8. kol 2011.

Monday inspiration - Grey make up & Turban tutorial

Bok ljepotice,
kako ste mi?
Došao nam je još jedan ponedjeljak a sa njime i “Monday inspiration”. Željela sam kopirati MU iz J.Lo spota “I’m into you” u dijelu gdje nosi turban (kod piramide), no nedostajalo mi je jedno lagano, svjetlo kremasto sjenilo pa sam odustala od cijele ideje i napravila nešto slično i nosivo!
Kako ona u tom dijelu spota nosi turban, napravila sam svoju omiljenu varijantu turbana (čitaj: extra lagano za modelirat na glavi!:-) ) ali će vas ispod mog videa dočekat i video sa puno ideja za napravit razne turbane na glavi.

J-1

Make up by Ana Mandekić

Inspiraciju za turbane potražite u ovom videu


Nadam se da vam se svidjelo!
Hvala vam što se svratili,
Love,
Maybe

Broj komentara: 8:

  1. zgodan make up :-D
    zanimljiv mi je ovaj turban-video ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. extra volim sivo a trubani su njami super ideja

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala vam!
    turbani su mrak!

    OdgovoriIzbriši
  4. Već si zamišljam lica ljudi da izađem s turbanom na glavi, nije dobro :D, ali to su valjda "pogodnosti" malog grada. Sviđa mi se make-up, jako lijepo ali ne kužim zašto se svi furaju na ta tamna sjenila i taj smokey eyes. Ok kužim da žele naglasit oči ali ljeto je, meni osobno tamnookim djevojkama puno bolje stoje svijetle nijanse sjenila, osobito ako su potamnjele na suncu, ovako mi se sve to stopi i sve bude pre nekako tamno a sa svjetlim sjenilima otvore se oči i zbilja ih lijepo naglase i o meni su prikljadnjija za ljeto. Eto nije da mi se ne sviđa look ali bih htjela vidjeti neki veseli ako bude moguće. p.s. svaka čast na tehnici ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam upadam ko padobranac, al htjela bi ti predložiti nešto za bolje osvjetljenje u videima! U trgovinama tipa Bauhaus, ali i u ostalima imaju za kupiti daylight stedne zarulje (bas mora bit daylight jer one daju najprirodnije bijelo svjetlo, ne zuto, kao obicne stedne) i dvije male stolne lampice (to sve skupa bi te doslo kojih 120-150kn) koje bi stavila s lijeve i desne strane uperene prema tebi...Naravno stavis ih negdje gdje ce biti malo povišene, na neku kutiju ili sl. Mislim da će ti kvaliteta videa biti puno bolja i da će se puno bolje vidjeti ono što radiš :) Eto, nadam se da nisam naporna :D

    OdgovoriIzbriši
  6. @brownie - smokey daje taj sexy pogled pa ga baš zato svi vole.

    @Irena - nije samo to tako, vjeruj mi. Imam ja doma i reflektor i lampe i sve što je potrebno da nije žuto,ali nekada unatoč trudu bude pretamno pa sam ovom videu morala posvjetliti.
    spremam se sa Ivanom Benčić jedan dan u shopping svega što mi je potrebno. ali kad uzmemo u ibzir prostor vidjet ćemo što će sve biti moguće iskombinirat.

    OdgovoriIzbriši
  7. Turban! <3 I super mi je ovaj filmić od ove cure, baš ima super ideja. Ja nažalost nemam još dovoljno dugu kosu (nekako mi se sve slijepi za facu :D) al čekam da malo naraste pa da to furam, iako, proći će mi ljeto :D

    E, da te pitam - gdje nađeš muziku? Imaš neki link možda? :)

    OdgovoriIzbriši