5. ruj 2011.

Monday inspiration - No make up make up & quick day make up #2

Danas slijedi nastavak prošlotjednog videa u kojem sam radila jednostavniju varijantu no make up verzije. Ova je osobno meni draža, a nadam se da će se i vama svidjeti .-)



Šaljem vam pusu,
hvala vam što se svratili,

Love,
Maybe

Broj komentara: 7:

  1. divan make up i super ti je zurkica ova ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. baš mi se sviđa! i jedva čekam tuš ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. super! ovako izgleda moj dnevni look. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se i look i video. Jednostavnim riječima objašnjeno i sve se doima brzo i jednostavno. Neke stvari sam i sama tako radila no dobila sam i par novih ideja.

    P.S Kad spominješ dobre korektore, imaš li kakvu preporuku za malo bolji korektor koji mogu kupiti u RH? Dosta sam svijetlog tena pa mi je većina pretamna

    OdgovoriIzbriši
  5. Kao korektor je meni super od max factora pan stick i ima stvarno svijetlih, znam po sebi, odlično prekriva a i mislim da je bio spomenut nedavno na blogu. Sviđa mi se look, baš sad za prve dane škole samo što ja ne volim konturiranje, volim kad mi je lice onako porculansko, sve u jednom tonu i to po mogućnosti što svjetlijem, znam da je to nekom glupo no kako imam 16 god. to je look koji volim a i koliko čitam vraća se na velika vrata :D. Naravno bilo bi mi smiješno vidjeti nekog s 30+ kako fura isti takav look tako da je ubiti super što si pokazala kako i to napraviti ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala :-)

    @Sanja - MF Panstik, avodno je Rimmelov dobar, ako voliš kremastije onda Inglotovi iz freedom sistema.

    @Brownie - sa 16 sam i ja obožavala to porculanski, izjednačeno lice, sa malo crne olovke na waterlineu i maskarom i nude usnama! ni ne trebaš se još konturirat!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala na odgovorima :-)
    Uzela sam danas Inglotov ali imat ću na umu za ubuduće MF Panstick.

    OdgovoriIzbriši