23. kol 2011.

Kiko duo sjenilo #200

U zadnjem haulu sam među ostalim spomenula i ovo Kiko sjenilo. Rad se o duo sjenilu baznih nijansi, boje kože i tamno smeđe pod brojem 200. Kiko nema imena, već brojeve.

    CAM_0017  

Iako je sjenilo tvrde konzistencije, ali stvarno tvrde, bila sam pomalo skeptična oko njegove pigmetiranosti prenošenja na četkicu. Iako je tester bio odličan, ali tester nikad nije isto što i sjenilo, a i već sam imala situacija da se tester pokazao boljim nego samo sjenilo tako da sam se odlučila samo za jedno sjenilo.

CAM_0019

Ovo sjenilo se toliko lijepo prenosi da je to milina. Više nego sam ugodno bila iznenađena. Lagano je za blendanje i pigmentirano. Minimalno se trusi. A blenda savršeno. Njegova cijena je bila oko 3-4 € što je ta količinu od 1,8 g ovakvog sjenila sasvim pristojna cijena.

CAM_0024

CAM_0023

CAM_0115

Sjenilo je bilo pakirano u kutijicu unutar koje se nalazio aplikator. Iako nije bio dodatno zatvoren u vrečicu ili najlon nema opasnosti da će vam netko dirati po sjenilu jer postoje testeri za sve i koriste ih. Samo sjenilo je u sasvim prosječnoj kutijici, koja ima crno plastično dno a proziran poklopac. Ambalaža nije niti pretvrda niti premekana, taman.

CAM_0018

Kiko je make up marka koja me stvarno oduševila. Žao mi ih je što ih nema više ni bliže nama, no moja sreća je što mi ima tko donijeti sve što poželim.

CAM_0104

Ovom sjenilu nisam našla niti jednu manu, što se već dugo nije dogodilo. Platila sam ono što sam i kupila i ne mogu ne biti prezadovoljna sa time.

Ukoliko vas put navede da prođete pored Kika, svakako svratite, odlična kvaliteta za super cijenu. Čak sam neki dan gledala i video MissChievous u kojem je dijelila isto oduševljenje Kikom.

 

Jeste li isprobali neško od Kika?

 

Hvala vam što se svratili!

Love,

Maybe 

Broj komentara: 12:

  1. Izgleda lepo! Imam samo Kiko lake, a nič drugega...

    OdgovoriIzbriši
  2. Prošle godine sam bila u Italiji u jednom outletu i toliko sam bila isfrustrirana jer ništa nisam našla da sam se zainatila da se neću vratiti praznih ruku. I tako jedna stvar koju sam kupila bile su Lindt slastice :D , a druga jedno malo Kiko kremasto sjenilo u obliku srca. Trebalo mi je bijelo sedefasto sjenilo, a ambalaža me privukla, isto kao i cijena od 2-3 eura, ne sjećam se više. Nikada nisam bila čula za Kiko pa nisam imala pojma kaj kupujem. Sve u svemu, meni je ok, samo što ne traje predugo bez baze, pošto je kremasto. Ali zadovoljna sam :D

    OdgovoriIzbriši
  3. ja sam ovog proljeća poharala Kiko...kupila sam maskare, ruž i desetak lakova za nokte...i oduševila se svime...taman je bila neka akcija pa sam prošla skroz jeftino...a izbor nijansi lakova je no comment...valjda ih je stotinjak...kiko je super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ja ću bit iskrena i reć da prvi put čujem za Kiko :blush: ;-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Čula sam za Kiko, ali nemam ništa njihovo i žao mi je što nemam. Ovo sjenilo izgleda super, a i čitajući tvoj post mi se čini super! Šteta što Kiko nije negdje bliže nama :/

    OdgovoriIzbriši
  6. nadam se da će kiko u što skorije vrijeme doći i do nas ;-D
    ja sam optimist ;-D

    OdgovoriIzbriši
  7. Izgleda jako lijepo, sviđaju mi se bojice i pakiranje. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kiko je stvarno odličan! Tolika kvaliteta za tako malo novaca je fantastična! Svakako ako ćete negdje naići na njega, nemojte ga zaobići!

    OdgovoriIzbriši
  9. pa za tu cijenu više nego odlično! boje super!

    OdgovoriIzbriši
  10. simpa izgleda, još nisam imala prilike probati no sigurno ću probati nešto od njih, kad tad :)

    Girly

    OdgovoriIzbriši
  11. za malu cijenu odlična kvaliteta, a boje su bazne i svima pristaju!

    OdgovoriIzbriši