1. kol 2011.

Monday inspiration – Essence LE “50’s girl Reloaded” make up & swatch

U zadnjem video haulu ste mogle primijetiti da sam opet pokupovala dosta toga. I nakon povratka iz Milana sam planirala napravit PAN 10 projekt ali ako se u njega uključim bilo koje sjenilo neću sa njime završit poduže vrijeme jer meni niti jedno sjenilo nije ni blizu dna.
Zato sam odlučila više se primit šminkanja i napravit tematske dane u tjednu. Tako ću ponedjeljkom stavljati tutoriale ili vezane uz neku LE kolekciju ili napravljene prema nekom spotu, videu, slici,…bilo što, što mi je bila inspiracija. Također, ukoliko imate neku sliku i želite da vam kreiram neki make up, slobodno mi na mail pošaljite sliku.
Srijeda će biti rezervirana za Kevyn Aucoina i svaku srijedu ću radit make up iz njegovih knjiga, s time da ću počet sa „Making faces“ a završit sa „Face forward“. Dvoumila sam se i još se dvoumim da li da radim sve tutoriale, ali mislim da neću jer mi se neki zaista ne sviđaju.
I na kraju još ostaje petak, Casual Friday! Tu će se naći tutoriali po mojoj želji, ali i razni videi (jer vjerujem da ponekad neću stići uhvatit vrijeme da tjedno snimim 3 videa i obradim iste), OFTD, hair tutorial,… ma svašta!
A sada je vrijeme za video! Zaželjela ga je Tamara na Facebooku i nadam se da se njoj a i vama sviđa!
Sorry, nema muzike, jer me program jučer jako zezao pa ju nisam uspjela staviti!


A kao što sam već bila najavila evo i swatchevi kupljenih proizvoda iz ove kolekcije!

 IMG_1019  
Lak je predivan, već je jedan nanos dovoljan, ali ja volim podebljati sa dva! Izuzetno brzo se suši!

IMG_1028
Olovke su odlične kvalitete, ni premekane ni pretvrde, lagano se razmazuju a i svaka je posebna na svoj način. Tako je “Love me tender” na svjetlu ispunjena predivnim zlatnim shimmerom a “I’m marine girl” se presijava na ljubičasto!

IMG_1030
Ruž je jako nježan i ugodan na usnama. Svi ste već vidjeli kutijicu pa znate da je čista kopija M.A.C.-a. Pristojno traje na usnama (3,4 sata) i ne isušuje ih!

IMG_1022

Drage moje,
nadam se da vam se svidjelo,
Love,
Maybe

Broj komentara: 9:

  1. Super izgleda!!

    I ja sam na Project 1o Pan-u :D Bit će post neki posvećen tome :D

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. postaješ prava profesionalka u snimanju i montiranju ;-))
    divan make-up, naravno ;-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Super su mi oči. Uvijek kad probam nešto isfurat s plavom (imam tamno smeđe veeelike oči) ispadnem kao rakun, al ta sam ja :D. Vidim da si koristila od ecotools-a kist za obrve e pa ja sam kupila isto njihov za nanošenje tekućeg pudera kist i ne znam nije mi nešto, sad jeli to do mene, možda krivo nanosim, nemam pojma. Htjela bih da mi neko iskusniji kaže ako ima taj kist kako je zadovoljan i kako on nanosi puder njime. Također bih htjela kako nemaš taj kist da napišeš članak o kistovima za nanošenje tekućeg pudera koji ima kupiti u trgovinama kod nas, dakle ne preko interneta i ne isključivu u zagrebu, sorry na dužem postu još jednom super look ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Cholee & Dijana - hvala, vam drage moje!

    @sweetmouse24 - svaka čast! jeva čekam čitat o tome!

    @Marina - još kad mi Ivana pomogne usavršit svjetlo...:-) hvala ti mila! trudim se jako po tom pitanju!

    @brownie - kod svih tamnih nijansi je stvar u blendanju, ako dobro izblendaš rubove, neće biti strašno. igraj se sa tie malo. meni se to činilo u početku, a kad sam naučila pravilno koristit četkice preporodila sam se.
    A sad vezano uz Ecotools - meni ti je njihova dobra samo ova kosa četkica, ona je u biti za liner ali ja ju koristim za obrve. zatim četkica za trepavice i kist za puder/rumenilo. ostalo, što mi iamo za kupit mi je loše. posebno kist za podlogu jer upija previše podloge,a ništa ne ostaje na licu. moj omiljeni kist za podlogu je Sphorin, košta 100 kn, ja ga imam već godinama i savršen je kao i prvog dana. preporučam ti ga od srca!

    OdgovoriIzbriši
  5. hvala ti na odgovoru i ako bi mi mogla reći gdje mogu kupiti taj kist?

    OdgovoriIzbriši
  6. imaš ih u Kozmu i jedino tamo

    OdgovoriIzbriši