6. ruj 2011.

Pantene Color Therapy kapsule za kosu

Već dugo surađujem sa Panteneom, pa tako svaki njhov novitet dođe u moje ruke. Što je zaista divno. A mislim da sam ipak najsretnija što nemam velik problema sa kosom i što sve potrebno za njegu svoje kose mogu naći u lokalnoj drogeriji. Npr, moj brat je  potrošio hrpu novaca dok je riješio probleme sa svojom kosom, što je osim skupo i vrlo frustrirajuće.

Nedavno su me počastili cijelim paketom Color Terapy proizvoda a među njima sam se najviše veselila upravo ovima kapsulama. Toliko su me oduševile da sam im morala dati poseban post!


U maloj bijeloj kutijici sa prozirnim poklopcem nalaze se 3 kapsule količine 3 x po 15 ml! Sistem je vrlo jednostavan, skine se čep na tubi i to je to! Koristi se nakon pranja kose, nanese se ravnomjerno na cijelu kosu i pričekate 3 minute i zatim isperete.
Iako je ovo namijenjeno bojenoj kosi, a moja je prirodna, Sunce i sol su učinili svoje i bila je zadnjih dana nikakava. Živnula je preko noći :-) Ostala je mekana kao i kad sam koristila Aqua light kolekciju, ali nije više onako lepšava. Što je ok, jer po ljeti, po vrućinama mi je ta lepšavnost pasala, sad mi treba nešto što će mi ukrotiti kosu kad zapuše vjetar.

Ono što mi se još jako svidjelo je što mi je kosa bila ukroćenija, za divno čudno za moju svilenkastu kosu. Kako uvijek imam problem da mi sve sklizne sa kose, ovime sam se preporodila! Čak su mi i pretenice izdržale cijelu noć a da se nisu rasplele, što se do sada nikada nije desilo. Štoviše, kosa mi je bila i valovita nakon njih duže od 20 minuta. Naime, kako je jako čvrsta i tvrdoglava u svom naumu da ostane ravna vrlo ostane mi ravna čak i nakon što viklere držim cijelu noć!

Također, do sada sam koristila jednu kapsulu i nakon nje oprala kosu 4 puta a učinak nije nestao!

Cijena je paketa oko 30 kn u drogerijama.
Svakako vam preporučam, jer osim što je meni super djelovao, upravo sam pročitala mini recenziju Make up & more i vidi da je i ona oduševljena rezultatom!

Jeste li isprobali što od ove kolekcije?

Hvala vam što se svartili,
Love,
Maybe

Broj komentara: 9:

  1. super su ove tubice, stvarno! a kakvo je ostalo iz te kolekcije, sta si jos isprobala?

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam još probala, ali ću sigurno probat kad se vratim doma. Definitivno mi treba nešto za oporavak kose nakon mora.. katastrofa je.

    OdgovoriIzbriši
  3. @ Z - neispirajući balzam je super ali samo sam ga na mokru kosu isprobala i maska je odlična. Ne znam koliko hidratizira, ali kosa mi je osjetno sjajnija i čvršća!
    Šampon i klasičan balzam još nisam isprobala!

    @Lalica - nećeš požaliti :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. definitivno ću probati jer isto imam svilenkastu i lepršavu kosu!

    OdgovoriIzbriši
  5. Mogla bih probati :)

    http://melodyofbeauty.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Jedva čekam da ih probam ! I ja sam ih videla kod makeup&more, pa ako i ti sad kažeš da su dobri, moraću obavezno da ih imam :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne znam baš točno zašto, ali pantene zbilja rijetko koristim, ali ja, srećom, imam gustu i čvrstu kostu pa mi ne treba posebna njega... više me brine kovrčanje na vlagu pa ak znaš nekaj protiv toga, javi :D

    OdgovoriIzbriši