18. ruj 2011.

Kryolan Supracolor

U četvrtak u haulu sam spomenula Kryolan supracolor boju za lice i tijelo. Kryolan je make up koji me jako drugo privlači no do sada ga je bilo za kupit samo u Dežmanovom prolazu u galeriji Urlich i izbor je bio relativno mali a prodavačica i ne najljubaznija na svijetu.

 CAM_0750  

Prije nekog vremena su se preselili u Oktogon i povećali izbor i umjesto one ne baš ljubazne prodavačice došla je Berna. E nju volimo! Kod mene je sve uglavnom ili crno ili bijelo, rijetko kad je sivo. Pa ako mislite da ponekad dajem previše hvalospjeva to je zato je stvarno tako i osjećam. Berna će se potruditi maksimalno oko vas i vjerujte mi nećete iz trgovine izaći razočarani, makar i ne našli ono što ste tražili. Ugl, da krenem na poantu. Berna i ja imamo isti problem, hiperpigmentaciju područja oko očiju. A vjerujte mi, podočnjaci su ništa prema tome. Svako toliko dobivam savjete od ljudi koji me prate da malo bolje sakrijem podočnjake. Da me pratite znali bi da to nisu podočnjaci. A čisto da pojasnim što to znači sakriti hiperpigmentaciju. Postoji način da se to potpuno prekrije, ali to znači masku na licu. U mom slučaju je koža jedno 5 nijansi tamnija i vrlo često izgledam kao da me netko isprebijao. Dakle, ljudi, hvala na savjetima, ali znam sve to po tom pitanju! Osim ako nemate neki stvarno učinkovit savjet, ne savjetujte me. Znam da je ovo bahato, ali umorna sam već od objašnjvanja!

CAM_0768

A sada da se vratim na Kryolan. Došla sam u biti pogledati da li imaju korektor, tj onaj krug korektora sa zelenom i lilic nijansom, jer sam na videu (kojeg možete vidjeti ovdje) vidjela da se hiperpigmentacija može sakriti upravo sa tom lilic nijansom. No, kako Kryolan nema, Berna se sjetila supracolor boje za lice. To je u biti boja za facepainting i ima jaku moć prekrivanja, no ipak na mojoj hiperpigmentaciji nije zasjala. Ona može pokriti, posebno ako ju nanesem sa kistom, ali unatoč tome što na nju stavim korektor to nije to.

CAM_0770

Naime, supracolor je mrvicu, ali samo mrvicu mastan jer je ipak u pitanju boja za lice, a bio bi idealan da je ovakve teksture ali da je i malo kremastiji. Ovako on prekrije ali ne u toj mjeri koja je meni potreban i više ispadne sivkasto nego prirodno, bez obzira koji korekrtor stavila gore.

CAM_0753

Njegova cijena je 35 kn. Izbor boja je velik i mogu se koristiti kao sjenilo. Tako da ćete za 35 dobiti količinu od 4 ml što je zaista puno, posebno zato jer je jako pigmentirano.

Ova boja svakako neće propasti kod mene, jer ubrzo dolazi Haloween!!!!! A ja ću se svakako vratit u Kryolan po još puno stvarčica :-)

 

Hvala što se svratili!

Uživajte u vikendu!

Love,

Maybe

Broj komentara: 8:

  1. vidiš ti muku mučiš sa hiperpigmentacijom ispod očiju, a ja vodim borbu sa izuzetno "prozirnom" kožom u tom području pa mi se svaka kapilarica tu vidi i izgleda stvarno očajno..da bih to prekrila, moram staviti "tonu" korektora oko očiju, a kad to stavim kao da sam se zacementirala, pa uopće ne mogu ostvariti prirodan look..koma... :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja isto muku mučim sa hiperpigmentacijom, samo je moja po obrazima i čelu tzv. trudnička maska, ništa ne pomaže da je potpuno sakrijem, možda malo bolje bude sa artedovom kamuflažom. Mada me u biti tješi što mi mnogi govore da se to ne vidi, barem ne toliko koliko ja umišljam

    OdgovoriIzbriši
  3. Htjela sam reći Artdecovom :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. imas Avonovu novu paletu korektora s ljubicastom nijasnom, ja junamjeravam uskoro naruciti da isprobam ali pogledaj malo ima li recenzija za nju

    OdgovoriIzbriši
  5. @Anice- Nije ti lako, to je gore od hiperpigmentacije!
    @Jasmina- pomijesaj ga sa malo podloge jer je jako gust, i pazi da ti ne isusi kožu!
    @Anamy- jesam i taj ljubicasti dio ništa ne prekriva! Naručila sam sad od Kika jedan takav kolut!

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj ja imam vitiligo tako da jedan podocnjak imam potpuno bijel sa mrljicama u boji moje koze a drugi sivkasto-normalan. Nikako ih ne mogu uskladit a ne zelim stavljat puno sminke na to podrucje. Pokusala sam razlicitim korektorima ali nisu uskladjeni do kraja. Imam bourjois healthy mix korektor u nijansi 3 za ovo tamnije ali mi daje lagano sivkasti ton tako da ga ne koristim bas koliko god mi je tekstura super.. Ima mozda u kyrolanu nesto za mene?

    OdgovoriIzbriši
  7. pogledaj njihov kolut korektora. košta 250 kn ali je ogromna količina i jako ćeš ga dugo iamti i imaš nekoliko nijansi!

    OdgovoriIzbriši
  8. cijene su jako dostupne :D mislim da cu malo novca ostaviti kod njih ako imaju ono što tražim :D

    OdgovoriIzbriši