4. lis 2011.

KIKO full coverage concealer (#01)

Ljetos kad sam se vratila iz Italije i napravila video haul spomenula sam ovaj korektor a u međuvremenu sam ga koristila u svim svojim make-up videima.
 CAM_0117     
KIKO je fantastična make up marka koja je cijenom pristupačna ali i jako kvalitetna. Dizajn i trgovine podsjećaju na MAC, samo nisu toliko crne.
CAM_0121
Kako sam stalno u potrazi za dobrim korektorima zbog svoje hiperpigmentacije, a trebala mi je nijansa svjetlija od MAC SFC i baš sam u KIKU odlučila potražiti zamjenu.
CAM_0122
Pronašla sam ovog mališana, po zaista povoljnoj cijeni – za samo 7,5 €. Dok je MAC SFC 18€! Odlučila sam riskirati tih 7,5 € jer do trenutka dolaska u trgovinu nisam pročitala niti jednu recenziju o ovom korektoru. I vrijedilo je!
CAM_0025
Radi se o savršenoj zamjeni za MAC SFC! Između njih postoje dvije male razlike – u kremastosti strukture i u pokrivanju. Naime, MAC je mrvicu suši. No, iskreno, često mi paše što je KIKO malo kremastiji.
Nije premastan, da se sjaji, poput Inglotov korektora iz freedom sistema, ali nije ni presuh da ga se teško razmazuje.
Što se prekrivanja tiče, super prekriva, ali neke teže slučajeve ćete morati prekriti jednim slojem više nego što bi to učinili sa MAC-om.
CAM_0123
Zaista dobro prekriva, briše svako sjenilo ako negdje pogriješim. Dugo ostaje na licu i sa mao transparentnog pudera se može fiksirati satima.
Upravo zbog svoje masnije strukture se troši brže od MAC-a, ali nije pretjerano jer sam u 2 mj korištenja potrošila možda 1/3.
CAM_0119
Dizajn je vrlo jednostavan. Mala crna plastična kutijica, koja dolazi u kartonskoj kutijici. Najveća mana je što je kartonskoj kutijici sadržaj korektora ispisan toliko sitno da ukoliko imate i minimalu dioptriju nećete vidjeti što piše. Sa unutarnje strane poklopca se nalazi i malo ogledalo što je vrlo praktično.
U pakovanju se nalazi 2 ml/o.o6 OZ, što je pristojna količina.
I nije rađen u Kini već u Italiji:)
Od mogućih 5 moja ocjena bi bila 4,5, zbog malo slabije moći prekrivanja i malog izbora nijansi (svega 4)! No, realno, da nisam cjepidlaka, kvaliteta ovog korektora je za čistu peticu!
Koji je vaš omiljeni korektor? Jeste li isprobale ovaj?
 

Hvala vam što se svratili!
Nadam se da vam se svidjelo!
Love,
Maybe

4 komentara:

  1. ja ga imam, i super je, slicno je MACovom, i mogu reci da je cak za nijansu bolja i jaca boja

    OdgovoriIzbriši
  2. uu dobro izgleda :D samo naravno nema one mrtvačke nijanse za mene :\

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na recenziju :D
    Nazalost nisam nista kupila u Parizu jer nisam stigla i iskreno mi je zao :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam Kiko i korektor izgleda super ;)

    OdgovoriIzbriši