30. stu 2011.

NOTD: želim snijeg i gotovo!

Nisam nešto pošteno napravila na noktima već barem 2,5 mj! Zašto? Jednostavno ne stignem. I ovaj post pišem u pauzi učenja. Nisam se pošteno naspavala već ne pamtim, a niti neću još barem godinu dana. Ne bunim se, sama sam prihvatila tu stipendiju i sama sam znala da ću imati ispite ko luda (zadnja 2 tjedna sam imala po jedan u tjednu, ovaj imam 2, sljedeći 2 sigurno,.. srećom do sada je sve bilo uspješno jer ne znam kad bi ih mogla ponavljati), a kad tu još uguramo pripreme oko bratove svadbe, DFWZ, pisanje planova za posao, eto moji nokti doslovno nikad ne stignu na red. Tako da sad molim Boga da mi ova manikura izdrži barem 5 dana! Nakon cijele ove priče shvaćate zašto mi zanoktice nisu uredne? Hvala :-)

CAM_0817

Ovom manikurom želim reći Svevišnjem da malo promjeni vremensku prognozu jer mi je stvarno dosta magle! Želi snijeg, snjegovića, grudanje, skijanje i ostale zimske radosti!

 page

 CAM_0822

Lakovi koje sam koristila su: Max Factor (600 Wicked White) u bazi, Essence (03silver surfer tip painter) za pahuljice, Catrice (350 Hip Queens Wear Blue Jeans!) za snjegovića i Essence matt top coat da sve smatiram.

Toliko od mene danas. Sutra vam donosim jednu recenziju proizvoda koji sutra izlazi na tržište! I imam slobodan dan tako da snimam. Make up sa Sigminom Bare paletom (jer je krajnje vrijeme da ju vratim šogorici), mjesečne favorite i konačno (po 4 put) blogerske savjete, za koje se stvarno duboko nadam da će biti dobri, jer mi se ne da ponovno ponavljati cijeli proces!

 

Hvala što se svratili!

Nadam se da vam se svidjelo!

Love,

Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Snješko Snježić je presladak :)) love it!

    OdgovoriIzbriši
  2. Snješko Snježić je presladak! Love it! :)) samo nemoj nam dozivati snijeg Ana :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme super je!!hocem i jaaa..al ja nemam snjegovica joj joj :S

    OdgovoriIzbriši
  4. super su ti noktići i stvarno ti se divim kako sve uspijevaš stići,pogotovo sa ispitima,ajme,ja se borim sa par bezveznih u puuuno više vremena,mora da si neka superžena?imaš li čarobne moći ;P

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja jedva čekam snijeg, a nokti su ti slatki! Razmišljam kako da ih slično ukrasim ali ću morati pahuljice nacrtati ručno... To je ono što me još uvijek sprečava :)

    OdgovoriIzbriši
  6. super, prigodni uz ovo sunce koje me prži ;-D
    ahaha, ja se nadam da do mene snijeg ipak neće doći, eto ga tebi kad si ga tako želiš, ja ću guštat u fokama ;-D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja se baš ne veselim previše snijegu, više volim ljeto i ljetne haljinice nego zimu i sto slojeva odjeće da se ne smrznem. Ali budući da ga ti želiš, onda bar u tvom gradu nek pada a mene nek zaobiđe.

    Kakav će to biti članak o blogerskim savjetima? Hm, možda bi to moglo biti korisno..

    A što se kolokvija tiče, držim fige da i dalje nastaviš sve uspješno rješavati.. mi smo znali imati i po 2-3 kolokvija dnevno i znam da je teško sve to izdržati i naučiti toliko istovremeno.. Tako da ti želim svu sreću oko ispita.. mada ne sumnjam ja u tebe..

    OdgovoriIzbriši
  8. Super je, sviđa mi se :D I ja isto jedva čekam promjenu vremena i snijeeg napokon... :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Super si ovo napravila,a snješkić mi je presladak ;)))

    OdgovoriIzbriši
  10. jao kako je slatkoooo,mnogo mi se svidja.zelim snijeg sad :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sretno na ispitima :)
    Manikura je super.. I ja zelim snijeg.. I neam volje da pravim snjezne manikure dok ne zabijeli :(

    OdgovoriIzbriši