28. lis 2011.

A few things about me

Ovo je video koji se jako dugo spremam napraviti, ali i meni je kao i mnogima najteže pričati o sebi, posebno kad bi to još nekome drugome trebalo biti zanimljivo.
Nakon xy pokušaja pripremanja da konačno i ostvarim taj cilj i napravim taj video, video je ugledao svjetlo dana. Kvaliteta slike je lošija jer je video poduži, a ja nemam vremena cijelo popodne ga uploadat, tako da sam ga prebacila u "slabiji" program i svjesno mu smanjila kvalitetu da se uoploda na YT u 15 minuta.


Danas sam bila vrijedna i snimila još nekoliko videa. Tako očekujte video sa savjetima za blogere, favorite za 10 mj i recenziju Sigminog Proffesional seta u skoroj budućnosti! 

Broj komentara: 12:

  1. Verujem da ti je bilo tesko da snimis ovaj video, jeste najteze govoriti o sebi, ali si to dobro odradila :) Obozavam prvi deo videa, jer, kao sto znas sa twittera, ogroman sam ljubitelj zivotinja i srce mi je puno kad vidim da ima jos humanih ljudi, samo napred :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni se jako dopao nacin na koji pricas o zivotinjama, uopste dopao mi se ceo video:) Skroz simpaticno:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jooj, pa otkuda da počnem :) pregledala sam cijeli video od početka do kraja i moram se poistovjetiti s tobom! :) Prvo, što se tiče Loli, cijeli taj feeling mi je toliko poznat. Imam retrivericu tek 2 godine staru, ali ta njena sreća i radost kada me vidi. Isto tako i tvrdoglavost i ljubomora (ono što si pričala o tri tjedna kada te nije bilo i njene reakcije poslije) sve mi je to poznato. :) Životinja kao tvoja Lolita je sigurno najbolji prijatelj, i to u pravom smislu riječi.
    Isto tako moram reći da ti želim svu sreću da položiš sve te silne ispite koje imaš, i da ostvariš sve ono što želiš ostvariti. :) "Pedofilu" jedan (oprosti ako grubo zvuči hehe). I ja sam jedna od tih "pedofila" tako da te u potpunosti razumijem. (oke ovo sad stvarno zvuči čudno haha).
    Svaka ti čast na snimljenom videu, vjerujem da nije bilo lako. :)
    Samo naprijed! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pogledala sam svih 17 i pol minuta :D (to je za mene uspjeh samo da znaš, ja imam kratki fitilj :D ). Samo jedan komentar imam za tebe: tko te ne prihvaća takvu kakva jesi, niti ne treba biti u tvom životu. Nema smisla gubiti vrijeme na stvari i ljude koji nisu dobri za nas ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vec te dugo pratim, ali nisam komentirala do sada, pa evo. :) pogledala sam video od pocetka do kraja, svaku sekundu i svaka ti cast. Nemam psa, ali mi ga ima teta, retrivericu, vec dugih 15 godina i ja joj se razveselim kad ju vidim (vise nego ona meni :P). Cestitke na stipendiji, ja jos nisam ni krocila na fakultet, ali jednog dana. Samo se ti zabavi time, ovo je mjesto gdje ces se opustiti od tog stresa, cim uzmes kist u ruku, i objavis nesto tu. :)

    Cekam iduci post! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. sve sam slušala... loli je najveći dio tvog života čini mi se ;-D
    kad ti dosadi štrebat, samo ti nas tlači svojim postovima ;-D
    ali... malo sam i razočarana, taman sam mislila kako sam našla par za skokove iz aviona a ona se sad boji - kukavice :-p

    OdgovoriIzbriši
  7. Super video! Dosta smo slične po osobnosti, ali ja volim gledati/čitati o vampirima xD I činiš mi se jako jednostavnom, blagom, dragom i milom osobom.. Baš super što si s nama podijelila dio sebe :) I samo ustraj u učenju - jer sve se može kad se hoće :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super su mi stvari o kojima si pričala i držim fige da položiš sve ispite u roku - znam da je teško i naporno, ali obrazovanje nam se uvijek na kraju isplati i vjerujem da ćeš ti to sve srediti :) Sretno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Sviđa mi se ovaj video ... bliže smo tebi :))

    OdgovoriIzbriši
  10. hvala vam svima divni ste!

    OdgovoriIzbriši