u Ilici, i za sve koji nisu bili tamo, nemojte da vas stalko na kraju dućana zavara kao mene pa da se zabijete sami u sebe :D Stvarno im je ponuda ogromna, no jučer je bila tolika ludnica da ću se morati vratiti nakon Božića i u miru razgledati. Ugl, vratimo se na poantu priče. Išla sam tamo zbog Flormara i priznajem totalno sam oduševljena ponudom. Zaista je velik izbor i ima predivnih stvari, ali odlučila sam biti racionalna (jer sam naručla dosta stvari sa e.l.f.a) tako da sam se počastila sam jednim glitter tušem za oči. Nijansa, iskreno nemam pojma. Možda je to br.306, ali stvarno nisam sigurna.

PC230028

Cijena je 29 kn za 5,5, ml. I veliko i ugodno iznenađenje zbog gustoće tuša (deblja crta je nanesena u jendom sloju) i što ne grebe. Nakon što se izblenda (prstima) na ruci, u biti ostaje boje u tragovima i poprilično shimmera. 

 page1

Jutros sam u potrazi za poklonima u West Gateu ušla (naravno) i u Muller i pronašla Essence i Catrice kolekcije. Od Catrice “Welcome to Las Vegas” kolekcije sam uzela sjajilo (C03 Let Me Seduce You). Predivna crveno ljubičasta mat nijansa. Strašno je gusto i već je jedan sloj dovoljan. Koliko je dugotrajno govori činjenica  da sam ga za probu stavila na ruku i malo razmazala i da ga ne mogu skinuti. I ono najbolje - mat je! Druga strana je srebrno shimmer sjajilo, koje da lijepi sjaj a da nije prekričavo! Cijena je 33,90 kn.

page3

Druga stvar kojom sa se počastila su trepavice. Naime kao frik za trepavice, volim ih sakupljati, a ove su divne, taman za novogodišnji make up. Cijena je 33,90 kn.

PC230013

I za kraj, Essence “Circus, circus” kolekcija. Ovo sjenilo sam htjela uzeti još jučer u gradu, ALI nije bio NITI JEDNO koje nije bilo isprobano! Od 4 na polici! Ovo je bilo jedno jedino danas u kojeg nečiji prstići nisu zavirili! Stvarno ni dalje ne razumijem zašto to ljudi rade. Nema opravdanja! I gotovo! Naime, ima nas koji brinemo o higijeni!

page

Cijena je 24,90 kn. Sjenilo se lijepo razmazuje. Na lijevoj strani je u jednom sloju a u desnoj razmazano! Nijansa je 01 It’s magic.

PC230066

Jeste li vi što ugrabili iz ovih kolekcija?

Ugodne blagdane u krugu obitelji i najdražih:-)

Love,

Maybe

Broj komentara: 8:

  1. Bas slatko :)trepuške su mrak :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uzela sam Essencov Circus parfem,koji prefino miriše i ima divno pakiranje s malom pumpicom *__*

    OdgovoriIzbriši
  3. jako mi se sviđa zadnje sjenilo. :)

    happy holidays!

    seed-of-joy.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma ne sjećam se kad sam ugrabila zadnji put nešto za sebe

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajilo je MRAK! Ja stalno tražim nešto mat a da je trajno, onako tamnije crvene nijanse...

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni se jako sviđa cirkus le.. ima li je u čakovcu? nigdje ju ne uspijevam nači.. a sviđa mi se i flormar tuš.. šteta što ga ima samo u zagrebu..

    OdgovoriIzbriši
  7. i ja sam od onih sto kupuju u zadnji tren. sretan i blagoslovljen božić

    OdgovoriIzbriši
  8. essence sjenilo je predivno :D

    OdgovoriIzbriši