29. srp 2011.

Sephora mineral podwer brush #45

Bok ljepotice,
Nakon Italije kao da sam upala u zimski san i nikako da dođem sebi. Doduše, porefilo se da nisam ni bila puno doma pa sam tek jučer sjela za komp da prebacim slikice sa puta i konačno napišem novi post.

Slika ove četkice stoji jako dugo na Facebooku među proizvodima gdje najavljujem recenzije, ali nikako da ju i napišem.
 

Slika je preuzeta sa Sephora.com

Četkicu sam kupila nakon što ju je Vesna otkrila i podijelila prve dojmove sa njom. Štoviše, tako sam bila u panici da ne bi ostala bez nje, jer je cijena samo 50 kn, da sam nju molila da mi ju uzme. No tih četkica još uvijek ima za kupit po istoj cijeni tako da nije frka.

Iako je ovo četkica za mineralni puder, nju se može koristiti i za tekući i za rumenilo ali i obični ili transparentni. Izgledom podsjeća na Sigmin F82 ali nije toliko gusta (pretpostavljam da je F82 slična po gustoći F80), no jednako je mekana kao i Sigma F80, ali iako je pristojna zamjena za F80 (jer se sa njom može lijepo nanijeti podloga) ili F82 (zbog oblika, detaljnije ne mogu reći jer ih nemam da ih usporedim) ipak se radi samo o zamjeni. I to zamjeni kojom ću rađe nanijeti rumenilo ili bronzer ili transparentni puder nego samu podlogu.

IMG_0328

Bez daljnjega da se sa njom može nanijeti mineralna podloga, iako joj se glava čini jako malom za taj posao, što joj u ostalom i je u opisu posla, ali svi mi volimo biti kreativni kod korištenja četkica pa nikad ne koristimo sve četkice za one svrhe koje su im isključivo namijenjene. Tako bi ja ovu četkicu preporučila svima koji žele dobru, kvalitetnu a jeftinu četkicu, kojoj ćete odlično moći nanijeti transparentni ili obični puder u kamenu, rumenilo ili bronzer. Za samo 50 kn ćete dobiti odličnu, kvalitetu četkice po stvarno pristojnoj cijeni.

Što se tiče tehničkih karakteristika. Četkica je rađena od umjetne dlake, mekana je, gusta, ali ne i pregusta (što je po meni mala mana). Što se pranja tiče, e tu me razočarala, jer ju moram po nekoliko puta prati da bi se potpuno ispralo rumenilo, teško se ispire ali se ne suši toliko dugo kao Sigmin F80, jer ipak nije toliko gusta.

Sam izgled četkice je vrlo jednostavan i meni osobno divan. Crna drška koja je dovoljno dugačka i ugodna u ruci, sa tamnosmeđim  dlakama koje su na vrhu bijele. Klasika, ali ja volim klasiku. :-)

Sve u svemu, ova četkica svakako vrijedi tih novaca i ako ste u prilici, nabavite ju!
 
Love,
Maybe
 
P.S. Ubrzo dolazi video sam Milanskim i Zagrebačkim haulom i slike iz Italije :-)

Broj komentara: 9:

  1. Jako se dobra čini! I nije uopće skupa...

    Hvala za ovaj post!

    :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Fina je, onako "razabrana", ali za rumenilo više volim nakoso zaobljeni kist, dok podlogu ne koristim, džaba bi mi stajala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro je ako je multifunctional, iako ne sviđa mi se ovo...ne pere se lako :D joj, toatlno ste me zarazili sa tim četkicama....sad samo to tražim, šta je bolje :D

    OdgovoriIzbriši
  4. četkica ima i svojim mana i vrlina, ali svakako je za te novce ok unatoč težem pranju.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sanjam ove sigmine brusheve, nikako da si nabavim! Jedini mi je dostupan ebay, a skeptična sam prema njemu jer imam fobiju da mi ne podvale lažnjake.

    OdgovoriIzbriši
  6. Izgleda odlično za te novce. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam ju vec sto puta drzala u Sephori da cu ju kupiti i na kraju uvijek odustanem. Mislim da bi mi samo skupljala prasinu, jer rumenila i bronzere nanasam kosim kistevima, podlogu sa F80 (u zadnje vrijeme najcesce s prstima jer koristim BB kreme), a transparentni i mineralne pudere sa Sigminim F25.

    Cetkica je stvarno predivna i meka! Definitivno se isplati kupiti ako fali kist za neku od funkcija koje je Ana nabrojala. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. @Just me - d, i ja sam skeptična prema eBayu i kupovanju markiranih stvari! Treba naći stvarno dobro sellera!

    @Violet - istina, posebno zato jer je u USA preko 100 kn

    @Cholee - tebi fakat ne treba :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nemam Sephorine kistove, a ovaj izgleda odlično. Šteta što nije gušći.

    OdgovoriIzbriši