9. stu 2011.

Sigma Sneak Peek

Već i ptice na grani znaju da obožavam Sigmu! I nemogu si pomoći! Toliko svaki dan guštam u šminkanju sa tim ksitićima da jednostavno imam potrebu cijeli svjet navući na njih! A kako sam ja uglavnom crno-bijela osoba, dakle li volim ili ne volim, takvo moje ponašanje neka vas ne čudi. Toliko bi vas odbijala da je u pitanju neki loš proizvod!

Ajmo mi na Sigmicu! Uglavno, vjerojatno ste već vidjeli, ali mora vam i ja pokazati jer se još od jučer navečer tresem od uzbuđenja! Sigma nam je priredila LE kolekcije koje će izlazit periodično!

 21.11.2011. izlazi The Cities Collection

Radi se o travel size kistovima u vrlo praktičnom etuiu, dolaze u 4 boje i svaka boja označava jedan svjetski grad - London (smeđa), Tokyo (pink), Paris (crvena) and New York (crna). Set se sastoji od najprodavanijih Essencial i Premium kistova i sadrži: E05 Eyeliner, E35 Tapered Blending, E45 Small Tapered Blending, E60 Large Shader, F05 Small Contour, F15 Duo Fibre, and F30 Large Powder. 7 osnovnih kistova! Iako Pariz nije moj omiljeni grad, crveni su mi predivni!

 

28.11.2011. izlazi Make Me Up Collection – Travel Edition

 

Ovu kolekciju sam spominjala u prošlom postu kako vrlo dobru investiciju i o njoj detaljno možete pročitati ovdje. , a ovdje se radi izgledom istoj kolekciji, osim šta je travel size i po broju kistova nešto manjoj! Set sadrži: E30 Pencil, E40 Tapered Blending, E55 Eye Shading, E65 Small Angle, F30 Large Powder, F40 Large angled Contour i F60 Foundation, nedostaju kistovi: Eyeliner – E05, Large Shader – E60, Medium Angled Shading – E70, Duo Fibre – F50, Concealer – F70 .

5.12.2011. izlazi The Bunny Collection

 

Da čujem, tko se nije zaljubio u baby plavu boju? I naziv ? :-) Vegan prijateljska kolekcija je u pitanju i dolazi u travel size i normalnoj veličini. Normalna veličina će sadržavati 12 kistova a travel 7 i svi će biti rađeni na principu Sigmax HD fibers.

12.12.2011 je dan kada glamur i ekstravancija preuzimaju riječ,

izlazi The Extravaganza Face Kit

 

U pitnju je 18 K zlatom pozlaćeni kistovi i prvo na tržište izlazi kolekcija kistova za lice!

19.12.2011. izlazi The Extravaganza Complete Kit

 

Najbolje od najboljeg su pozlatili i stavili u prodaju! Sanjam, barem Face kit od ove kolekcije! Ali vidjet ćemo realnost!

Cijene još nisu poznate, a kada budu, obavijestit ću vas na vrijeme!

P.S. Znate što je 24.11.? Black friday i u Sigmi spremaju posebnu ponudu! Zato, ako planirate kupovinu, pričekajte još malo :-)

Drage moje, primite se žicanja jer mislim da bi ovo mogli biti najbolji Božićni pokloni!

Broj komentara: 13:

  1. E jesam naparila okice s ovim setovima:) Da mi moze biti uzela bi od svakog po jedan,ali ovi travel u kutijama u boji su mi najprimamljiviji:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pariz je moj grad kad su ovi kistići u pitanju! :-)Slažem se s tobom Maybe crveni su zaista prekrasni!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pariz je moj grad kad su ovi kistići u pitanju! :-) Slažem se s tobom Maybe crveni su zaista prekrasni!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovi u kutijicama raznih boja me najvise privlace, naravno poslije pozlacenih :)

    OdgovoriIzbriši
  5. jel se zna sto bi to moglo otprilike biti 24.11.? to rade svake godine ili? Jer se bas spremam kupiti, htjela sam ovaj tjedan naruciti, ali cu onda pricekati ako ce biti stvarno dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajmee vidla sam to, svi su predivni! I da hoću ne znam za koji bi se odlučila! Još uvijek ustvari sanjam o Nice in pink travel setu, on mi ima najbolji izbor kistića i mislim da ću njega.. Sad i mene zanima što se može očekivati 24.11. :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Black friday? tako im se zove dan sniženja?kaj, odmah ti se zamrači čim vidiš kolki je račun kad razriješiš kesu:)))


    ♥Moj mali blog♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajme odlično, preslatki su mi svi kistići! :))

    http://tonijemojsvijet.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Pa kod njih skoro svaki dan nešto novo ... nemogu sve ni pohvatat!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ah,šmrc. Budem se i ja počastila budem,budem. oni Bunny i Sigmax ima da su jednog dana moji. Al do onda cmizdrim. Reci zar je razlika sa dobrim kistovima stvarno tolika???
    Neznam da li si ikad bacila oko ovdje,ipak si upućenija od mene ali ako nisi http://www.sedonalace.com/Makeup/2/Brushes.aspx

    Izgledaju mi pre,pre krašno!!!

    OdgovoriIzbriši