15. ruj 2011.

Mini haul (Misslyn, ArtDeco, H&M, Kryolan & Essence)

Bok ljepotice,
jučer sam malo shoppingirala. Ništa strašno ali ima fora stvaršica koje bi htjela podijeliti sa vama!

Kryolan je profesionalna šminka koja je stvarno jako kvalitetna. Možda je poznatija u filmskim krugovima ali svakim danom postaje sve više i više prepoznatljivija. Od kada im se dućan preselio iz Dežmanovog prolaza u Oktogon ponuda im je više nego duplo veća. A ja sam u biti bila došla po jedno ail sam završila sa drugim. U pitanju je supracolor i o njoj ću vam više riječi reći u nedelju. Kao i zašto sa ju kupila!
CAM_0749
Ovo je moj prvi Misslyn haul i moram priznati da sam se ugodno iznenadila kad su mi cure na Fb – u rekle da to u biti nije uopće nova marka već da je stara ponovo aktivirana. Cijena laka je 37,90 kn a olovke oko 23 kn.Mana je što štand nije napunjen, nemaju u skladištu pa je gotovo prazan i nema testera. Vrlina je što mi je olovka bila potpuno zatvorena u foliju pa nitko nije mogao prčkati po njoj!
CAM_0766
CAM_0755
Nijansa je #389 i prva slika je slikana na suncu a druga u hladu. Ako volite cram nude nijanse bez imalo shimmera onda je ovo nijansa za vas.  Meni je predivna, ali ja zaista volim te nijanse!CAM_0762
 Olovka je savršena, ni pretvrda ni pre mekana. Taman i mislim da ću na pohod po još koju. U pitanju je nijansa 18.CAM_0765
ArtDeco tinner – iliti sredstvo za vračanje u život lakova za nokte koje se osuše! Već sam isprobala na svom omiljenom laku koji je polako bio na izdisaju i savršeno je! Iskreno, planirala sam to kupit, ali u Studiu Di, jer sam samo tamo znala da ih imaju, već odavno i da me nije jučer Lalica zamolila da joj ga kupim, tko zna kad bi se sjetila! Cijena mu je 45 kn i ima ga za kupit u Mulleru!
CAM_0767
Essence LE Natventurista gel liner u nijansi #02 Mother Earth is watching you! Pa jesu li mogli još dulje ime staviti! Super je kao baza, ljepša nego liner! CAM_0771
CAM_0773
I na kraju moj prvi shopping u Zagrebačkom (tj Hrvatskom uopće H&M-u, da nisam baš ljubitelj njihovih stvari). Traka za kosu pletena ko pletenica, hrpa gumica za kosu i narukvica pletena ko pletenica (kožna)!
304470_249164335119179_192281037474176_676621_1151520921_n I evo nas na kraju! Moram priznati da sam bila razumna kakva sam inače!
Što ste vi nedavno otkrili novoga u parfumeriji?
Hvala vam što se svratili!
Love,
Maybe

Broj komentara: 9:

  1. uuuu nisam ni znala da postoji nesto kao taj artdeco nail polish thinner!!a to je tako prakticno za imati!Hvala <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Super stvra! a dovoljno je sve 3-5 kapi!

    OdgovoriIzbriši
  3. eto, nisam znala da u mullera imaju razrjeđivač za lak, korisna informacija, hvala :-D
    vidila sam ovu novu-staru kolekciju, i suzdržala se od shoppinga, stvarno se trudim biti dobra, imam brdo neotvorenih lakova i apstiniram dok ih ne pokažem ;-)
    druge kozmetike imam dovoljno i kupim samo kad mi nešto baš treba ;-D
    eh da, nije ti loš ovaj lakić :-D

    OdgovoriIzbriši
  4. i ja sam mislila da je Misslyn neka nova firma...pričekat ću da napune štand pa ćuse počastiti lakićima ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Znači za ovaj shopping sam ja kriva? Oh jadna ja... hehe ;)

    Super si stvarčice kupila, lak je preedivan i odlično ti paše na boju kože. I iz H&M-a su super stvarčice.. nadam se da će se u ovom desetljeću i u Rijeci otvorit. Gradi nam se novi shopping centar pa se nadam da ćemo tamo imat Muller i H&M... mogu i druge trgovine doći ali ovim dvjema se posebno nadam. Ne toliko H&M-u zbog sebe nego zbog zvrka jer imaju tako dobrih dječjih stvari da ti pamet stane.

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobar ulov. :) Ovaj lak jako lijepo izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tražim i tražim i nikako se sjetit gdje sam vidila da je netko ulovio H&m pleteni headband. I našla ;)
    Pletem jedan za priju jer su nestali u rekordnom vremenu, pa imam par pitanjaca (ako nije problem)- je li pletenica od dvije trake i jesu li ušivene na više mjesta ili samo na kraju?

    OdgovoriIzbriši
  8. Evo odmah i odgovora;) klasična pletenica, 3 trake a usivena je samo na kraju! Ako trebaš jos šta samo reci!

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala, brza si ;)
    Na slici se čini da su dvije trakice.

    OdgovoriIzbriši