24. ruj 2011.

Svi dečki (i jedna mama) su na okupu – theBalm

Da, da, nakon samo 5 dana došla su moja rumenila  Stainiac-ovi koje sam osvojila na theBalm darivanju! Ova pošiljaka je bila ekspresno brza ako uzmemo uobzir da je došla iz USA:-)
Moj poklon se sastojao od rumenila/sjenila – Down Boy, Frat Boy, Cabana Boy i Hot mama te 3 Stainiac – sjajila/rumenila – prom queen, homecoming queen i beauty queen!
CAM_0856-tile
No nažalost Cabana Boy je stigao slomljen, ali srećom postoji riješenje i za to, tako da je on već “sljepljen” i suši se!
CAM_0857
Cijena rumenila je nešto različita različita u USA i Europi (gledala sam preko Strawberry), pa je tako Down Boy: 21$/18€, Frat Boy: 21$ (nema ga u Strawberry, ali vjerojatno je ista cijena kao i ostalima- 18€), Cabana Boy: 21$/18€ i Hot mama: 19$/16€. Cijene Stainic-a su 17$/14€!
A kako sam zahvaljujući vašim glasovima (kojih je bilo čak 144, ok kad oduzmeno brata, šogi i mene njih 141) pobijedila, obećala sam da ću nešto od poklona pokloniti i nekome od vas koji ste glasovali za mene"! A pobjendica je …………….

Petra Augustinčić

Hvala vam svima od srca što ste glasovali za mene i time me učini ponosnom vlasnicom ovih ljepotana! Ubrzo dolazi i recenzija i swatchevi (kad sam se sjetila ići ih slikati nestalo je Sunca, pa ćete morati pričekati još koji dan)!
Petra ima vremena 48 sati od trenutka objave ovog posta da mi se javi na mail ana(at)mandekic.com jer u suprotnom izabirem novu pobjednicu :-)!

Hvala vam što ste svartili!
Želim vam ugodan vikend!
Love,
Maybe

Broj komentara: 9:

  1. Sto su boje divne,bas po mom ukusu:)Jedva cekam da napravis i neki tutorial s njima da vidim i kako izgledaju onako uzivo:) E a kako si "zalijepila" ovog cabana boy? kad mi se tako rumenilo ili sjenka polome samo mi naprave haos u torbici:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme kako lijepo izgledaju :)

    Čestitke Petra :)

    OdgovoriIzbriši
  3. mimi - malo madinskog alkogola pošpricas ili sa kapaljkom pokapaš na rupe i staviš papirnatu maramisu te sa nečim pritisneš i ostaviš sušiti!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve super izgleda. :) Čestitke Petri!

    OdgovoriIzbriši
  5. čestitke, i tebi i petri ;-D

    OdgovoriIzbriši
  6. Hot mama rumenilo je baš po mom ukusu :D Ja bi napravila strku da se razbilo rumenilo xD

    http://makeupchit-chat.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala svima na čestitkama! :)

    Nisam mogla pristupit blogu ranije pa se sad javljam.

    Oduševljena sam i čim sam u subotu pročitala da sam dobila skakala sam do plafona!!!!!

    Jedva čekam da vidim u živo tu ljepotu :))))))

    OdgovoriIzbriši